kayınvalidem birine aracı oldu ,bir gelin adayı buldu ,kız bulgaristan göçmeni ve 1,90 boyu var nerden baksan 150 kilo da vardır ,yani
öyle böyle değil dev gibi bir kızdı ,işleri oldu anlaştılar evlendiler ,herkes kayınvalidemi kınadı ,yazık değilmi çocuğa ,bulduğun kız
hastamıdır nedir ,150 kilo ,hiç olacak işmi ,çocuğu da olmaz bunun dediler ,kız evlendi 2 ay sonra hamile kaldı ,kızı şimdi 3 yaşında filan
aynı annesi gibi ,6 yaşında gibi duruyor ..
yani kilo ise kilo bu kızda da vardı nasıl oldu allahım ben altı üstü 79-82 arası gidip geliyorum ( kendimi de böyle teselli ediyorum yalnız)
ya ben erkenden kırmızıları gördüm bu sabah, bat 13 kasımdıhiç erken adet olmazdım... acaba üstüne mi gördüm diyorum ama lekelenme gibi değil ki, ama az az geliyo çok ümitliydim bu aydan çünkü hiç olmayan bi şey oldu, (afedersiniz) normalde spermler az da olsa mutlaka çıkıyodu bu ay yumurtlama günümde aayağa kalkmadan hiç ama hiç akmadı yarım saat yattım kalktım 2-3 dk sonra akmaya başladı... acaba tutunamadan gitti mi bebişim bakalım biraz daha beleyim keslmez devam ederse başka maçlara bakacaz, hayırlısı... veren de Allah alan da
ne kötü ya... sırf bu yüzden kimseyle görüşmüyorum bu aralar. ne eşinin ailesine ne de kendi ailene yakın olacaksın aslında.
ya ben erkenden kırmızıları gördüm bu sabah, bat 13 kasımdıhiç erken adet olmazdım... acaba üstüne mi gördüm diyorum ama lekelenme gibi değil ki, ama az az geliyo pıhtı falan da yok çok ümitliydim bu aydan çünkü hiç olmayan bi şey oldu, (afedersiniz) normalde spermler az da olsa mutlaka çıkıyodu bu ay yumurtlama günümde aayağa kalkmadan hiç ama hiç akmadı yarım saat yattım kalktım 2-3 dk sonra akmaya başladı... acaba tutunamadan gitti mi bebişim bakalım biraz daha bekleyim kesilmez devam ederse başka maçlara bakacaz, hayırlısı... veren de Allah alan da
kayınvalidem birine aracı oldu ,bir gelin adayı buldu ,kız bulgaristan göçmeni ve 1,90 boyu var nerden baksan 150 kilo da vardır ,yani
öyle böyle değil dev gibi bir kızdı ,işleri oldu anlaştılar evlendiler ,herkes kayınvalidemi kınadı ,yazık değilmi çocuğa ,bulduğun kız
hastamıdır nedir ,150 kilo ,hiç olacak işmi ,çocuğu da olmaz bunun dediler ,kız evlendi 2 ay sonra hamile kaldı ,kızı şimdi 3 yaşında filan
aynı annesi gibi ,6 yaşında gibi duruyor ..
yani kilo ise kilo bu kızda da vardı nasıl oldu allahım ben altı üstü 79-82 arası gidip geliyorum ( kendimi de böyle teselli ediyorum yalnız)
kendi geleceğimi gördüm sende birdenaynen öyle
ama tayin nedeniyle geldik 2 aydır buralardayız
bu sebbeple acilen iş buldum kendime de çok şükür zırt pırt habersizce gelip gitmelerinden kurtuldum terslesende nafile
benim aile namına 2 tanecik kardeşim kaldı o yüzden eşimin kafası çok rahat ne kaynana ne kaynata
çalışmadan önce perdemi açmıyordum kayınvalidem arıyordu aaa evde değilmisin 'x' perden kapalı dedide
laaa sanane ister evde olurum ister dışarıda
bu aradada adım suratsız gelin oldu tabi ama neylersin şart
yoksa pazar sabahı dinlemez oturmaya gelirler
sanki mecburmuşum gibi birde ilgi beklerler
ayyy ne dertliymişim ben ya
canım tutunma kanaması leke şeklinde olur bildiğim kadarıyla. takip et bakalım nasıl devam edecek. bazen bu bebek oldu mu bu ay olmadı mı stresinden adet düzensizliği baş gösteriyor. erken gelmiş ise stres yapmamanı öneririm çünkü bu seferde yumurtlama düzensizliğiyle takibin zorlaşabilir. hayırlısı inşallah kardelencim
ah be kuzum kafana takma
kiloyla alakalı değilki bu işler
geçen sene bebeğimin cinsiyetini öğrendiğim gündü hatta doktor kontrolüne gittiğimde 1.55 boylarında rahat 120-130 kilo bir bayan vardı belki daha fazla
ben de feci gaf yapmıştım çocuğunuzmu olmuyo acaba bir sorunmu var diye
kadın bana ters ters bakıp demezmi 8.5 aylık hamileyim doğum günüm belli olcak diye
ben tabi
yani ne bileyim çok kiloluydu hamile olduğu bile belli değildi
hem bu aralar hep tombiş tombiş hamileler görüyorum şirin şirin
5 ay önce beni takip eden sürekli gittiğim kadın doğumcuma gittim ,dedim adetim 1 ay gecikti hiç olmazdı ,test yaptım çıkmadı bişey dedim ,gebelik düşünüyomusun dedi ,dedim neredeyse 6 aydır istiyoruz olmuyor dedim ,bana dedi ki hayırlı olsuuuunnn ,artık bunu hemen hemen her ay yaşayabilirsin hazırlıklı ol ,çünkü ne zamanki stres yaptın ne zamanki bebek düşünmeye başladın o zaman adetler düzensiz gidecektir dedi..
çok etkisi varmış ,arkadaş bu stres neymiş ya ..
kendi geleceğimi gördüm sende birdenönümüzdeki yaz tayin çıkacak bizimde. eşim tutturdu ailesinin memleketine gidicem diye. şimdi onun tartışması oluyor babamgilde gelir ev alır yakınımızdan diyo. valla boşarım dediğini yaparsan dedim napim
kadın 600 km uzaklıkta olmamıza rağmen size sürpriz yapacağım gelerek diyo.
benim anlattığım hatununda hiç belli değildi ki ,normal kilo gibiydi ,hatta 9 aylık hamile halini görmüştüm en son ,yazıııık çocuk nerde ki acaba ,kadının vücudunda kaybolmuş gitmiştir dedim ,eşimde dedi ki kızım öyleleri daha iyi çocuk gezer durur rahat rahat içerde dedisen ah ediyodun vah ediyodun ,oram ağrıyo buram ağrıyo diyodun bak tazı gibi kadın diyodu
kızlar bu arada nerede yaşıyorsunuz merak ettim ,varmı istanbuldan olan ?
kayınvalidem istanbulda
bizde bundan önce istanbulda onunla aynı sitede oturuyorduk
ordayken rahattım
ama burda öyle olmadı başlarda
birde kayınvalidemler zırt pırt haber vermeden gelmelere başladılar biz evde olmayıpta kapıda kaldıklarında bize surat yaptılar
ayyy kendi geleceğini görme sakın bacım
sanki eşimle ben kayınvalide kaynata onlar gelin
bir tripler sorma
burda kayınvalidemin anası bacısı agası .....anlıyacağın yedi ceddi var
abartısız da baya mesafe var aramızda ben deniz kenarında oturuyorum onlar köy içinde
ama evim gözetleniyordu ilk geldiğim zamanlar
nasıl insanlar olduklarına bağlı ben aynı şehirde oturulmasına karşı değilim
hatta kayınvalidemi gerçekten anneme yakın bir yere koyabilmeyi çok isterdim ama maalesef o bir narsist
evladını bile sevmeyenden seni sevmesini bekleyemezsin değilmi?
tuncelikızlar bu arada nerede yaşıyorsunuz merak ettim ,varmı istanbuldan olan ?
birde çok hareketli oluyorlar yani ben şaşırıyorum
ben kolay kilo alamam
hamile kaldığımda zayıflamıştım kilo alacağıma
ama düşükten sonra baya bi kilo almıştım hormonlardan dolayı sanırım birde rahatsızlık geçirmiştim
şimdi eser kalmadı
ama aslında zayıf olmayıda sevmiyorum ama şükürki eskisi gibi çok zayıf değilim etim budum var yani :)))
sen ne kadar anne gibi görmek istediğini düşünürsen düşün canım. biz hiç kavga etmeyiz onunla ama beni sevmediğini biliyorumya bu yetiyor. oğlunu benden kıskandığına şahit oldum ya, töbe aynı mekanda kalmam. beni kendi kaybetti
amaann bebeğim olsun da umrumda olmaz kim ne yapmış ne demiş
tuncelibatıya dönüşe gün sayıyorum Allah ın izniyle.
canım varsa bi numarası bana da söyle. kemik görmek istemiyorum kendimde artık
maalesef o kadar kilolu değilim ama düşükten sonra almıştım baya 1 ay sütüm gelmişti o dönemde sanırım stresten dolayı
ama çok hızlı verdim yani kilo dediğimde 58'i görmüştüm
şimdi eski halime göre 1-2 kilo fazlayım
gece yemek ye yat hatta kalk yine ye
eşim yemek yemeyi çok sever bende onun için yemek yapmayı
geve 3te buzluktan kavurma çıkarıp onu bir güzel eritip ısıtıp yemişliğimiz yada gece vakti dürüm kokoreç yemeye çıkmışlığımız çoktur
acayip gece hayatımız var yani :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?