2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ben incir kürü yapıyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum.1 hafta oldu başlayalı.benim yumoşlar oluşmuyomuş.

sana incir kürü fayda sağlayacaktır inşallah.bu arada bol bol nar ye.pazardan bu mevsimde al.günde 1 tane nar ye.bunlar allahın izniyle sana şifa olacak yumurta oluşmasını sağlayacaktır.ve meryem suresi:)

ben incir kürü yapıyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum.1 hafta oldu başlayalı.benim yumoşlar oluşmuyomuş.

bu ay klomen kullandım o yüzden önümüzdeki ay da ben incir kürüne başlayacağım ayrıcı kaynatılmış havuç suyu kürü de yumurtanın çatlaması için içiliyormuş sanırım

şimdi yalnış anlamadıysam
1-incir kürü : yumurta oluşumu ve gelişimi için faydalı
2-havuç kürü : yumurta çatlaması için faydalı
3-havuç suyu : eşin sperm hareketliliği için faydalı öyle değilmi

peki bunları nasıl yapıcaz ,kaynayacak mı sıkacakmıyız ????

1-incir kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika
ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz.
ılıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.
Bu kürün uygulaması, 21 gün uygulanır yedi gün ara verilir sonra tekrar 21 gün uygulanır..
yani toplam 42 günlük bir kür.. sanırım adetin 7. günü başlaman gerekiyor.

2-havuç suyu kürünü hatırlayamıyorum. ibrahim saraçoğlunun videolarında kendi anlatıyor. bakabilirsin canım. verilen sayıda havucu kaynatıp içiyorsun.

3- havuç suyu ise eşin için. taze taze her akşam bir bardak eşine içiriyorsun o kadar.

evet bu 3 nün cevabını bende istiyorum

evet bu 3 nün cevabını bende istiyorum

heyecan yapma bi sakin ol vermiş insanbul yukarda ,ben adete yakın incir alayım o zaman ,şimdi başlasamda faydası yok ..taaa 22 sinde olucam
ama artık bi yerden bişeye başlamam lazım ..bunlar en doğal en kolay yöntemler ..

kızlar dualarda buluşalım... şimdilik hoşçakalın. güzel haberlerle ihşallah

kızlar ben geldim yeni topik hayırlı olsun...diğer kızlar nerde haberleri yok mu???

canım incir kürüne istediğin zamn başlıyor 21 gün içiyorsun:)

kızlar ben geldim yeni topik hayırlı olsun...diğer kızlar nerde haberleri yok mu???

hoşgeldin

vallahi canım biz epeyce konuştuk ettik ,liste yaptık 1.mesajda yazıyor ,gelen oldukça ekliycez ,sohbete devam ...

şimdilik bu kadarız .

hoşgeldin

vallahi canım biz epeyce konuştuk ettik ,liste yaptık 1.mesajda yazıyor ,gelen oldukça ekliycez ,sohbete devam ...

şimdilik bu kadarız .

tamam canım gelirler onlar dün beni bi kaç kişi gördü konuşmuştuk yeni topik açalım diye sen açmışsın iyi oldu..bu arada benim bat 7 kasım canım...yaş 26

tamam canım gelirler onlar dün beni bi kaç kişi gördü konuşmuştuk yeni topik açalım diye sen açmışsın iyi oldu..bu arada benim bat 7 kasım canım...yaş 26

canım benim haberim yoktu ,öyle bi esti bana ,kendi kendime kurup düşünmektense ,hep beraber düşünelim ,çalışalım ,kafa yoralım ,yöntemleri paylaşalım istedim ,ne güzel dahada kalabalık olalım güzel şeyler paylaşalım ,seni ekliyorum listeye ..

7 kasım ?? adet olmadın hala o zaman ,ee test yaptın mı ?

yok canım olmadım testte yapmadım korktuğumdan yapamıyorum ki canım 2 yıl üstüne olmayınca olmamıştır diye düşünüyorum 1 hafta bekleyeyim olmazsam o zaman yaparım olur mu:))

yok canım olmadım testte yapmadım korktuğumdan yapamıyorum ki canım 2 yıl üstüne olmayınca olmamıştır diye düşünüyorum 1 hafta bekleyeyim olmazsam o zaman yaparım olur mu:))

işte hep böyle düşünüyoruz ,nasılsa olmadı bunca zaman olmaz artık diye ,bende 1 yıldır baktım olmuyor ,çalışmaları bile savsaklıyorum artık ,
bugün netten yine 10 tane gebelik testi aldım ,artık ayın 22 sini beklerim ,başlarım hergün bi tane yapmaya

evet ama olmayınca canım insan hiç olmayacak gibi hissediyor.. bu arada canım sen bizim kapanan topikten değil misin? hepnasip in banı kalkmış mı?

hoş geldin canım benim kardeşlerim canlarım çok özledim sizleri iki gündür gözlerim sizi arar oldu...

Son düzenleme:
evet ama olmayınca canım insan hiç olmayacak gibi hissediyor.. bu arada canım sen bizim kapanan topikten değil misin? hepnasip in banı kalkmış mı?

yok canım ben gebelikle ilgili ilk kez yazıyorum ,sizin topik niye kapandı ,hepnasip burdaydı bugün ,listeye ekledik onu da o niye banlandı ?

yok canım ben gebelikle ilgili ilk kez yazıyorum ,sizin topik niye kapandı ,hepnasip burdaydı bugün ,listeye ekledik onu da o niye banlandı ?

yaa öylemi canım bende o yüzden yazmıştım topik açalım açtığın yi oldu diye ya biz bi tartışmaya girdik hepimizi ban yedik sonra topiğimiz silindi:)) demek hepnasipin banı kalkmış iyi oldu o topiğimizin neşesiydi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…