2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgelmiş topiğimize,uğur getirsin inş.hepimize,siz yaşları ve batları yazın ben yarın eklerim listeye,cepten giriyorum zor oluyo

beni de ekler misiniz acaba bat 6 kasım idi hala gelmedi test yaptım dayanamayıp ve negatif

herkese hayırlı uğurlu olsun bu yeni topik :) çocuk yuvası olsun yakında inşallahhhhhhhhhhhh. Amin. bat 23 kasım yaş 27 2.5 yıldır istiyoruz şu gelmeyen yaramaz bebişi

Balahcım çok teşekkür ederim,rabbim her isteyene yaşatsın inşallah anneliği ,banada sağlıklı sıhhatli bir tane daha nasip etsin inş.

hoş geldin canım benimmmm....naber nasıl gidiyor

nasıl gitsin şeker atıştık bizim kocişle adam sigarayı bıraktı bana başlattı . aldım armut puflarımı çalışma odasına yaktım bi cigara açıvedim topiğimi:) yakında kafayı yiyecem çocuk yapalım derken geçen ay adamcağızı da sakatlıyorduk :))) yumurtlama günlerini de kaçırıyoruz :) bu ay tek çalışma bu seferde böyle deneyelim bakalım

Dilerseniz şöyle yapalım,isteyen bir arkadaş benim ilk mesajımdan kopyala yapıp altına eklesin yeni gelen arkadaşları,ben cepten geri dönemiyorum,tel biraz dandik ,yeni mesaj olarak yazın ben yarın işyerinden ilk mesaja eklerim.

aynen bana da öyle oluyor. olacağı varsada olmuyor. hele takvim hesabı sinir bozmaktan başka bir şeye yaramıyor

bazıları diyorya şu tarihte yaptım hemen hamile kaldım
anacım üstüne basa basa ödev gibi uyguladım bir ay tık yok

birde bu ay görelimbakalım ne olacak

ben inanmıyorum o takvim hesabına filan
bir komşumuz vardı kardeşi tecavüze uğramıştı allah kimseye yaşatmasın ve kızcağız tecavüze uğradığında da adetmiş (o pis öküz taş olur inşallah)ama ona rağmen hamile kalmıştı. ne yazıkki çocuğunu doğurduğunda göremeden evlatlık vermek zorunda bırakıldı.karnı belirginleşinceye kadar da korkusundan kimseye birşey söylemediği için aldırma gibi bir şeyide olmamıştı

keser hoşgeldin canım
nasılsın, tanıdın demi beni

hoşbulduk kuzzummm iyiyim tabiki tanıdım:))) valla ben okulla öğrencilerle uğraşıyorum aynen bebek çalışmalarına devam hayat böyle geçiyor sen nasılsın canımm naptın??

:)))) Canım ya hepimiz aynıyız derdimiz büyük ..bende başlıyormuşum yakında cigaraya arada aklıama gelmiyor değil yani şu cigara nasıl derde derman oluyor denesem mi acaba diye:18:

üzülme tatlım daha adet olmadıysan hala bi umut var demektir...

inşallah canım benim nasılsın ne zamandır görüemedik ya herkes nerde bizim eski tayfadan tarantula mehmetelif hepnasim mujum avavred herkes nerde ??? ben niye ban yedim biliyomusun bundan bir kaç hafta önce bir konu açmıştım o konunun içeriğini silip yeniden yazmıştım vay arkadaş bilmiyodum ceza olduğunu yedim mi sana 20 puandan 3 gün tövbe daha unutmam ben bunu kafayı yicektim

yaa 3 gün kötü olmuş bizde altta seni görüyoruz kaç gündür banlı niye ceza aldıki deyip durduk.. canım hepsi ceza aldı sildiler onların üyeliğini inş gelme durumları varmış.. şuan hepnasiple benim banım kalktı diğerleri hala banlı...topiği de sildiler bu arada ..2 gündür garip kaldık herkes kenarda köşede dağılanları aradı yeni yeni buluyoruz bir birimizi:))

bende inanmıyorum takvim işine artık hiç tınlamıyorum takvimmiş yumurtlamaymış öylede böylede gelmiyor nasılsa eşşek sıpası
hoşbulduk kuzzummm iyiyim tabiki tanıdım:))) valla ben okulla öğrencilerle uğraşıyorum aynen bebek çalışmalarına devam hayat böyle geçiyor sen nasılsın canımm naptın??
bende iyiyim canım benim hayatta hep aynı değişen bişey yok şimdilik çalışmalara devam
ne güzel çocuklar azda olsa rahatlatıyodur seni

vayyy arkadaş yakaladım sizi uzaktan takibimdeydiniz
demek o topik kaldırıldı sizdemi o topikdeydinizçil yavrusu gibim dağıldınız mı nee

Son düzenleme:
diyorlarki çocuğun yok rahatsın evin kirlenmez uykusuz kalmazsın masrafın olmaz

ben uykusuz kalmaya masrafına evimin kir pas için de olmasına razıyım
sadece ona giydirmeye
elimden geldiğince tüm imkanlarımı seferber etmeye
ah bir olsa
ıssız evimizi onun sesi kaplasa
bunun için neleri veriirim
inşallah bizlerde yaşarız
şimdi arzu ettiğimiz o mucizeler gün gelir kucağımızda olur

:)))) Canım ya hepimiz aynıyız derdimiz büyük ..bende başlıyormuşum yakında cigaraya arada aklıama gelmiyor değil yani şu cigara nasıl derde derman oluyor denesem mi acaba diye:18:

aman canım sakın :)) şeytan işi valla bi baktın mı tadına gerisi gelir sinir oldun mu canın sıkıldı mı dınnnnn. lamba içinde başının üzerinde beliriveriyor yak hadi yak diyor:))) bir de bu dertle uğraşma hiç

Son düzenleme:

bu sene lisede görev yapıyorum ya ne rahatlatması beni öldürüyorlar hepsi tirpcan:)) canım inşallah en yakında bebişlermiz gelir beklemek zor geliyor....

ahh canım yaaa biliyomusun yan komşum la aynı zamanlarda evlendik ilk çocuğu okula başladı bu yıl 2. de yolda kocaman olmuş göbeği gördükçe onu içim yanıyo nasıl özeniyorum bi bilsen keşke olsada ev darmaduman olsa yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…