2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

yok bacım gelen giden yok.ama yolda eli kulağında

canım inşallah olmazsınn.sen hep bu kadar ağrılı mı geçirirsin ağrıların hep 1 hafta öncesinden başlayıp olana kdar sürer mi ??

canım inşallah olmazsınn.sen hep bu kadar ağrılı mı geçirirsin ağrıların hep 1 hafta öncesinden başlayıp olana kdar sürer mi ??

yok canım.benim 2 saat önce hafif hafif başlar heh derim geliyor.2 saat içinde de olurum.ağrım sızım kalmaz.bu ay böle bi garip bişeler oldu.
hamileyim ondan sanırsam

kızlar ben varım :))
benimde tabi bu ay geçti artık ama aralıktan umutluyum inş hepimiz bu topikten 2014 eylül anneleri topiğine göçeriz

Hepnasip içine mi doğdu yoksa ,o karın ağrıları da belirti biliyorsun dimi ,1 hafta önceden başlamış bide ,hadi hayırlısı bakalım

canım topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
Ben de 36 yaşndayım ve daha ilk bebeğim olacak hamile kalırsam. temmuzdan beri ufak ufak denedik olmadı, batım 25 kasım. Bu ay düzenli denemeye çalışıyoruz ,yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ve yataktan kalkmamaya başladım bu günlerde. tabi bunları hep topiklerde okuyarak öğrendim.
arkadaşlarım lütfen stres yapmayın moraliniz bozulmasın, bana bakın örnek olarak, sizlerin ilk çocuklarınız var allah uzun ömürler versin inşallah. 2. de olacaktır birbirimize moral olalım inşallah sırayla hamile kalıcaz Allahın da izniyle

inşLLh canm bizleri fazla uğraştırmadan gelsin bebeklerimz. Rabbim ol desin olacak inşallahh.

hsg çektirdin mi :44:nasıl bildiler sol tüpün kapalı olduğunu:26::26:
sen onları takma canım benim Allah ol dedimi gerisi bahane
özlemiştim kıss senikaçma bidaha biyerlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…