2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

hoşgeldin canımmmmm ,umarım tez zamanda kavuşursun bebişine ..tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyormusun ?

hoşgeldin canımmmmm ,umarım tez zamanda kavuşursun bebişine ..tekrar tüp bebek yaptırmayı düşünüyormusun ?

hoşbulduk canım ikinciyi tüp bebek olarak düşünmüyoruz canım hem maddi hem manevi olarak yoruyor çünkü normal denemelerle olursa olucak olmazsa yapacak bişey yok maalesef ama umutluyum inanmak başarmanın yarısıdır Allah herkese nasip etsin inşallah

komşum 9 yıl bebek için uğraşmış 4 tane tüp bebek yapmış olmamış 1 daire parası yedik derdi hep ,sonuncuda şükür bir oğlu oldu ,ben onu tanıdığımda hamileydi ,bebeği daha 1 yaşına girmeden normal yolla tekrar hamile kaldı bir oğlu daha oldu ,yani yıllarca uğraş uğraş olmasın ,normal yolla olsun çok tuhaf ama allahın hikmeti ,umarım sende bu kadar şanslısındır ..

beni de ekler misiniz listeye
yaş 32, bat 18 kasım

amin canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ben de çevremde çok duyuyorum tüp bebekten sonra normal yolla gebeligin oldugunu inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

amin canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ben de çevremde çok duyuyorum tüp bebekten sonra normal yolla gebeligin oldugunu inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

canım benim de çok sevdiğim bir yakınım uzun yıllar deneyip tüp bebek sahibi oldular bir tani. sonra bebekleri düşerek hayatını kaybetti. Rabbim normal yoldan iki tane kız evlidı bağışladı. hala inanamam. dilerim sende ulaşırsın böyle bir duruma, hepimizle beraber.

inan böyle haberleri duyduktan sonra insan daha bi morali yerine geliyo yine de Allah tan ümit kesilmez diyorsun kendi kendine inşallah canım herkese isteyen herkese nasip etsin bu mubarek gunlerde dualarımız kabul olsun

inan böyle haberleri duyduktan sonra insan daha bi morali yerine geliyo yine de Allah tan ümit kesilmez diyorsun kendi kendine inşallah canım herkese isteyen herkese nasip etsin bu mubarek gunlerde dualarımız kabul olsun

amiinn canım. Allah tan ümit kesilir mi hiç. olmayacak dediğin noktada hediye gibi gönderiyor Rabbim. inşallah en hayırlı vakitte yüzümüzü güldürsün...

eylülcüm liste çoğaldı...

ilk hamilemiz hepimize uğur getirir inşallah

evet canım çoğaldı liste ,ama o listedeki arkadaşlar bir gelip durum bildirseler daha iyi olacak sanki,bu benim fikrim tabi ,zamanla gelmeyen arkadaşları çıkartıcam listeden çünkü bat tarihleri geliyor heyecan yapıyoruz sonra ne gelen var ne giden ,haber alınmıyor,inanın ben daha öncede gebelik topiklerinde yazıştım bir hamile haberi duyunca umutlanıyoruz.seviniyoruz ,umarım burda da o bağı kurarız.

herkese iyi geceler kızlar..
bugn ben giremedim misafir vardı..
yeni gelenler hoşgeldiler sefa geldiler..
sanırım bir arkadaşımız hamileymiş glshskn umarım gelir bu gzel haberi burada da paylaşır çok sevindim..
ayrıca eylül166 evet canım bencede batı geçenleri sil eğer aktif biriyse birdahaki bat tarihinle güncellersin..
inş burdaki listedeki bütün arkadaşlar en geç aralık sonuna kadar hamiile kalır

ben bugün kontorole gittim son kez, daha fazla uraşmıcam,kapattımm bebek düşüncesini çünkü başka yolu yokmuş. herşey normalmiş rahim yumurtalık, hatta bugün adetin 5.günü yumurtan oluşmaya başlamış dedi. içim çok rahatladı. sadece stres yapmıcam. ve doktorun tavsiyesi, adet gününü bekleme , takip yapma. akışına bıak olucak dedi. bende mutlu oldum. tek yapmam gereken unutmak. erdem hastanesinde 70tl imiş bilgine.

aycam tek başıma karar vermek istemiyorum,sizlerinde fikirlerini almak istedim,o yüzden silmeden önce yazayım dedim,senin dediğin ,mantıklı,yoksa batı gelen herkesi gözümüz arıycak ,nerde acaba noldu acaba diycez.

Iyi geceler kizlar kac gundur topige ugrayamiyodum kusura bakmayin
Hayirli olsun ilk hamisimiz cikmis darisi bizlerin basina ins rabbim bu mubarek aylarin hurmetine butun
Isteyen herkese nasip eder

herkese kocaman kocaman günaydınnnn

balah ,bıdık,ozlem ,inasnbul ,forever,aycaaa nerelerdesiniz kızlar ..

günaydın canım iyi haberleri gördüm sabah ayyy çok heyecanlandım hamilemiz varmış bize uğur getirir umarım sen nasılsın iyimisin ben bugün biraz ümitsiz uyandım

evet canım inşallah uğur getirir ,ben iyiyim şükür ,sen niye ümitsizsin ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…