2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ablam ilk geceden kaldı ,bebeği 6 aylıkken 2 ye kaldı ,bende aynı soydan geliyorum ya ,kardeşiz biz

ahh be kuzum keşke ailenin doğurganlığıyla ilgili olsa bu işler
sülalemde nerdeyse evlenmeden hamile kalıyolar o derece
ama bizde tık tık yok

bende geldim ... bat 29 kasımm ..bu ayın basında dr gittim kontrol için fsh 15 cıktı ve erken menapoz filan dedii ..Tabi o an dünyam karardı agladım agladım sonra kkda yanlız olmadıgımı ,çözümü oldgunu ögrendimm..Allahım ol desin de bebeklerimize kavusalımm...

kızlar aranızda fazla kilolu olan varmı ben gibi kilo verme çabalarınız varmı ,bebek için önemli biliyosunuz ,kilo kaynaklı infertil de var artık literatürde ,dr lar kilo ver kendiliğinden kalırsın bile diyorlar bazı hanımlara ..doğruluk payı nedir sizce ..:26:

ahh be kuzum keşke ailenin doğurganlığıyla ilgili olsa bu işler
sülalemde nerdeyse evlenmeden hamile kalıyolar o derece
ama bizde tık tık yok

aynen canım benim iki ablam var hemen oldu bebekleri. sonrası üçer üçer doğurup kenara koydular. zaten beş kardeşiz,anne desen maşallahı var beni 39unda doğurdu. piyango bana vurdu anlayacağınız. sona kalınca eksik mi doğdum n'oldu

selam benim fazla kilom yok ama kilom var..yani bebek istiosam en azından şimdiki kilomla doğuma gitmek isterim..ve evet zayıflamak için çabam var benim de eşimle beraber yapıoruz hatta rejimi..tek başına rejim çok zor oluo çünkü bu arada benim batım 3 ekimdi..yani nerdeyse 11 gün geçti adetimden..test yaptım çookk çoook silik bi çizgi gördüm ama ondan sonra yaptığım tüm testlerde negatif sonuç verdi..yani o yanlış test bana patlamış oldu yani hamile deilim..yeni batımı adet olunca söylerim

canım bi çok doktor aynı şeyi söylüyor. bi yakınımda kiloluydu tüp bebekten önce zayıflamasını istedi doktor 10 yıl sonra bebişleri oldu. etkisi oluyordur mutlaka.

canım ne dertleri atlatıyor insanoğlu. Rabbim hiç bir kuluna taşıyamayacağı dert vermezmiş. önce inancını ve moralini yüksek tut. inşallah kavuşuruz kuzucuklarımıza bizde...

annene maaşallah
olurmu öyle şey canım eksiklik filan

ne güzel 5 kardeşsiniz
bende 4 çocuk istiyorum ne 3 ne 5 aradaki sayıyı
tabi önce bir taneyi becerip yapabileyimde hayırlısıyla :))))

annene maaşallah
olurmu öyle şey canım eksiklik filan

ne güzel 5 kardeşsiniz
bende 4 çocuk istiyorum ne 3 ne 5 aradaki sayıyı
tabi önce bir taneyi becerip yapabileyimde hayırlısıyla :))))

bi olsunda üçü beşi aramayız hani çocuk yok mu niye yapmıyosun diye soranlara doğurup doğurup atıcam başlarına birer tane

bi olsunda üçü beşi aramayız hani çocuk yok mu niye yapmıyosun diye soranlara doğurup doğurup atıcam başlarına birer tane

yapamazsınn
kıyamazsın çünkü

aman ne bakıyon o kocakarıların lafına
şuan bir beldede oturuyorum ve etraf kayınvalideciğimin akrabalarıyla dolu
arkamı döndüğüm anda dedikoduma başlıyorlarki bi durun kardeşim bismillah bari ortamı terk-i diyar eyleyeyim değilmi
o yüzden tınlama bile kuzum sallla gitsin

ne kötü ya... sırf bu yüzden kimseyle görüşmüyorum bu aralar. ne eşinin ailesine ne de kendi ailene yakın olacaksın aslında.

canım bi çok doktor aynı şeyi söylüyor. bi yakınımda kiloluydu tüp bebekten önce zayıflamasını istedi doktor 10 yıl sonra bebişleri oldu. etkisi oluyordur mutlaka.

kayınvalidem birine aracı oldu ,bir gelin adayı buldu ,kız bulgaristan göçmeni ve 1,90 boyu var nerden baksan 150 kilo da vardır ,yani

öyle böyle değil dev gibi bir kızdı ,işleri oldu anlaştılar evlendiler ,herkes kayınvalidemi kınadı ,yazık değilmi çocuğa ,bulduğun kız

hastamıdır nedir ,150 kilo ,hiç olacak işmi ,çocuğu da olmaz bunun dediler ,kız evlendi 2 ay sonra hamile kaldı ,kızı şimdi 3 yaşında filan

aynı annesi gibi ,6 yaşında gibi duruyor ..

yani kilo ise kilo bu kızda da vardı nasıl oldu allahım ben altı üstü 79-82 arası gidip geliyorum ( kendimi de böyle teselli ediyorum yalnız )

batı geçenler test yaptı mı çok merak ediyorum

hepnasip söyleniyordu gece... inşallah kırmızılar gelmemişir bebek sebepli...

ramazan ayında herkes kilo alır ben zayıflayıp 70e düşmüştüm..ama bayramlar sıra sıra gelince 76 oldum..allahtan boyum var

ya ben erkenden kırmızıları gördüm bu sabah, bat 13 kasımdı hiç erken adet olmazdım... acaba üstüne mi gördüm diyorum ama lekelenme gibi değil ki, ama az az geliyo pıhtı falan da yok çok ümitliydim bu aydan çünkü hiç olmayan bi şey oldu, (afedersiniz) normalde spermler az da olsa mutlaka çıkıyodu bu ay yumurtlama günümde aayağa kalkmadan hiç ama hiç akmadı yarım saat yattım kalktım 2-3 dk sonra akmaya başladı... acaba tutunamadan gitti mi bebişim bakalım biraz daha bekleyim kesilmez devam ederse başka maçlara bakacaz, hayırlısı... veren de Allah alan da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…