canım çalışmalara başladın,peki hsg çekilirse etkiler mi bu durumu? yani hemen döllenme olur mu bilmiyorum ama hsg de renkli ilaç veriyorlar rahime. doktor çalışma yapmayın felan diye bişey demedi mi. bilmediğim için soruyorum
günaydın canım..bende bı umutsuz bı umutluyum adete 5 gun kaldı senınde galıba
komik mi ?????? liste 50 kişi oldu ,adını yazdıran gitti ,bankamı burası ,aktif paylaşım yapacak arkadaşlara ,beraber umutlanıp ,beraber gün sayacağımız arakadaşlara ihtiyacımız var bizim ,gelip bakıp gideceklere değil ,adı üstünde gebe kalmak isteyen arkadaşlar platformu ,bi arkadaşa bakıp çıkıcaz platformu değil ki canım ...
öyle olsa canım sıkılıyo gelin konuşalım diye konu açardım ..biz burda bir umudun peşine düştük ,lay lay yapmanın değil
umarım anlamışsındır..
olmazsın inş.
ya yeni çatlıyor ya da ikinciyi yumurtluyorsun canım. bence değerlendirin. ben bu ay erken bıraktığım için çok pişmanım. ne zaman yumurtladığımı henüz saptayabilmiş değilim çünkü. her yerde farklı çıkıyor. sen bugün başla tekrar
bence çalışmalara devam et geç çatlamış olabilir canım
Kesinlikle yap canim cogunlukla akinti ve kasik agrisi oldugunda yumurta catliyor ben oyle takip ediyorum yumurtlama donemimi ayin 12 sinde bende yumurtladim tabi ayni sekilde sol kasigimda agri ve batma arti akinti vardi ....
ya kızlar benim adetime 9 gün kaldı ,sanırım yumurtam yeni çatlıyor ,adetimde bile hiç olmayan kasık ağrılarım var batma gibi ,bide yapışkan tarzda akıntı yumurta çatlamasına işaret ya hani ,o da var ,acaba ben bu aralar çalışma yapsam mı ki ,bırakmıştım çünkü düzenli değildi ,ilk günler düzenli şekildeydi günaşırı ama bi 4-5 gündür salmıştım.kafam karıştı ..
ah canım kafam yerinde değil. az önce buraya yazıyorum diye hiç yazmadiğim bir topiğe yazmışımhamileyim diye müjdeleyen kızlar vardı. allah allah diyorum bunlar listede yoktu
çok şükür canım. regl belirtilerim başladı onun dışında iyiyimsen yoğunsun sanırım
sen kardeşinimi azarlıyorsun doğru konuş
bat'ım bugün,ama hala gelen giden yok...fazlasıyla üşümem var..sık sık wcye gitme...akşam dayanamayıp test yaptım negatif..çıldıracam..
kov onu kov kovgelmesin kırmızılar ayy ilk hamilemiz kim olcak acaba
maalesef geldi kırmızılar.yeni bat 14 aralık...:S
merhaba kizlarr benim kasim icin umidim gecti ama insallah aralikta hamile kaliriz
merhabaaaa....hayırlı geceler kızlaaaar...ben adet oldum bu ayı geçiyoruz yeni bat 6 aralık...
ya kızlar benim adetime 9 gün kaldı ,sanırım yumurtam yeni çatlıyor ,adetimde bile hiç olmayan kasık ağrılarım var batma gibi ,bide yapışkan tarzda akıntı yumurta çatlamasına işaret ya hani ,o da var ,acaba ben bu aralar çalışma yapsam mı ki ,bırakmıştım çünkü düzenli değildi ,ilk günler düzenli şekildeydi günaşırı ama bi 4-5 gündür salmıştım.kafam karıştı ..
öyle mi dersiniz ,vallahi ben pco lu olduğumdan yumurtlama düzenim çok değişken ,adete yakın bile oluyo bazen ,yada ne bileyim ben öyle hissediyorum ,valla eve bi ultrason cihazı lazım ,hem yumurtaya bakmak için hem bebiş olursa ona bakmak lazım e tabi birde bilgi lazım ,bu bayan kadın doğumcular ne şanslı ,kendi takiplerini filan ne güzel kendileri yapıyodur
Eylülcüm nasılsın canım bat listenin çıktısını aldım şimdiDönüp başa bakmaktan başım döndü Bir tane hamilemiz yokmuydu canım ya noldu ona
kov onu kov kovgelmesin kırmızılar ayy ilk hamilemiz kim olcak acaba
ya yumurtlarıysan canım onu merak ettimdiyumurtlama olmadan döllenme olmazki cnm zaten dr da bişe demedi
ben de çok merak edıyorum ve sezgisel olarakta hissedemiyorum yaa şu olur falan diye :))
sadece aralık ayında sanki çoğumuz güzel haberler vercekmişiz gibi geliyor:))
ayy kızlar ne kadar güzel burda 2014 eylül anneleri topiğine topluca uçarız
ya yumurtlarıysan canım onu merak ettimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?