yok.ağrıyo sadece
tatlımm hepnasibimmmm adet olmıcan sen sanırımm:) ben de olmadımmm:)
olcam geliyor
olcam geliyor
karın ağrısı bana da geldiğinde kesin regl olurum. ama inşallah sende öyle değildir
oldun mu olmadın mı canım sen geldi miii ? gördün mü yani ? senin bat 8 i biliyorum da
o zaman olcam deyip çağırma yaaaya ben ayın 2sinden beri çekiyorum bunu ara ara.hatta kendi kendime dedim ki 3ünde olurum.erken olcam.
yarın olurum yarın olurum diye diye...
geldim bu güne.
yok bacım gelen giden yok.ama yolda eli kulağında
o zaman olcam deyip çağırma yaaa
canım inşallah olmazsınn.sen hep bu kadar ağrılı mı geçirirsin ağrıların hep 1 hafta öncesinden başlayıp olana kdar sürer mi ??
gerçi olmam zor.hamileyim çünkü
sende beni mi yiyon ya gece gecehadi yatacam söyle bacım hamileysen iki sevinelimde umutlu uyuyalım
adet olcam ama hamileyim
canım topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
Ben de 36 yaşndayım ve daha ilk bebeğim olacak hamile kalırsam. temmuzdan beri ufak ufak denedik olmadı, batım 25 kasım. Bu ay düzenli denemeye çalışıyoruz ,yumurtlama günlerime dikkat ediyorum ve yataktan kalkmamaya başladım bu günlerde. tabi bunları hep topiklerde okuyarak öğrendim.
arkadaşlarım lütfen stres yapmayın moraliniz bozulmasın, bana bakın örnek olarak, sizlerin ilk çocuklarınız var allah uzun ömürler versin inşallah. 2. de olacaktırbirbirimize moral olalım inşallah sırayla hamile kalıcaz Allahın da izniyle
hsg çektirdin mi :44:nasıl bildiler sol tüpün kapalı olduğunu:26::26:yok meleyim gezdim ama rahatlayamadim doktora gitdim sol tup kapali cikti yumurta yetmemezligi cikti cok az yumurtam oluyo bir suru ilaclarla donduk esimede ilac yazdilar bir suru anlayacagin benim is biraz zorlasdi ama tevekkulum Allaha insallah yardimcimiz olur
bizlerde iyiyiz guzel arkadasim hep iyi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?