2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

valla yakınızda gitsek ne güzel olur ama beni frenleyen eşim ikimiz bir olurak kim firenliycek bizi

kuzum haklısınnn

ben en son aldıklarımı civil mağazasından aldım fiyatlar orantılı bakmanızı tavsiye ederim internette de civlim die geçiyor bilginiz olsun

canım hayırlı ugurlu olsun cicileriniz bide frenledi eşim diyo ya bence pek başarılı olamamış bu konuda, güzel güzle giysin oğluşun

6 lı set chicco , mama önlükleri de LCW dan :))

Eklentiler

• $bebi.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $mama.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 58
kızlar bunlarda bizimm ciciler ama ben almadımm ablam saolsun
(bunu annanesı ördü)
(idaş-eşimden aldım)
(idil baby-teyzesi getırmıs saolsun)
(misket baby-teyzesi almıs bunuda)
(bunları bı tek ben aldım yeşilköy pazarından)

Kızlaaar bugün kargoya gitmek için evden çıktım ve bunlarla eve döndüm:)Lavanta ve elyafta aldım:)Lavanta keselerimizi yapmaya başlıyoruz

Dayanamayıp e-bebek sitesinden aldıklarım bunlar siteden kopyaladım biraz garip görünüyolarlar yerleri muhteşem değil ama kötüde değil bence zıbınlarına bittim açıkçası birde emzirme minderi aldım eline koyuyosun kafası konacak bişey yastık gibi bende sanıyodum ki biraz daha büyük bişeydir bebeği tam destekler ama değilmiş onda kazıklandım sanki

gule gule gıysın bebısın cnm bende mootcare baktım 3 tanesı 27 tl di ama kumasları süper kalıtelı..
o yastıgın pembesı bende var ablam verdı

gule gule gıysın bebısın cnm bende mootcare baktım 3 tanesı 27 tl di ama kumasları süper kalıtelı..
O yastıgın pembesı bende var Ablam verdı

dediğim gibi küçük mü ya yastık gibi mi elinde oluyo , bu arada benimkide beyaz pembeli sitedeki rengi buydu bu gelecek sandım pembesi geldi Benim 100 liraya 40 lira indirim vardı benim kiler 17 liraydı indirimde oldu ama fena değil yerleri güzel yani

İnş üstünde göreceğimiz güne az kaldı

Eklentiler

• $IMG-20130613-WA0000.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG-20130613-WA0001.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 54
evet yastık mınık bendede var ablam babyjemden almıs pembe benımde.
merhaba bebegımı ızledın bende kazANDIM ama almadım catlak kremı alcaktm vazgectm

İnş üstünde göreceğimiz güne az kaldı

heh bunları bılıommm zaten gormustum konusmustuk süper canımmm gule gule eskıtsın bebeşimiz

benimkide o marka galiba , bende ordan kazandım güzel bir markanın hastane çıkışı varsa onu alacaktım baktım yok vazgeçmiştim sonra yataklara karar kıldım ama bir daha o siteden alışveriş yapmam galiba

ben bunlara bayıldım resmen.bulursam alırım yesıle bayılırım.cok tatlı yaaaaaa

çok ucuzdu gidip gelip bakıyodum 12,90 tl dayanamadım aldım :))))

çok tatlılar güle güle eskitsin tosun paşan

sağol canım benim muck

onunda dayanamadım aldım, aklımda durana kadar dolabımda dursun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…