şükür o zaman bugüne canım. Allah ın adaletine sığınmak en güzeli. tekrar o sıkıntılarını yaşamayasın inşallahaynen öyle
ama ben hep dua ederim benim evladım olacak annesiz babasız büyüyecekse bana evlat verme allahım
yada kayınvalidem gibi bir kaynanada olacaksam verme diyorum
kalp kırmaktan korkarım kul hakkıdır o
şimdi aramıyorum özel günler harici kıymetli oluyorsun
ama geçti borun pazarı
kalbim kırıldı hemde defalarca
ben onun yüzünden düşük yaptım bana neler yaşattı
onu allaha havale ettim
ama çok şükürki oğlu ona çekmemiş adaletli
pısırık değil ne ana nede eş sözüne bakan biri
gerçi birkere bile senin annen şöyle dememişimdir çünkü anneler benim için kıymetli
sanırım kazandığım noktada bu
ahahah bizimde gece hayatımız çok renkliyemek konusunda ama aynen gece gece buzdolabının karşısına geçeriz ,bön bön bakarız ,az bişeyler atıştıralım deriz ,bi bakmışsın sofra kurmuşuz
aynen öyle allah herkesin yuvasına huzur versinşükür o zaman bugüne canım. Allah ın adaletine sığınmak en güzeli. tekrar o sıkıntılarını yaşamayasın inşallahkendi yuvamız önemli. geride kalanlar dış kapının mandalı. yavrun olunca zaten kendi ailenin temeli sıkılaşıyor. gerisi boş...
bu batı geçenler nerdeki yaa
maalesef o kadar kilolu değilim ama düşükten sonra almıştım baya 1 ay sütüm gelmişti o dönemde sanırım stresten dolayı
ama çok hızlı verdim yani kilo dediğimde 58'i görmüştüm
şimdi eski halime göre 1-2 kilo fazlayım
gece yemek ye yat hatta kalk yine ye
eşim yemek yemeyi çok sever bende onun için yemek yapmayı
geve 3te buzluktan kavurma çıkarıp onu bir güzel eritip ısıtıp yemişliğimiz yada gece vakti dürüm kokoreç yemeye çıkmışlığımız çoktur
acayip gece hayatımız var yani :))))
kızlar aranızda fazla kilolu olan varmı ben gibikilo verme çabalarınız varmı ,bebek için önemli biliyosunuz ,kilo kaynaklı infertil de var artık literatürde ,dr lar kilo ver kendiliğinden kalırsın bile diyorlar bazı hanımlara ..doğruluk payı nedir sizce ..:2
eylülcüm kilo önemli tabi ki ama çok çok da değil... benim kuzenim de kilolu ama 10 yıl içerisinde 3 tane çocuğu oldu.. aslında 10 yıl değil6-7 yıl içinde olurdu ( Allah daha iyisini bilir tabi ki) çünkü ilk çocuğu hastaydı biraz...bi süre çocuk yapmadı onunla ilgilenebilmek için.. sen gönlünü ferah tut ve dua et canım benim
benimde eşimin pek iştahı yok. akşamları şunu yiyelim mi., bunu yiyelim mi diye sorarım canım istemiyo deyince benimde iştahım kaçar.
bir ekmekle 3gün geçirdiğimizi bilirimben abur cubur çok seviyorum :125:
iştahlı bir bebeğim olur inşallahbana eşlik ederde kilo alırım
şu kk da o kadar çok öğretmen ,polis eşi ,asker eşi varki ,genelde hep görev gereği doğuda yada anadoluda yaşıyorlar ,çok rastladım ,hemen hemen her konuştuğum kişi neredeyse bu durumda .ne güzel hep özenmişimdir ,köyde yaşamaya ,oranın akıl danışılabilecek bir büyüğü gibi saygı sevgi görmeye ..
şu kk da o kadar çok öğretmen ,polis eşi ,asker eşi varki ,genelde hep görev gereği doğuda yada anadoluda yaşıyorlar ,çok rastladım ,hemen hemen her konuştuğum kişi neredeyse bu durumda .ne güzel hep özenmişimdir ,köyde yaşamaya ,oranın akıl danışılabilecek bir büyüğü gibi saygı sevgi görmeye ..
bizde ekmek sevmeyiz küflenmesin diye buzdolabındadır sürekli
bazı insan yer kilo alamaz bazısı su içse yarar
eşim 11 e doğru işten gelir yemek istemiyorum dese hastamı diye telaşlanırım ben
oda kilolu değildir mankenlere taş çıkarır kocacım:52
canım o zaman daha çok zayıflarsın emin ol peşlerinde koşturmaktan
Bende geldim jonguil....yaa 3 gün kötü olmuş bizde altta seni görüyoruz kaç gündür banlı niye ceza aldıki deyip durduk.. canım hepsi ceza aldı sildiler onların üyeliğini inş gelme durumları varmış.. şuan hepnasiple benim banım kalktı diğerleri hala banlı...topiği de sildiler bu arada ..2 gündür garip kaldık herkes kenarda köşede dağılanları aradı yeni yeni buluyoruz bir birimizi:))
üyenin biri bulaşmaya yönelik yakışıksız hareketlerde bulunmuşBende geldim jonguil....
seninde hepnasipinde gunu gecmis test yapmadinmi....
birde eski topici neden kaldirdilar....
ay kurban olsunlar olsun zayıflarım yeter ki gelsin annesine
Nasil yani tam anlayamadim....üyenin biri bulaşmaya yönelik yakışıksız hareketlerde bulunmuş
tartışma olmuş
bende öyle diyorum uykusuz kalmalara razıyım diyorum
biz böyle derken ikiz üçüz sahibi olalımmı
allahım sopanla vur bize
şöyle ikiz olsun üçüz olsun
biz şimdi rahat rahat bunları söylerken oturmaya hasret bırak bizi yarab
ama tabi sağlık sıhhat huzuru eksik etme bizden
Nasil yani tam anlayamadim....
birde jjonguille hep nasip test yaptilar mi bilgin varmi acaba....
aminn.. ben razıyım valla her zorluğuna. bu kadar miskinlik evimdeki sessizlik yeter artıkanneyiz biz koşarız peşinden, zor gelmez bize onun sorumluluğu
tokatta hangı dr a gıttınız doğum hastanesine mı gıttınız
ahhh ahhh aynen öyle
inşallah kısa zamanda gelirde biter artık beklettikleri
ben artık kaçayım evi dipppp köşe süpürmem lazım
bak işte çocuk olsa hiç bu saate kadar miskinlik yapabilirmiydim?
akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?