2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

merhaba hanımlar....
benimde yaş 33 bir kızım var 4.5 yaşında 18 aydır 2.bebiş için uğraşıyoruz olmuyor.dr.lar bir sorun yok dedi.ama şubata kadar bekleyip artık aşılama ile başlamak istiyorum.daha önce klomen kullandım hsg de çekildim.
artık gebelik topiklerine bile bakmak istemiyordum ama dayanamadım yinede....her ay hüsrana uğramak okadar zorki keşke bir sebebim olsaydı baride tedavi olsaydım.
yinede şükrediyorum allahım bir evlat nasip etti

he yaa baya minik benimkiler ben müzik öğretmeniyim canım
evet hatırladım şimdi müzik öğretmeniyim demiştin ya
seni üzerlerse çık sıralara bak o zaman kuzu kesilirler sıpalar
yaşları hiç farketmez ben onlara kocakarı diyorum
biz o kocakarılardan olmayalım yarabbi
tam üstüne bastın çok doğru bi kelime
hoş geldin canım ama senin küçkü kızın yokmuydu :44::44:hangi ay olursa olsun topiğne geliyodun demi:26::26:
niye beklemiyosun az daha

Ewet cnm Ben o topice geliyodum aslin da bi ara dedim ki kizim buyusun biraz daha sonra
Yaparim AMA iste esim cok istiyo en herseye yardimci olurum bende cocuklari cok seviyorum oluruna biraktim istiyorum
Yani anlayacagin

Ewet cnm Ben o topice geliyodum aslin da bi ara dedim ki kizim buyusun biraz daha sonra
Yaparim AMA iste esim cok istiyo en herseye yardimci olurum bende cocuklari cok seviyorum oluruna biraktim istiyorum
Yani anlayacagin
hayırlısı olsun o zaman

Hosgeldin ins en kisa zamanda hamile kalirsin

kızlar ben bi çay molası verip gelcem:))) bu arada benim sat 21 ekim bat 16 kasım hayırlısıyla bekliyoruz:))

sakla sakla canım çok hoşuma gitti senin bat ne zamandı canım

benim 23 kasım tatlm ama bu ay hiç umudum yok hayırlısı ege üni hastanesine gittik taaaa ocağa gün verdi doktor ameliyat olalı 5 ay oldu ocağı beklemeden başka yerde test yaptıralım diorum

sanırım 11 yıllık evlisin hiç olmadı peki :26::26:

evet 11 yıllık evliyim ilk 5 yıl hiç istemedik.sonra 1 yıl kdr istedk olmadı eşmn tahlilerde srn vrdı kesin aşılama yada tüp bebek dendi tedvi olmadık çünkü çocuk çok istemyrduk.6-7 aydr ciddiye almaya başladık.yaş geçiooo.eşim kürler yaptı snçta artma var.bende kendimce soğan suyu falan yptım.tedavi falan olmadık daha bikaç ay bekleriz snra bakarz hrldee..

yok yapmadım cnm gelmezse yarın yaparım heralde.batım dönmüşte olablirr.heyecanlıyımm
bahar insallahhhhhhhhhhhhh hamilesindir 4 gozle bekliyorum haberinimelekim EMA hamile cok sevindim gordum o anda dedimki melegime de nasib olsun
bu arada herkese selamlar olsun guzel ulkenin guzel kadinlar nasilsiz

anladım canım inş mucize olmuştur o zaman bu ay rabbim ol demiştir olmuştur...
bizimde sorun eşimde:18:
bahar insallahhhhhhhhhhhhh hamilesindir 4 gozle bekliyorum haberinimelekim EMA hamile cok sevindim gordum o anda dedimki melegime de nasib olsun
amin canım sağolasın
biliyorum EMA hamile bende çok sevindim onun adına
sen nasılsın gezdin geldin memleketini
iyi olmuştur biraz kafan rahatlamıştır inş

iyiyim çok şükür kendi adıma sağolasın efendim sizler nasılsınız :))))

inş canım hamilelik gecikmesidir..peki o günden sonra bi daha test yapmadın mı ? benim de batım dündü olmadım ama bakalım benim pek umudu yok..

aaaa hadi bakalım inş vardır canımm..
ben de yeni geldim kızlar. 9 aydır istiyoruz, hiç gebelik olmadı bat'ım 28-29 kasım civarı sanırım.... beni de eklerseniz listeye sevinirimmm

Ay valla kızlar satlar batlar yaşlar karıştı ben yarın toparlamaya çalışırım inş. Bakalım,

yalan dünya izliyorum bende şu an,en azından tv de gülebilecek bişeyler buluyorum,yoksa iş hayatı koşturmaca ev işleri ,hayat hep bir telaş içinde

yok meleyim gezdim ama rahatlayamadim doktora gitdim sol tup kapali cikti yumurta yetmemezligi cikti cok az yumurtam oluyo bir suru ilaclarla donduk esimede ilac yazdilar bir suru anlayacagin benim is biraz zorlasdi ama tevekkulum Allaha insallah yardimcimiz olur
iyiyim çok şükür kendi adıma sağolasın efendim sizler nasılsınız :))))
bizlerde iyiyiz guzel arkadasim hep iyi olun

yine söyleriz olsun kaçan olursada :)

insanlara garip geliyor ama bizim evde tv kurulu bile değil
önceden istanbulda oturuyorduk kablo tv vardı
taşındık burda çanak şart
benimde canıma minnet tv yi kurdurmadım eşime
tv olunca sohbet kalmıyo oturup dizi izliyoruz diye
tv siz hayat çok rahat
hemde rahat rahat ders çalışabiliyorum (kpss malum)

ama beyaz show a bayılırım bak yalan dünya lafı duymuşken aklıma geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…