- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebegımm yaa yok yok ben senınle alısverıse gıdıccemallahımmm ya ne guzell seyler yakınızda .. kız nerden aldıklarınıda yazsana bzıde yararlanalım
yeter daHA almassın sasırdım vallaa
Arkadaşlar bi kaç kez uyarısı yapılmıştı, hatta sayfa başında da belirtildi; bu topikte resimleri alıntılamazsak çok seviniriz. Sayfalar ilerlerken sıkıntı olabiliyor.
Aldıklarımızın markasını ve nerden alındığını da yazarsak sohbetler de yer vermemiş oluruz.
canım hayırlı ugurlu olsun cicilerinizbide frenledi eşim diyo ya bence pek başarılı olamamış bu konuda, güzel güzle giysin oğluşun
6 lı set chicco , mama önlükleri de LCW dan :))
Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişinmisket bebeden aldıgınız tuluma bayıldım
Dayanamayıp e-bebek sitesinden aldıklarım bunlar siteden kopyaladım biraz garip görünüyolarlar yerleri muhteşem değil ama kötüde değil bence zıbınlarına bittim açıkçası birde emzirme minderi aldım eline koyuyosun kafası konacak bişey yastık gibi bende sanıyodum ki biraz daha büyük bişeydir bebeği tam destekler ama değilmiş onda kazıklandım sankiEki Görüntüle 734326 Eki Görüntüle 734327 Eki Görüntüle 734328
gule gule gıysın bebısın cnm bende mootcare baktım 3 tanesı 27 tl di ama kumasları süper kalıtelı..
O yastıgın pembesı bende varAblam verdı
inş üstünde göreceğimiz güne az kaldı
evet yastık mınık bendede var ablam babyjemden almıs pembe benımde.dediğim gibi küçük mü ya yastık gibi mi elinde oluyo , bu arada benimkide beyaz pembeli sitedeki rengi buydu bu gelecek sandım pembesi geldiBenim 100 liraya 40 lira indirim vardı benim kiler 17 liraydı indirimde oldu ama fena değil yerleri güzel yani
İnş üstünde göreceğimiz güne az kaldı
evet yastık mınık bendede var ablam babyjemden almıs pembe benımde.
Merhaba bebegımı ızledın bende kazandım ama almadım catlak kremı alcaktm vazgectm
heh bunları bılıommm zaten gormustum konusmustuk süper canımmm gule gule eskıtsın bebeşimiz
ben bunlara bayıldım resmen.bulursam alırım yesıle bayılırım.cok tatlı yaaaaaa
çok tatlılar güle güle eskitsin tosun paşan
evet yastık mınık bendede var ablam babyjemden almıs pembe benımde.
merhaba bebegımı ızledın bende kazANDIM ama almadım catlak kremı alcaktm vazgectm
heh bunları bılıommm zaten gormustum konusmustuk süper canımmm gule gule eskıtsın bebeşimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?