2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

rahatla stres yapma o sperm ve rahim varya resmen stresimizi algılayıp sıkıyor spermi geri atıyormuş.ne kadar sakin o kadar kolay :)

rahatla stres yapma o sperm ve rahim varya resmen stresimizi algılayıp sıkıyor spermi geri atıyormuş.ne kadar sakin o kadar kolay :)

öyle yapmaya çalışıyorum arkadaşım hatta o kadarki bu ay çok rahatım henüz çalışmalara bile başlamadık :)))))

sen rahat olabiliyormusun peki?insan ne kadar kafaya takmayacağımda dese o adet haftası çok stresli birbekleyiş oluyor.

adet bitiminde öyle bir karar alıyorum ki sanırsın savaşa gidiyorum ,bu yolda ölüme başkoymuşum gibi çok sıkı çalışcam ,hiç aksatmıycam ,günaşırı ilişki ,bir süre yataktan kalkma ,ayakları kaldır v.s ,folikasit iç ,sigarayı azalt ,bi bakıyorum hiç birini yapamamışım ,hep eksik gedik ,eee sonra da hevesim kaçıyo ..her hafta diyete başlıyorum güya :26:

hsg çektirdin mi :44:nasıl bildiler sol tüpün kapalı olduğunu:26::26:
sen onları takma canım benim Allah ol dedimi gerisi bahane
özlemiştim kıss senikaçma bidaha biyerlere....
evet cektirdim canim o zaman bildiler
takmamak istiyorum artik bakalim kismet
bende ozledim sizleri kacarmiyim hic hep burdayim insallah hersy guzel olucaktir

2.5. yıldır evliyim ilk günde beri istiyoruz bizde....

inşallah beklediğin bebek çabucak gelirde annesine sigarayı bıraktırır eylülüm

olur inşallah bizimde bebekciklerimiz offf offff((

Bikac aydir tiroidden dolayi adetim gecikiyodu. 28 günlük petiyoduna geri döndü inşallah. Dün adet oldum. Kadim ayini da bos gecip aralikta baslicaz insallah. Dun yine konustum esimle kasimda denesek mi diye ama yok kasimi bos geccez :)

ilk zamanlar olmazmı kuduruyordum.her gün gebelik testi yapıyordum ne paralarım gitti varya.artık 15 ay oldu adeti bekliyorum ben alıştım yani.allah kimseye yaşatmasın o umutsuzluğu...

canım bende ilk zamanlar öyle yapıyordum ama artık hiç dikkat etmiyorum.sigarayıda aynı içiyorum ilişkiyide kafama göre yapıyorum.ilişkiden sonra sadece 5 dakika kalıyorum yerimde.sonra kalkıp banyo yapıyorum.folikasitide unutuyorum.herşey birbirine girdi anlayacağın:) o yüzden ben hesaplı olduğuna inanmıyorum.görümcem doğurduğu güne kadar günde 1 paket içti sağlıklı 2 çocuğu var demekki nasip bu işler :)

ilk zamanlar olmazmı kuduruyordum.her gün gebelik testi yapıyordum ne paralarım gitti varya.artık 15 ay oldu adeti bekliyorum ben alıştım yani.allah kimseye yaşatmasın o umutsuzluğu...

amin arkadaşım amin
benimde ne param gitti o testlere

umutsuzluğada kapılmayalım tabiki olacak elbet vakti zamanı geldiğinde

glshkskn............yaş 26.........bat 6 kasım.......................
bahar81.............yaş.............bat 7 kasım.......................
hepnasip.............yaş 29........bat 8 kasım ......................

nuclear...............yaş.............bat 10 kasım.....................
cookieandbiscuit...yaş 27........bat 13 kasım ....................
kardeleeeen........yaş 25........bat 13 kasım......................
looneytunes.........yaş 25........bat 16 kasım.....................
keser84.............yaş 29.........bat 16 kasım.....................
ınsanbul..............yaş 26........bat 19 kasım.....................
eylül166..............yaş 33 .......bat 22 kasım ....................
foreveryours........yaş 23.......bat 22 kasım.....................
delinefsim............yaş............bat 23 kasım.....................
dygyvz................yaş 27........bat 23 kaım........................
mariamelikem......yaş............bat 23 kasım.......................
BIDIK77s.............yaş 36........bat 25 kasım.......................
sevgipitirciğim......yaş.............bat 28 kasım ....................
karamelekmiolur..yaş 27........bat 28 kasım......................
ozlem7766...........yaş 36.......bat 29 kasım.....................
kedicik61.............yaş 27.......bat 30 kasım.......................
hatibulut.............yaş 30........bat 1 ocak..................... ..
balah .................yaş 26........bat 2 aralık.......................
aycaaaaaaa.........yaş ...........bat....................................
jonguil................yaş 26........bat 6 aralık .......................

batı geçenler test yaptınız mı ?????????????

Son düzenleme:

ablam ilk geceden kaldı ,bebeği 6 aylıkken 2 ye kaldı ,bende aynı soydan geliyorum ya ,kardeşiz biz

ablam ilk geceden kaldı ,bebeği 6 aylıkken 2 ye kaldı ,bende aynı soydan geliyorum ya ,kardeşiz biz

anaaaa kız herkes aynı olmuyorki benim annem 2 yıl hamile kalamamış.nedeninide bilmiyormuş.sonra birden olmuş işte.kaynanamda aynen 2 sene çocuğu olmamış..allahım ya neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…