2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

yumurtlama olmadan döllenme olmazki cnm zaten dr da bişe demedi

günaydın canım..bende bı umutsuz bı umutluyum adete 5 gun kaldı senınde galıba

günaydınlar canım evet 5 günüm var adetime... bugün kahverengi akıntı oldu o yüzden umutsuzlandım yarın kanda test yaptıracam bakalım hayırlısı neyse o olsun

sen kardeşinimi azarlıyorsun doğru konuş

bence çalışmalara devam et geç çatlamış olabilir canım

Kesinlikle yap canim cogunlukla akinti ve kasik agrisi oldugunda yumurta catliyor ben oyle takip ediyorum yumurtlama donemimi ayin 12 sinde bende yumurtladim tabi ayni sekilde sol kasigimda agri ve batma arti akinti vardi ....

öyle mi dersiniz ,vallahi ben pco lu olduğumdan yumurtlama düzenim çok değişken ,adete yakın bile oluyo bazen ,yada ne bileyim ben öyle hissediyorum ,valla eve bi ultrason cihazı lazım ,hem yumurtaya bakmak için hem bebiş olursa ona bakmak lazım e tabi birde bilgi lazım ,bu bayan kadın doğumcular ne şanslı ,kendi takiplerini filan ne güzel kendileri yapıyodur

kesinlikle bırakma tespitin çok doğru aynısı bendede var ve ben takvimimde bugüne 5 yıldız koymuştum

bat'ım bugün,ama hala gelen giden yok...fazlasıyla üşümem var..sık sık wcye gitme...akşam dayanamayıp test yaptım negatif..çıldıracam..

hemde nasıl

sen kardeşinimi azarlıyorsun doğru konuş

canım kusura bakma ama ,ben bu topikte böyle şeyler yaşansın istemiyorum,bizler burda güzel paylaşımlar yapmak için varız ,rica edicem buranın düzeni bozulmasın olurmu ,eminim kk da sana uygun başka topikler vardır ..yolun açık olsun şansın bol olsun ,umarım sende istediğin bebişe kavuşursun tez zamanda

Eylülcüm nasılsın canım bat listenin çıktısını aldım şimdi Dönüp başa bakmaktan başım döndü Bir tane hamilemiz yokmuydu canım ya noldu ona

merhaba kizlarr benim kasim icin umidim gecti ama insallah aralikta hamile kaliriz

merhabaaaa....hayırlı geceler kızlaaaar... ben adet oldum bu ayı geçiyoruz yeni bat 6 aralık...

olsun kızlar umudunuzu kırmayın bir dahaki aya hayırla sağlıkla inş..

canım sen çalışmalara ara verme ozaman 2 adet arasında gün aşırı çalışma yapın hem ne zaman yumurtalasan da tutar

maalesef geldi kırmızılar.yeni bat 14 aralık...:S

bir daha ki aya artık tatlım umutla, heyecanla ve dualarla :))

kov onu kov kov gelmesin kırmızılar ayy ilk hamilemiz kim olcak acaba

ben de çok merak edıyorum ve sezgisel olarakta hissedemiyorum yaa şu olur falan diye :))
sadece aralık ayında sanki çoğumuz güzel haberler vercekmişiz gibi geliyor:))
ayy kızlar ne kadar güzel burda 2014 eylül anneleri topiğine topluca uçarız

inş.canım çokda güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…