heyyyyy ben de geldim yeni topikciğimiz hayırlı olsun :)
Yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmiş topiğimize,uğur getirsin inş.hepimize,siz yaşları ve batları yazın ben yarın eklerim listeye,cepten giriyorum zor oluyo
merhaba canlarım
33 yaşındayım ,yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ve bir bebeğim olsun istiyorum,fakat malesef her ay hüsran ,bu aydan da ümidimi kestim sayılır ,artık aralık ayına kaldı umudum, olmadı sonraki aylara artık.ben pco hastasıyım ,fakat adetlerim 5 yıldır düzenli ,son 2 adette ise düzensizlik başladı.
doktora gittim fakat birşeyin yok denemeye devam denildi ,tedaviye başlamak istiyorum ama çalıştığım için izin alma sorunum var ve birtürlü başlayamadım ..
sizlerde gebe kalmak istiyorsanız bu yolda tecrübe tedavi ve yöntemlerimizi paylaşıma varmısınız ..
haydi bakalım topiğimiz hayırlı olsun ...bol paylaşımlar ..
jonguil................yaş 26........bat 7 kasım.......................
hepnasip.............yaş 29........bat 8 kasım ......................
cookieandbiscuit...yaş 27........bat 13 kasım ....................
looneytunes.........yaş 25........bat 16 kasım.....................
ınsanbul..............yaş 26........bat 19 kasım.....................
eylül166..............yaş 33 .......bat 22 kasım ....................
foreveryours........yaş 23.......bat 22 kasım.....................
sevgipitirciğim......yaş.............bat 28 kasım ....................
ozlem7766...........yaş 36.......bat 29 kasım.....................
hatibulut.............yaş 30........bat 1 ocak..................... ..
beni de ekler misiniz acababat 6 kasım idi hala gelmedi test yaptım dayanamayıp ve negatif
hoş geldin canım benimmmm....naber nasıl gidiyor
aynen bana da öyle oluyor. olacağı varsada olmuyor. hele takvim hesabı sinir bozmaktan başka bir şeye yaramıyor
keser hoşgeldincanım
nasılsın, tanıdın demi beni
nasıl gitsin şeker atıştık bizim kocişle adam sigarayı bıraktı bana başlattı . aldım armut puflarımı çalışma odasına yaktım bi cigara açıvedim topiğimi:) yakında kafayı yiyecem çocuk yapalım derken geçen ay adamcağızı da sakatlıyorduk :))) yumurtlama günlerini de kaçırıyoruz :) bu ay tek çalışma bu seferde böyle deneyelim bakalım
üzülme tatlım daha adet olmadıysan hala bi umut var demektir...
inşallah canım benim nasılsın ne zamandır görüemedik ya herkes nerde bizim eski tayfadan tarantula mehmetelif hepnasim mujum avavred herkes nerde ??? ben niye ban yedim biliyomusun bundan bir kaç hafta önce bir konu açmıştım o konunun içeriğini silip yeniden yazmıştım vay arkadaş bilmiyodum ceza olduğunu yedim mi sana 20 puandan 3 gün tövbe daha unutmam ben bunu kafayı yicektim
bende inanmıyorum takvim işine artık hiç tınlamıyorum takvimmiş yumurtlamaymış öylede böylede gelmiyor nasılsa eşşek sıpasıbazıları diyorya şu tarihte yaptım hemen hamile kaldım
anacım üstüne basa basa ödev gibi uyguladım bir ay tık yok
birde bu ay görelimbakalım ne olacak
ben inanmıyorum o takvim hesabına filan
bir komşumuz vardı kardeşi tecavüze uğramıştı allah kimseye yaşatmasın ve kızcağız tecavüze uğradığında da adetmiş (o pis öküz taş olur inşallah)ama ona rağmen hamile kalmıştı. ne yazıkki çocuğunu doğurduğunda göremeden evlatlık vermek zorunda bırakıldı.karnı belirginleşinceye kadar da korkusundan kimseye birşey söylemediği için aldırma gibi bir şeyide olmamıştı
bende iyiyim canım benimhoşbulduk kuzzummm iyiyim tabiki tanıdım:))) valla ben okulla öğrencilerle uğraşıyorum aynen bebek çalışmalarına devam hayat böyle geçiyorsen nasılsın canımm naptın??
inşallah canım benim nasılsın ne zamandır görüemedik ya herkes nerde bizim eski tayfadan tarantula mehmetelif hepnasim mujum avavred herkes nerde ??? ben niye ban yedim biliyomusun bundan bir kaç hafta önce bir konu açmıştım o konunun içeriğini silip yeniden yazmıştım vay arkadaş bilmiyodum ceza olduğunu yedim mi sana 20 puandan 3 gün tövbe daha unutmam ben bunu kafayı yicektim
yaa 3 gün kötü olmuş bizde altta seni görüyoruz kaç gündür banlı niye ceza aldıki deyip durduk.. canım hepsi ceza aldı sildiler onların üyeliğini inş gelme durumları varmış.. şuan hepnasiple benim banım kalktı diğerleri hala banlı...topiği de sildiler bu arada ..2 gündür garip kaldık herkes kenarda köşede dağılanları aradı yeni yeni buluyoruz bir birimizi:))
:)))) Canım ya hepimiz aynıyız derdimiz büyük ..bende başlıyormuşum yakında cigaraya arada aklıama gelmiyor değil yani şu cigara nasıl derde derman oluyor denesem mi acaba diye:18:
vayyy arkadaşyakaladım sizi uzaktan takibimdeydiniz
demek o topik kaldırıldısizdemi o topikdeydiniz çil yavrusu gibim dağıldınız mı nee
bende inanmıyorum takvim işine artık hiç tınlamıyorum takvimmiş yumurtlamaymış öylede böylede gelmiyor nasılsa eşşek sıpası
bende iyiyim canım benimhayatta hep aynı değişen bişey yok şimdilik çalışmalara devam
ne güzel çocuklar azda olsa rahatlatıyodur seni
ahh canım yaaa biliyomusun yan komşum la aynı zamanlarda evlendik ilk çocuğu okula başladı bu yıl 2. de yolda kocaman olmuş göbeği gördükçe onu içim yanıyo nasıl özeniyorum bi bilsen keşke olsada ev darmaduman olsa yeter kidiyorlarki çocuğun yok rahatsın evin kirlenmez uykusuz kalmazsın masrafın olmaz
ben uykusuz kalmaya masrafına evimin kir pas için de olmasına razıyım
sadece ona giydirmeye
elimden geldiğince tüm imkanlarımı seferber etmeye
ah bir olsa
ıssız evimizi onun sesi kaplasa
bunun için neleri veriirim
inşallah bizlerde yaşarız
şimdi arzu ettiğimiz o mucizeler gün gelir kucağımızda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?