yok meleyim gezdim ama rahatlayamadim doktora gitdim sol tup kapali cikti yumurta yetmemezligi cikti cok az yumurtam oluyo bir suru ilaclarla donduk esimede ilac yazdilar bir suru anlayacagin benim is biraz zorlasdi ama tevekkulum Allaha insallah yardimcimiz olur
bizlerde iyiyiz guzel arkadasim hep iyi olun
merhaba canlarım
33 yaşındayım ,yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ve bir bebeğim olsun istiyorum,fakat malesef her ay hüsran ,bu aydan da ümidimi kestim sayılır ,artık aralık ayına kaldı umudum, olmadı sonraki aylara artık.ben pco hastasıyım ,fakat adetlerim 5 yıldır düzenli ,son 2 adette ise düzensizlik başladı.
doktora gittim fakat birşeyin yok denemeye devam denildi ,tedaviye başlamak istiyorum ama çalıştığım için izin alma sorunum var ve birtürlü başlayamadım ..
sizlerde gebe kalmak istiyorsanız bu yolda tecrübe tedavi ve yöntemlerimizi paylaşıma varmısınız ..
haydi bakalım topiğimiz hayırlı olsun ...bol paylaşımlar ..
jonguil................yaş 26........bat 7 kasım.......................
hepnasip.............yaş 29........bat 8 kasım ......................
cookieandbiscuit...yaş 27........bat 13 kasım ....................
looneytunes.........yaş 25........bat 16 kasım.....................
ınsanbul..............yaş 26........bat 19 kasım.....................
eylül166..............yaş 33 .......bat 22 kasım ....................
foreveryours........yaş 23.......bat 22 kasım.....................
sevgipitirciğim......yaş.............bat 28 kasım ....................
ozlem7766...........yaş 36.......bat 29 kasım.....................
hatibulut.............yaş 30........bat 1 ocak..................... ..
yine söyleriz olsun kaçan olursada :)
insanlara garip geliyor ama bizim evde tv kurulu bile değil
önceden istanbulda oturuyorduk kablo tv vardı
taşındık burda çanak şart
benimde canıma minnet tv yi kurdurmadım eşime
tv olunca sohbet kalmıyo oturup dizi izliyoruz diye
tv siz hayat çok rahat
hemde rahat rahat ders çalışabiliyorum (kpss malum)
ama beyaz show a bayılırım bak yalan dünya lafı duymuşken aklıma geldi :)
merhaba kızlaaar...aranıza yeni katıldımbir süredir takip ediyorum bu kulübü çok güzeeeeeel :) aradığın her şey var :) ben 25 yaşındayım bat 13 kasım, sat 17 ekim :) 2012 ekimde evlendik 13. ayımızdayız :) bu sene temmuzda bebiş düşünmeye başladık ama 3 ayımız tatil ve misafirlerle geçti :)çalışmalarda tam anlamıyla ikinci ayımız :) 13 kasımı heyecanla beklyorum :)
adt olcam ya...
yaa 3 gün kötü olmuş bizde altta seni görüyoruz kaç gündür banlı niye ceza aldıki deyip durduk.. canım hepsi ceza aldı sildiler onların üyeliğini inş gelme durumları varmış.. şuan hepnasiple benim banım kalktı diğerleri hala banlı...topiği de sildiler bu arada ..2 gündür garip kaldık herkes kenarda köşede dağılanları aradı yeni yeni buluyoruz bir birimizi:))
vayy arkadaş ne büyük sorun oldu susuyorum haksızlık yapıldı onca insana...neyse susuyorumm !!! bulalım tatlım yaa
adt olcam ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?