2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kesinlikle haklısın canım eylül ya ben çok merak ediyorum meraktan çatlıyorum hatta bu ay sonuç ne olacak düşünmeyim diyorum ama olmuyor kafayı yiycem :18::18::18: Sen nasılsın

kafayı neden yiyeceksin yahu senin bata da bayağı varmış daha. şimdiden kasma bence. çalışmalara bak

haklısın elimden geleni yapıyorum emin ol arkadaşım takvim bile hazırladım kendime bat kısmına gelince eveeettttt çok uzun bir süreç zaman geçmiyor

çok haklısın evet zaman geçmiyor canım. ben daha da stres oluyorum tarih takip ettikçe
ödevmiş gibi oluyor böyle de

çok haklısın evet zaman geçmiyor canım. Ben daha da stres oluyorum tarih takip ettikçe
ödevmiş gibi oluyor böyle de

canım ödev olarak görmüyorum hele eşime hiç hissettirmiyorum ben o oluruna bırakma taraftarı takvim tuttuğumu bilse karşı çıkar Ondan ötürü ben doğal bir süreçmiş gibi davranıyorum :26::26::26::26:

kesinlikle haklısın canım eylül ya ben çok merak ediyorum meraktan çatlıyorum hatta bu ay sonuç ne olacak düşünmeyim diyorum ama olmuyor kafayı yiycem :18::18::18: Sen nasılsın

valla ben kendimde öyleyimde ,buradaki arkadaşlarımı da merak ediyorum..ben adetim yaklaştıkça düşünceler endişeler sarıyor ,adetim geçince de hergün bir test yapıyorum ..

bilmiyorum ki canım. unutmuştur belki burayı. sen özel msj at istersen.

yok canım ,dilerse gelir ..

canım bebek olmuyor diye eşim daha çok üzülüyor o yüzden neredeyse günleri o takip edecek ben de bu aydan sonra salacam arıtk olursa olur

canım bebek olmuyor diye eşim daha çok üzülüyor o yüzden neredeyse günleri o takip edecek ben de bu aydan sonra salacam arıtk olursa olur

benim eşiminde umrunda değil ,bazen yaptığım hareketlere şaşırıyor ,yatıyorum bi yarım saat ilişkiden sonra ya ,niye kalkmıyosun diyor ,öyle işte diyorum ,yumurtlama günümse eğer ben istiyorum ,hayret nerden çıktı pek sen istemezdin ama diyor ,bebek istediğimi biliyor ,o da istiyor ama benim bu kadar bu konuya takık olduğumu bilmiyor ..

glshkskn............yaş 26.........bat 6 kasım.......................
bahar81.............yaş.............bat 7 kasım.......................
hepnasip.............yaş 29........bat 8 kasım ......................
nuclear...............yaş.............bat 10 kasım.....................

adet olan varmı ,yoksa test yaptınızmı ,merak ediyorum kızlar ,hadi güzel haberler verin

canım bizim daha ilk bebek olacak o yüzden eşim duygusal davranıyor biraz bugün planlarda ne var diye her akşam soruyor eğer bir günü boş geçersek ertesi gün bana hemen yatıp uyudun diye söyleniyo

canım bizim daha ilk bebek olacak o yüzden eşim duygusal davranıyor biraz bugün planlarda ne var diye her akşam soruyor eğer bir günü boş geçersek ertesi gün bana hemen yatıp uyudun diye söyleniyo

senin eşin yine bebek istediği için adam haklı bugünki planı sormakla ,ya benimki ,çok umrunda olmadığı halde bebek fikri yinede soruyor bu akşam napıyoruz diye imalı imalı

özlemcim senin mi 9 yaşında kızın vardı ? 2. Bebeği ne zamandır istiyorsun ??yada neden bu kadar ara verdin ..

evet 9 yaşında bir kızım var o çok kardeş istiyordu ama ben önceden bağımlı çalışırken kendi işimi açmaya karar verdim sonrada düzen oturtana kadar düşünmedim sonra bundan 6-7 ay önce korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım fakat aldırmak zorunda kaldım çok ağır bir süreç bu çok acı sonrada biraz aradan sonra ciddi olarak bu 2. Deneme olacak işte umarım olur

batım 12-13 kasım ama ateş düşmeye başladıbu ayda yok .önümzdeki ay inşallah

canım glshkskn hamileymiş

senin eşin yine bebek istediği için adam haklı bugünki planı sormakla ,ya benimki ,çok umrunda olmadığı halde bebek fikri yinede soruyor bu akşam napıyoruz diye imalı imalı
ayy ne zormuş bebek yapmak ben herkesih isteyince hemen oluyor sanıyordum bebek düşünmeden önce
batım 12-13 kasım ama ateş düşmeye başladıbu ayda yok .önümzdeki ay inşallah

ateşe takılma pek canım. testlerde negatif çıkıpta sonradan hamile olduğunu öğrenen var

bende arada çok yaş farkı olsun istemiyorum ,kızım zaten tedavi ile oldu ,2.de zorlanacağımı biliyordum ,ama bile bile bu kadar ara verdim kızıyorum kendime şimdi ,keşke 2-3 yıl önceden başlasaymışım çalışamalara ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…