aman canım sakın :)) şeytan işi valla bi baktın mı tadına gerisi gelir sinir oldun mu canın sıkıldı mı dınnnnn. lamba içinde başının üzerinde beliriveriyor yak hadi yak diyor:))) bir de bu dertle uğraşma hiç
sebeb neydi kitoplanmaya çalışıyoruz canım silindi topikçiğimiz maalesef...
hadi yabu sene lisede görev yapıyorum ya ne rahatlatması beni öldürüyorlar hepsi tirpcan:)) canım inşallah en yakında bebişlermiz gelir beklemek zor geliyor....
sebeb neydi ki
hadi yaçok miniklermiş senin öğrenciler o zaman
inş canım en kısa zamanda ......
ne öğretmeniydin sen:26::26:
ahh canım yaaa biliyomusun yan komşum la aynı zamanlarda evlendik ilk çocuğu okula başladı bu yıl 2. de yolda kocaman olmuş göbeği gördükçe onu içim yanıyo nasıl özeniyorum bi bilsen keşke olsada ev darmaduman olsa yeter ki
sebep şuydu canım, hepnasip şakacı bi arkadaşımız bi arkadaş üstüne alındı falan filan derken laf tartışması oldu o yüzden bizde hep nesapin banı kalksın diye mücadele verirken bizde ban yedik en sonunda sildiler işte tatsızlık oldu diye ...
yok canım eşim sigara kokusunundan rahatsız oluyor içemem zaten.. sende bırak bak yakında hamile kalacan sonra zor olur bırakmak...
bu topic hangi topic ti?
yok bebişim ben kullanmıyorum zaten de :) benimkinin bıraktığı paket vardı onu bitireyim ağzıma sürmem daha :) üzerinde de azerice siqaret çekmek sizin sağlamlığınıza ziyan vurur diyor :)
anladım neyse ders olmuştursebep şuydu canım, hepnasip şakacı bi arkadaşımız bi arkadaş üstüne alındı falan filan derken laf tartışması oldu o yüzden bizde hep nesapin banı kalksın diye mücadele verirken bizde ban yedik en sonunda sildiler işte tatsızlık oldu diye ...
he işte olsa hemen olsa suç olmasa suç acaba neden diye merak ediyo insanlar sorun kimde diyolar yada hiç öğrenemezlerse kendileri çıkarıyo bi sebebinsanı en çok üzende o oluyor zaten benden sonra evlenenler doğurdu bile
söylediklerinde bana bunu gözüme soka soka
daha ben koca bebeğime doyamadım ne çocuğu diyorumda burnumdan kıl aldırmıyorum
ee o zaman neden hemen çocuk yapmaya kalktın diye sorduklarındada kazara oldu diyorum
ne yapayım anacım şuan için de bulunduğum ortam beni böyle davranmaya sevk ediyor
olacak be meleğim inanıyorum
bizimde olacak
slmlarrr iyi akşamlar kızlar,listeye eklermsnz cnm.bat 6-7 kasım .daha regli olmadım 6 kasımda çok acelecilk yaptım idrarda gebelk baktım negatif.atmadım hemen 1 saat snra baktığmdaa çok ama çok silk pmbe çzgi oldu.ilk 5 dkka olan sonuç doğru oluyrmuşş..bakalım bikaç gndaha bekleyecem.bu akşam üzeri akıntım oldu şeffaf su gbi bişi aktığını hssttm 3 kezz .soğan suyu uygulamştım aranızda uygulayıpta regli tarhi geçtiği oldumu???:26:
:yahşiiiimiş ya ne güzel yazı bu böyle:))
slmlarrr iyi akşamlar kızlar,listeye eklermsnz cnm.bat 6-7 kasım .daha regli olmadım 6 kasımda çok acelecilk yaptım idrarda gebelk baktım negatif.atmadım hemen 1 saat snra baktığmdaa çok ama çok silk pmbe çzgi oldu.ilk 5 dkka olan sonuç doğru oluyrmuşş..bakalım bikaç gndaha bekleyecem.bu akşam üzeri akıntım oldu şeffaf su gbi bişi aktığını hssttm 3 kezz .soğan suyu uygulamştım aranızda uygulayıpta regli tarhi geçtiği oldumu???:26:
bizimde çok hoşumuza gitmişti eşimle. bi öğretmen arkadaşın eşi azeri bir sürü getirmişti hatıra diye verdi bize de ben dayanamayıp içiyorum paketi saklarım artık:)
sebeb neydi ki
hadi yaçok miniklermiş senin öğrenciler o zaman
inş canım en kısa zamanda ......
ne öğretmeniydin sen:26::26:
anladım neyse ders olmuştursizede bende ilk banımı bdv de yedim :18::18:bidaha artık bdv ye girmeye korkuyorum
he işte olsa hemen olsa suç olmasa suç acaba neden diye merak ediyo insanlar sorun kimde diyolar yada hiç öğrenemezlerse kendileri çıkarıyo bi sebeb
batı kasım ayı olup hamilelik bekleyenlerdi sanırım böyle bişeydi:))
hoşgeldin canımilk bebeğimi düşünüyosun yoksa ikincimi:26::26:
bende 2-3 gündür nete girmiyordum
bugün girdim o topici aradım yok
hımmm demek ondanmış
bende bakıyordum o topice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?