2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Dogru soyluyorsun, kizim 3 yasindayken cilekteki yataklardan istiyordu :) bastan almakla iyi yapmissin

hepside harika güle güle sağlıkla kullan canım . ben odasını yapamdım şimdilik zamanda kalmadı nakitte kalmadı ama olsun şimdilik beşikle idare ederiz sonra artık :) belkide havuçtan bi takım alırım bakalım

Teşekkür ederim canım inşallah daha güzelleri sizin olur :) Bizde çok pahalıya kaçmamaya çalıştık. Daha 1 yıllık evli olduğumuz için düğün, eşya borcu derken maddi yönden ister istemez sıkıntıya giriyor insan. Park yatağını annem aldı mesela. 225 oyun parkı + 75 iç yatağı 300 TL. tuttu.
Mobilyada da normalde Çilek mobilyanın çok pahalı. Dolap+şifonyeri 450 TL tuttu internetten sipariş ettik başka bir markanın. Halısı 110 TL tuttu. Lambası 15 TL Yani bi oda takımı da alsaydık 1000 TL.den aşağı olmuyor zaten. Böyle istediğimiz gibi parça parça aldık ama daha uygun oldu diye düşünüyorum. Bazı bebek oda takımları var o kadar hoşuma gidiyorduki o beyazlar falan ama bütçemiz için oldukça pahalıydılar. Bizim odamız biraz bebek odasından çok ileriye dönük oldu. Büyüdüğünde de kullanabilsin diye böyle bi seçim yaptık. Her bebek nasibiyle gelir derler ya Allah yardım eder sakın sıkma canını zaten başlarda odaya ihtiyacı olmayacak hiçbirinin. En kısa zamanda sizinde olur inşallah :)

Benim de son aldıklarım e-bebek kargo bedava kampanyasından:

- Promalt Alkolsüz Malt İçeceği 4,99 tl hep bebeğimiz için alıyoruz ama bu da süt arttırıyormuş, soğuk soğuk iyi oluyormuş. Denemek için 1 adet aldım.

- Mycey Emzirme Önlüğü 19,90

- Prima Aktif Bebek Yenidoğan 1 numara 19,90

- Milupa Rezene çayı 200 gram 9,90

çok iyi yapmışsın canım daha mantıklı takım olunca havdan parada alıyorlar. ama zevkliymişsin güzel olmuş bizde ileriye dönük alacaz .havuç mobilya var onunda ürünleri kaliteli inegöl bide her parçayı her zman bulabiliyorsun şimdilik büyüyen beşiğini alırız bide şifonyerini önce bi gidelim fiyatını soralımda :) bi şekilde 2 parça alcaz dün konuştuk bizde . ben şeyi merak ettim ilk 3 ay filan nerde uyutacaksın portatif küçük beşiklerden mi alacaksın.

Açıkçası park yatağı onun için almıştım oda oda gezdirebilirim diye ama genişlerden seçince kapıdan çıkarması sıkıntı oldu ikide bir de aç kapa yapmak çok zor olucak. Bi kaç ay kullanabileceğim birşey içinde ayrıca masraf etmek istemedim. Bebek arabamız portbebeli içi aynı sepet beşikler gibi büyük ihtimalle başlarda onu kullanırım. Sevi Bebe.nin çok fonksiyonlu yatış yastığı vardı şu içine sıcak su torbası falan koyulandan. Yatak gibi onu koyabilirim bebek arabasının içine diye düşünüyorum. Hem evin içinde istediğim odaya götürmeside kolay olur. Odasına da tek kişinin yatabileceği tarzda bi kanepe almıştık odasında uyumaya alışması kolay olsun diye. Gündüzleri falanda odasında yatırırım bende yanında yatabilirim. Şimdilik böyle düşünüyorum ama bakalım doğunca ayrıyeten almak gerekir mi bilmiyorum. Gerekirse de
yonca bambam beşik tarzı beşikler var 100-150 TL civarı öyle birşey alırım büyük ihtimal.

MUTLAKA LAZIM OLUR PARK YATAK SALLANMIYOR İLK AYLAR SALLANMAK İSTEYECEK HEMDE ÇOK. DAHA UCUZADA BULABİLİRSİN 150 FİLAN VERME 75 E BEN BURDA BULDUM AMA 3 AY ANCA İDARE EDER ALACAĞIM BEŞİK SALLANABİLİR OLACAĞINDN VAZGEÇTM. İYİ ARAŞTIR ÇARŞIYI BULURSUN VAR YANİ

bunlarıda civilimde dün sipariş ettim toplamda 82 tl ödedim ama çorap çeşitlerinden birer tane aldım . Beşik eksiğinden başka bişey kalmadı . Bide bu bebek yorgan işini napcaz nasıl halletcez hazır yün yorgan satılıyor mudur acaba arkadaşlar

Bende bebegime yelek ormeye basladim. İlk defa orcem guzel olur ins sicacik giysin melegim kis minigi olcak nede olsa.annem filanda oruyo ama bende el emegi biseyler yapmak istedim

kızlar ben sallanan cibinlikli 110 a 70 park yatak aldım hanedan modeli sıfır daha kullanmadım zaten doğum yapmama daha var benim evim petekli değil kış yatak evimize uymadı 250ye aldım ama mecburiyetten 200e satmayı düşünüyorum kırmızı beyaz çok güzel ama mecburum satmaya iade edemiyorum ilgilenen varsa iletişime geçebilir ben ablamın beşiğini alıcam

canım bilmiyorum aldın mı park yatağını eğer almadıysan ben aldım cibinlikli kırmızı beyaz hanedan beşik diyorlar baya şaşalı gösterişli sallanıyor ama evimize büyük geldi daha sıfır kullanmadım bile zaten daha doğurmadım eğer istersen beğenirsen sana uygun fiyata yollayabilirim

canımm hepsi birbirinden güzel allahsağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin.dolap içi düzenlemeni çok beğendim yalnız herşey çok düzenli vegüzel görünüyo:))

canımm hepsi birbirinden güzel allahsağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin.dolap içi düzenlemeni çok beğendim yalnız herşey çok düzenli vegüzel görünüyo:))

Çok teşekkür ederim canım Amin inşallah. Elimden geldiğince düzenlemeye çalıştım. Bundan sonra geriye beklemek kalıyor. Hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah :)

cok güzeller canmm güle güle kullanın :)

Alışverişimizi hele şükür tamamladım bir kısmını paylaşıyım dedim sizle teyzeleri. Bir o kaldı beklenen ...

Kapı süsü ve bebek süsleri benim imalatım
Odamızında ufak tefek eksikleri bitsin paylaşıcağım.

Eki Görüntüle 824960 bu anakucağımız kızlar, cybex aton mürdüm rengi (220 tl'ye saraçhane'den aldık)
bu da pusetimiz, 175 derece yatıyor.
graco symbio veya evo almaya gitmiştim ki orda vazgeçtik, kış bebeği olacağı için nasılsa eninde sonunda bastona geçilecek diye maclaren quest marka aldık. 550 tl'ye

canım baştaki lacivert tuluma benzerini ben de mothercare'den aldım
2.resimdeki tulumlar nereden çok tatlılar?
bir de puset ne marka ve ne kadara?
little star yazılı aynı pijama takımı da hediye geldi oğluma :)
yine bir diğer sorum da battaniyeler nereden ve ne kadara acaba?
hepsini iyi günlerde kullansın oğluşun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…