ben incir kürü yapıyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum.1 hafta oldu başlayalı.benim yumoşlar oluşmuyomuş.
ben incir kürü yapıyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum.1 hafta oldu başlayalı.benim yumoşlar oluşmuyomuş.
şimdi yalnış anlamadıysam
1-incir kürü : yumurta oluşumu ve gelişimi için faydalı
2-havuç kürü : yumurta çatlaması için faydalı
3-havuç suyu : eşin sperm hareketliliği için faydalı öyle değilmi
peki bunları nasıl yapıcaz ,kaynayacak mı sıkacakmıyız ????
şimdi yalnış anlamadıysam
1-incir kürü : yumurta oluşumu ve gelişimi için faydalı
2-havuç kürü : yumurta çatlaması için faydalı
3-havuç suyu : eşin sperm hareketliliği için faydalı öyle değilmi
peki bunları nasıl yapıcaz ,kaynayacak mı sıkacakmıyız ????
evet bu 3 nün cevabını bende istiyorum
kızlar dualarda buluşalım... şimdilik hoşçakalın. güzel haberlerle ihşallah
heyecan yapma bi sakin olvermiş insanbul yukarda ,ben adete yakın incir alayım o zaman ,şimdi başlasamda faydası yok ..taaa 22 sinde olucam
ama artık bi yerden bişeye başlamam lazım ..bunlar en doğal en kolay yöntemler ..
kızlar ben geldim yeni topik hayırlı olsun...diğer kızlar nerde haberleri yok mu???
canım incir kürüne istediğin zamn başlıyor 21 gün içiyorsun:)
hoşgeldin
vallahi canım biz epeyce konuştuk ettik ,liste yaptık 1.mesajda yazıyor ,gelen oldukça ekliycez ,sohbete devam ...
şimdilik bu kadarız .
tamam canım gelirler onlar dün beni bi kaç kişi gördü konuşmuştuk yeni topik açalım diye sen açmışsın iyi oldu..bu arada benim bat 7 kasım canım...yaş 26
canım benim haberim yoktu ,öyle bi esti bana ,kendi kendime kurup düşünmektense ,hep beraber düşünelim ,çalışalım ,kafa yoralım ,yöntemleri paylaşalım istedim ,ne güzel dahada kalabalık olalım güzel şeyler paylaşalım ,seni ekliyorum listeye ..
7 kasım ?? adet olmadın hala o zaman ,ee test yaptın mı ?
yok canım olmadım testte yapmadım korktuğumdan yapamıyorum ki canım 2 yıl üstüne olmayınca olmamıştır diye düşünüyorum 1 hafta bekleyeyim olmazsam o zaman yaparım olur mu:))
işte hep böyle düşünüyoruz ,nasılsa olmadı bunca zaman olmaz artık diye ,bende 1 yıldır baktım olmuyor ,çalışmaları bile savsaklıyorum artık ,
bugün netten yine 10 tane gebelik testi aldım ,artık ayın 22 sini beklerim ,başlarım hergün bi tane yapmaya
evet ama olmayınca canım insan hiç olmayacak gibi hissediyor.. bu arada canım sen bizim kapanan topikten değil misin? hepnasip in banı kalkmış mı?
yok canım ben gebelikle ilgili ilk kez yazıyorum ,sizin topik niye kapandı ,hepnasip burdaydı bugün ,listeye ekledik onu da o niye banlandı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?