2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canım bende 48 kiloyum ama olmayınca olmuyo. herkesi etkilemiyor kilo. neredeyse çoğumuzun farklı sebepleri var. gelmemek için bahane arıyo bebişler

canım tutunma kanaması leke şeklinde olur bildiğim kadarıyla. takip et bakalım nasıl devam edecek. bazen bu bebek oldu mu bu ay olmadı mı stresinden adet düzensizliği baş gösteriyor. erken gelmiş ise stres yapmamanı öneririm çünkü bu seferde yumurtlama düzensizliğiyle takibin zorlaşabilir. hayırlısı inşallah kardelencim

ne kötü ya... sırf bu yüzden kimseyle görüşmüyorum bu aralar. ne eşinin ailesine ne de kendi ailene yakın olacaksın aslında.

aynen öyle
ama tayin nedeniyle geldik 2 aydır buralardayız
bu sebbeple acilen iş buldum kendime de çok şükür zırt pırt habersizce gelip gitmelerinden kurtuldum terslesende nafile
benim aile namına 2 tanecik kardeşim kaldı o yüzden eşimin kafası çok rahat ne kaynana ne kaynata
çalışmadan önce perdemi açmıyordum kayınvalidem arıyordu aaa evde değilmisin 'x' perden kapalı dedide
laaa sanane ister evde olurum ister dışarıda

bu aradada adım suratsız gelin oldu tabi ama neylersin şart
yoksa pazar sabahı dinlemez oturmaya gelirler
sanki mecburmuşum gibi birde ilgi beklerler

ayyy ne dertliymişim ben ya

ah be kardelencim ben o şekilde yatıp uyuduğumu biliyorum öyleyken bile olmadı ,bu olay spermin geri çıkması ile ilgili değil ,içerde eğer yumurta büyüklüğün ideal boyuta gelip çatlamadı ise ,çatlasa bile sperm oraya ulaşamadan yolda hakkın rahmetine kavuştuysa olmuyor işte ..

ah be kuzum kafana takma
kiloyla alakalı değilki bu işler
geçen sene bebeğimin cinsiyetini öğrendiğim gündü hatta doktor kontrolüne gittiğimde 1.55 boylarında rahat 120-130 kilo bir bayan vardı belki daha fazla
ben de feci gaf yapmıştım çocuğunuzmu olmuyo acaba bir sorunmu var diye
kadın bana ters ters bakıp demezmi 8.5 aylık hamileyim doğum günüm belli olcak diye
ben tabi
yani ne bileyim çok kiloluydu hamile olduğu bile belli değildi
hem bu aralar hep tombiş tombiş hamileler görüyorum şirin şirin

kendi geleceğimi gördüm sende birden önümüzdeki yaz tayin çıkacak bizimde. eşim tutturdu ailesinin memleketine gidicem diye. şimdi onun tartışması oluyor babamgilde gelir ev alır yakınımızdan diyo. valla boşarım dediğini yaparsan dedim napim

kadın 600 km uzaklıkta olmamıza rağmen size sürpriz yapacağım gelerek diyo.

5 ay önce beni takip eden sürekli gittiğim kadın doğumcuma gittim ,dedim adetim 1 ay gecikti hiç olmazdı ,test yaptım çıkmadı bişey dedim ,gebelik düşünüyomusun dedi ,dedim neredeyse 6 aydır istiyoruz olmuyor dedim ,bana dedi ki hayırlı olsuuuunnn ,artık bunu hemen hemen her ay yaşayabilirsin hazırlıklı ol ,çünkü ne zamanki stres yaptın ne zamanki bebek düşünmeye başladın o zaman adetler düzensiz gidecektir dedi..
çok etkisi varmış ,arkadaş bu stres neymiş ya ..

kızlar aranızda fazla kilolu olan varmı ben gibi kilo verme çabalarınız varmı ,bebek için önemli biliyosunuz ,kilo kaynaklı infertil de var artık literatürde ,dr lar kilo ver kendiliğinden kalırsın bile diyorlar bazı hanımlara ..doğruluk payı nedir sizce ..:2

eylülcüm kilo önemli tabi ki ama çok çok da değil... benim kuzenim de kilolu ama 10 yıl içerisinde 3 tane çocuğu oldu.. aslında 10 yıl değil6-7 yıl içinde olurdu ( Allah daha iyisini bilir tabi ki) çünkü ilk çocuğu hastaydı biraz...bi süre çocuk yapmadı onunla ilgilenebilmek için.. sen gönlünü ferah tut ve dua et canım benim

Son düzenleme:

benim anlattığım hatununda hiç belli değildi ki ,normal kilo gibiydi ,hatta 9 aylık hamile halini görmüştüm en son ,yazıııık çocuk nerde ki acaba ,kadının vücudunda kaybolmuş gitmiştir dedim ,eşimde dedi ki kızım öyleleri daha iyi çocuk gezer durur rahat rahat içerde dedi sen ah ediyodun vah ediyodun ,oram ağrıyo buram ağrıyo diyodun bak tazı gibi kadın diyodu

evet canım bende bebek istediğimiz ilk aydan beri ya erken ya geç oluyorum. hiç olmazdı böyle. bana da doktorum dedi. böyle giderse işin daha zorlaşacak haberin olsun. sırf bu yüzden hiç bebeğin olmaz söyleyim dedi. pis yıkıcı adam n'olcak

stres yapmayım diye stres yaptım bu seferde

kayınvalidem istanbulda
bizde bundan önce istanbulda onunla aynı sitede oturuyorduk
ordayken rahattım
ama burda öyle olmadı başlarda
birde kayınvalidemler zırt pırt haber vermeden gelmelere başladılar biz evde olmayıpta kapıda kaldıklarında bize surat yaptılar
ayyy kendi geleceğini görme sakın bacım
sanki eşimle ben kayınvalide kaynata onlar gelin
bir tripler sorma
burda kayınvalidemin anası bacısı agası .....anlıyacağın yedi ceddi var
abartısız da baya mesafe var aramızda ben deniz kenarında oturuyorum onlar köy içinde
ama evim gözetleniyordu ilk geldiğim zamanlar

nasıl insanlar olduklarına bağlı ben aynı şehirde oturulmasına karşı değilim
hatta kayınvalidemi gerçekten anneme yakın bir yere koyabilmeyi çok isterdim ama maalesef o bir narsist
evladını bile sevmeyenden seni sevmesini bekleyemezsin değilmi?

kızlar bu arada nerede yaşıyorsunuz merak ettim ,varmı istanbuldan olan ?

birde çok hareketli oluyorlar yani ben şaşırıyorum
ben kolay kilo alamam
hamile kaldığımda zayıflamıştım kilo alacağıma
ama düşükten sonra baya bi kilo almıştım hormonlardan dolayı sanırım birde rahatsızlık geçirmiştim
şimdi eser kalmadı
ama aslında zayıf olmayıda sevmiyorum ama şükürki eskisi gibi çok zayıf değilim etim budum var yani :)))

2 ay öncesine kadar oradaydım eylül
bahçeşehirde oturuyorduk
şimdide köylü oldum
tabi köy demeye bin şahit istiyor orası ayrı:)))

sen ne kadar anne gibi görmek istediğini düşünürsen düşün canım. biz hiç kavga etmeyiz onunla ama beni sevmediğini biliyorumya bu yetiyor. oğlunu benden kıskandığına şahit oldum ya, töbe aynı mekanda kalmam. beni kendi kaybetti
amaann bebeğim olsun da umrumda olmaz kim ne yapmış ne demiş

tunceli batıya dönüşe gün sayıyorum Allah ın izniyle.

canım varsa bi numarası bana da söyle. kemik görmek istemiyorum kendimde artık

aynen öyle
ama ben hep dua ederim benim evladım olacak annesiz babasız büyüyecekse bana evlat verme allahım
yada kayınvalidem gibi bir kaynanada olacaksam verme diyorum

kalp kırmaktan korkarım kul hakkıdır o
şimdi aramıyorum özel günler harici kıymetli oluyorsun
ama geçti borun pazarı
kalbim kırıldı hemde defalarca
ben onun yüzünden düşük yaptım bana neler yaşattı
onu allaha havale ettim

ama çok şükürki oğlu ona çekmemiş adaletli
pısırık değil ne ana nede eş sözüne bakan biri
gerçi birkere bile senin annen şöyle dememişimdir çünkü anneler benim için kıymetli

sanırım kazandığım noktada bu

Son düzenleme:
kızlar Allah razı olsun destekleriniz için ben doktora muayene oldum çocuk sahibi olaya karar verdiğimizde, her şey normal hiç bi sorunun yok dedi... herkes gibi kısa sürede olur diye düşündüm, yalnız eşim 12-13 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş, biz evliliğimizn 13. ayındayız görev gereği belde gibi bir yerde oturuyoruz her zaman izin alıp hastaneye gidemiyoruz 1-1.5 saat uzaklıkta çünkü..eşim de muayene olmak istiyo, bi süre daha olmazsa gidicez hastaneye yine..neyse...kısacası spermleri vücudum vakum gibi çekti bu ay.. hiç akmayınca yumurtam olgunlaştı çatladı herhalde ondan oldu dedim ümitlendim ... hayırlısı...

tunceli batıya dönüşe gün sayıyorum Allah ın izniyle.

canım varsa bi numarası bana da söyle. kemik görmek istemiyorum kendimde artık

maalesef o kadar kilolu değilim ama düşükten sonra almıştım baya 1 ay sütüm gelmişti o dönemde sanırım stresten dolayı
ama çok hızlı verdim yani kilo dediğimde 58'i görmüştüm

şimdi eski halime göre 1-2 kilo fazlayım
gece yemek ye yat hatta kalk yine ye
eşim yemek yemeyi çok sever bende onun için yemek yapmayı
geve 3te buzluktan kavurma çıkarıp onu bir güzel eritip ısıtıp yemişliğimiz yada gece vakti dürüm kokoreç yemeye çıkmışlığımız çoktur
acayip gece hayatımız var yani :))))

ahahah bizimde gece hayatımız çok renkli yemek konusunda ama aynen gece gece buzdolabının karşısına geçeriz ,bön bön bakarız ,az bişeyler atıştıralım deriz ,bi bakmışsın sofra kurmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…