2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kızlar benim geceleri özellikle midem bulanıyor,yanıyor ve safra geliyor sizce bu kadar erken mide bulantısı olur mu daha 5 gün var regl olmama :S

kızlar benim geceleri özellikle midem bulanıyor,yanıyor ve safra geliyor sizce bu kadar erken mide bulantısı olur mu daha 5 gün var regl olmama :S

muhtemelen mide ile ilgili sorun yaşıyorsun canım ,bu belirtiler psikolojikte olabilir ,çok takılma bunlara ,stres başlıca etken ,günün gelince test yaparsın ..umarım hamileliktendir ..

hadi hayırlısı canım inşallah ikinci hamilemiz sen olursun
genelde mide bulantısı erken belirtilere girmiyormuş canım ama her beden aynı değil tabi

muhtemelen mide ile ilgili sorun yaşıyorsun canım ,bu belirtiler psikolojikte olabilir ,çok takılma bunlara ,stres başlıca etken ,günün gelince test yaparsın ..umarım hamileliktendir ..

1 haftadır var ve gerçekten rahatsız edici olmaya başladı psikolojik olarak bu kadar etkilenilir mi ya nasılda hazırlıyoruz kendimizi

hadi hayırlısı canım inşallah ikinci hamilemiz sen olursun
genelde mide bulantısı erken belirtilere girmiyormuş canım ama her beden aynı değil tabi

beklemek bi ayrı dert bekliyosun regl oluyosun tekrar aynı şeyleri yaşamak bi ayrı dert..evet ama tatlım hayırlısı :)

1 haftadır var ve gerçekten rahatsız edici olmaya başladı psikolojik olarak bu kadar etkilenilir mi ya nasılda hazırlıyoruz kendimizi

benim 2 ay önce adetim 28 gün gecikti doktora bile gittim neyim var diye 2 kanda gebelik yaklaşık 10 tane idrar testi yaptım ,başım dönüyo midem bulanıyodu ,yalancı gebelikmiş dr dedi ..olabilir dedi sen kendini gebeliğe hazırlamışsın dedi ,ama umarım deninki bebiştendir ..

bendee hala regli yokkgebelilk belirtisde yok.soğan suyu kürü uygulamştm o etkilemiş olablir.

Canım merhaba,
bende eşime havuç suyunu içiriyorum iki gündür..
Bu arada akapuntura başladım geçen hafta 1 haftada 4kilo 300 gr verdim..Kesinlikle tavsiye ediyorumm.

ne güzel bir haber bu .inşallah bendede işe yarar.aylardır bebek beklemekten 9 kilo aldım 12 kilo versem süper olur ya.işin iyi kısmı bebektede etkili olabiliyormuş bebeğin rahme tutunması kolaylaşıyormuş.bu akşam randevum var bakalım dr. ne diyecek bebek işinide soracağım.

Fatmacım merhaba ,bende bu ay başlıycam artık kürlere ,faydası olmasa bukadar yaygın kullanılmaz diye düşünüyorum,kilo olayını hiç sorma aldım başımı gidiyorum .

cnm havuç küründenmi bilmem testlerde 20 milyon kadar değişti sayı.
soğan suyunu denediğimdede çatlamayı acayip hissettim ve 14-15 günden önce yumurtlamayan ben 11 .günde yumurtladım.ama olmayınca yine olmadı.şubatta aşılama düşünüyorum en azından ozamana kadar kilo vereyim çok cnm sıkılıyor kendime baktıkça

havuç kürü erkekler için cnm 4-5 havucu sıkıyorsun içinede 1-2 damla zeytinyağı aç karnına içecek eşin ben akşam yemeğinden önce veriyorum.sperm sayısında etkili

Havuç kürü nasıl birşey arkadaşlar ne işe yarıyor

canım eşinin sperm sayısı ve hareketliliğini artırmak için. bende eşime içiriyorum. her akşam bir bardak taze sıkılmış havuç suyu. dikket edilmesi gereken tek şey havuçların eğilip bükülmemesi taze olması lazım. en az iki ay içirin.

eylül benide eklermisin listeye
Fatmaipek..........yaş 33 ........bat 4 aralık

merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum 29 yaşındayım. ilk bebeğimiz tüp bebekle oldu bende ki çikolata kistleri sebebiyle şimdi ikinci bebeği istiyoruz doğal yollardan normalde bat 16 sı ama bugun lekelenmem başladı ve kasık agrısı sanırım adetim düzensizleşiyor yarın randevum var bakalım ne diycek dr.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…