2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

yok canım eşim sigara kokusunundan rahatsız oluyor içemem zaten.. sende bırak bak yakında hamile kalacan sonra zor olur bırakmak...

Son düzenleme:
toplanmaya çalışıyoruz canım silindi topikçiğimiz maalesef...
sebeb neydi ki
bu sene lisede görev yapıyorum ya ne rahatlatması beni öldürüyorlar hepsi tirpcan:)) canım inşallah en yakında bebişlermiz gelir beklemek zor geliyor....
hadi ya çok miniklermiş senin öğrenciler o zaman
inş canım en kısa zamanda ......
ne öğretmeniydin sen:26::26:

sebeb neydi ki

sebep şuydu canım, hepnasip şakacı bi arkadaşımız bi arkadaş üstüne alındı falan filan derken laf tartışması oldu o yüzden bizde hep nesapin banı kalksın diye mücadele verirken bizde ban yedik en sonunda sildiler işte tatsızlık oldu diye ...

insanı en çok üzende o oluyor zaten benden sonra evlenenler doğurdu bile
söylediklerinde bana bunu gözüme soka soka
daha ben koca bebeğime doyamadım ne çocuğu diyorumda burnumdan kıl aldırmıyorum
ee o zaman neden hemen çocuk yapmaya kalktın diye sorduklarındada kazara oldu diyorum

ne yapayım anacım şuan için de bulunduğum ortam beni böyle davranmaya sevk ediyor
olacak be meleğim inanıyorum
bizimde olacak

bu topic hangi topic ti?

yok canım eşim sigara kokusunundan rahatsız oluyor içemem zaten.. sende bırak bak yakında hamile kalacan sonra zor olur bırakmak...

yok bebişim ben kullanmıyorum zaten de :) benimkinin bıraktığı paket vardı onu bitireyim ağzıma sürmem daha :) üzerinde de azerice siqaret çekmek sizin sağlamlığınıza ziyan vurur diyor :)

yok bebişim ben kullanmıyorum zaten de :) benimkinin bıraktığı paket vardı onu bitireyim ağzıma sürmem daha :) üzerinde de azerice siqaret çekmek sizin sağlamlığınıza ziyan vurur diyor :)

: yahşiiiimiş ya ne güzel yazı bu böyle:))

slmlarrr iyi akşamlar kızlar,listeye eklermsnz cnm.bat 6-7 kasım .daha regli olmadım 6 kasımda çok acelecilk yaptım idrarda gebelk baktım negatif.atmadım hemen 1 saat snra baktığmdaa çok ama çok silk pmbe çzgi oldu.ilk 5 dkka olan sonuç doğru oluyrmuşş..bakalım bikaç gndaha bekleyecem.bu akşam üzeri akıntım oldu şeffaf su gbi bişi aktığını hssttm 3 kezz .soğan suyu uygulamştım aranızda uygulayıpta regli tarhi geçtiği oldumu???:26:

anladım neyse ders olmuştur sizede bende ilk banımı bdv de yedim :18::18:bidaha artık bdv ye girmeye korkuyorum
he işte olsa hemen olsa suç olmasa suç acaba neden diye merak ediyo insanlar sorun kimde diyolar yada hiç öğrenemezlerse kendileri çıkarıyo bi sebeb

Son düzenleme:

inş canım hamilelik gecikmesidir..peki o günden sonra bi daha test yapmadın mı ? benim de batım dündü olmadım ama bakalım benim pek umudu yok..

hoşgeldin canım ilk bebeğimi düşünüyosun yoksa ikincimi:26::26:

bizimde çok hoşumuza gitmişti eşimle. bi öğretmen arkadaşın eşi azeri bir sürü getirmişti hatıra diye verdi bize de ben dayanamayıp içiyorum paketi saklarım artık:)

sakla sakla canım çok hoşuma gitti senin bat ne zamandı canım

sebeb neydi ki

he yaa baya minik benimkiler ben müzik öğretmeniyim canım

Son düzenleme:

yaşları hiç farketmez ben onlara kocakarı diyorum
biz o kocakarılardan olmayalım yarabbi

Slm kizlar benide eklermisiniz bat23 kasim AMA umudum Yok cunku kizimi emziriyorum olmuyo
Aralik ayinda 1 yasina olucak ozaman kesmeyi dusunuyorum Bu yolda birbirimize destek olarak ins gelir meleklerimiz
benim araniza alirsaniz cok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…