kesinlikle haklısın canım eylül ya ben çok merak ediyorum meraktan çatlıyorum hatta bu ay sonuç ne olacak düşünmeyim diyorum ama olmuyor kafayı yiycem :18::18::18: Sen nasılsın
kafayı neden yiyeceksin yahuSenin bata da bayağı varmış daha. şimdiden kasma bence. çalışmalara bak
haklısın elimden geleni yapıyorum emin ol arkadaşım takvim bile hazırladım kendime bat kısmına gelince eveeettttt çok uzun bir süreç zaman geçmiyor
çok haklısın evet zaman geçmiyor canım. Ben daha da stres oluyorum tarih takip ettikçe
ödevmiş gibi oluyor böyle de
kesinlikle haklısın canım eylül ya ben çok merak ediyorum meraktan çatlıyorum hatta bu ay sonuç ne olacak düşünmeyim diyorum ama olmuyor kafayı yiycem :18::18::18: Sen nasılsın
bilmiyorum ki canım. unutmuştur belki burayı. sen özel msj at istersen.
canım ödev olarak görmüyorum hele eşime hiç hissettirmiyorum ben o oluruna bırakma taraftarı takvim tuttuğumu bilse karşı çıkarOndan ötürü ben doğal bir süreçmiş gibi davranıyorum :26::26::26::26:
canım bebek olmuyor diye eşim daha çok üzülüyor o yüzden neredeyse günleri o takip edecekben de bu aydan sonra salacam arıtk olursa olur
canım bebek olmuyor diye eşim daha çok üzülüyor o yüzden neredeyse günleri o takip edecekBen de bu aydan sonra salacam arıtk olursa olur
yok nerde bizde ben takipteyim işte ama tahmin ediyordu benim eşim bilir beni birşeyi kafaya taktıysam alacağımı bilir
benim eşiminde umrunda değil ,bazen yaptığım hareketlere şaşırıyor ,yatıyorum bi yarım saat ilişkiden sonra ya ,niye kalkmıyosun diyor ,öyle işte diyorum ,yumurtlama günümse eğer ben istiyorum ,hayret nerden çıktı pek sen istemezdin ama diyor ,bebek istediğimi biliyor ,o da istiyor ama benim bu kadar bu konuya takık olduğumu bilmiyor ..
canım bizim daha ilk bebek olacak o yüzden eşim duygusal davranıyor birazbugün planlarda ne var diye her akşam soruyor eğer bir günü boş geçersek ertesi gün bana hemen yatıp uyudun diye söyleniyo
özlemcim senin mi 9 yaşında kızın vardı ? 2. Bebeği ne zamandır istiyorsun ??yada neden bu kadar ara verdin ..
glshkskn............yaş 26.........bat 6 kasım.......................
bahar81.............yaş.............bat 7 kasım.......................
hepnasip.............yaş 29........bat 8 kasım ......................
nuclear...............yaş.............bat 10 kasım.....................
adet olan varmı ,yoksa test yaptınızmı ,merak ediyorum kızlar ,hadi güzel haberler verin
senin eşin yine bebek istediği için adam haklı bugünki planı sormakla ,ya benimki ,çok umrunda olmadığı halde bebek fikri yinede soruyor bu akşam napıyoruz diye imalı imalı
batım 12-13 kasım ama ateş düşmeye başladıbu ayda yok .önümzdeki ay inşallah
evet 9 yaşında bir kızım var o çok kardeş istiyordu ama ben önceden bağımlı çalışırken kendi işimi açmaya karar verdim sonrada düzen oturtana kadar düşünmedim sonra bundan 6-7 ay önce korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım fakat aldırmak zorunda kaldımçok ağır bir süreç bu çok acı sonrada biraz aradan sonra ciddi olarak bu 2. Deneme olacak işte umarım olur
merhaba nasılsınız kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?