- 27 Şubat 2013
- 87
- 29
- 98
- 37
kızlar benim geceleri özellikle midem bulanıyor,yanıyor ve safra geliyor sizce bu kadar erken mide bulantısı olur mu daha 5 gün var regl olmama :S
kızlar benim geceleri özellikle midem bulanıyor,yanıyor ve safra geliyor sizce bu kadar erken mide bulantısı olur mu daha 5 gün var regl olmama :S
muhtemelen mide ile ilgili sorun yaşıyorsun canım ,bu belirtiler psikolojikte olabilir ,çok takılma bunlara ,stres başlıca etken ,günün gelince test yaparsın ..umarım hamileliktendir ..
hadi hayırlısı canım inşallah ikinci hamilemiz sen olursun
genelde mide bulantısı erken belirtilere girmiyormuş canım ama her beden aynı değil tabi
1 haftadır var ve gerçekten rahatsız edici olmaya başladı psikolojik olarak bu kadar etkilenilir mi ya nasılda hazırlıyoruz kendimizi
glshkskn............yaş 26.........bat 6 kasım.......................
bahar81.............yaş.............bat 7 kasım.......................
hepnasip.............yaş 29........bat 8 kasım ......................
nuclear...............yaş.............bat 10 kasım.....................
adet olan varmı ,yoksa test yaptınızmı ,merak ediyorum kızlar ,hadi güzel haberler verin
Canım merhaba,
bende eşime havuç suyunu içiriyorum iki gündür..
Bu arada akapuntura başladım geçen hafta 1 haftada 4kilo 300 gr verdim..Kesinlikle tavsiye ediyorumm.
Fatmacım merhaba ,bende bu ay başlıycam artık kürlere ,faydası olmasa bukadar yaygın kullanılmaz diye düşünüyorum,kilo olayını hiç sorma aldım başımı gidiyorum .
Havuç kürü nasıl birşey arkadaşlar ne işe yarıyor
havuç kürü erkekler için cnm 4-5 havucu sıkıyorsun içinede 1-2 damla zeytinyağı aç karnına içecek eşin ben akşam yemeğinden önce veriyorum.sperm sayısında etkili
havuç kürü erkekler için cnm 4-5 havucu sıkıyorsun içinede 1-2 damla zeytinyağı aç karnına içecek eşin ben akşam yemeğinden önce veriyorum.sperm sayısında etkili
anladımmm canım ne kadar zamandır istiyorsun sen ?
epey oldu cnm bu ay 18. Deneme .arada denemediğimiz 3-4 ay olmuştur.
ayy ben yanlış mı yapıyorum canım
sen nasıl yapıyordunki .genelde yağ unutuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?