tatlım oda gelmediği için silmişti eylül ..
ben de çok merak edıyorum ve sezgisel olarakta hissedemiyorum yaa şu olur falan diye :))
sadece aralık ayında sanki çoğumuz güzel haberler vercekmişiz gibi geliyor:))
ayy kızlar ne kadar güzel burda 2014 eylül anneleri topiğine topluca uçarız
canım daha dün bitti adetim hemen olmazki
Ben kesin kırmızı kartı görecem o kesin de Ayaklarım dondu :2::2::2:
Bi haber gelsede şenlensek
bendede nedense hiç umut yok canım anlamadım neden ama geçen ay çok umutluydum çok fazla belirtim vardı ama bu ay ağlama dışında ki herbir halta ağlıyorum onuda adet olacağım ondan diye düşünüyorum kısmet rabbim ne zaman nasip ederse artık öyle rahatlatıyorum içimi
hiç umudum yok dediğin anda gelir belki
zaten bu erken gebelik belirtilerini hiç anlamıyorum. regl ile aynı.. her ay kasığım ağrıyor, yok akıntım şöyle,yok göğüslerimde nassasiyet var,yok uykum var,vs diye gebelik belirtileri var. ama ben her ay bunu yaşıyorum zatençözemedim
sen hsg den sonra hemen hamile kalacaksın inşallah canım
günaydınlar canım evet 5 günüm var adetime... bugün kahverengi akıntı oldu o yüzden umutsuzlandım yarın kanda test yaptıracam bakalım hayırlısı neyse o olsun
canım öyle söyleme. gözümüz yollarda kalıyor inanki.kendi batımızı nasıl bekliyorsak,burdaki herkesin batında da öyle heyecanlanıyoruz. açıkçası ben çatlıyorum meraktan
tekrar aramıza katıl. bu büyük bir sorun değil.
az önce dr'a gittim geldim kızlar..dr muayene etti,herşeyin normal olduğunu söyledi kan tahlili istedi hormonlara bakalım dedi..26 kasımda tekrar gidecem,yumurta oluşmuş mu diye bakacak..eğer bu seferde olmazsa rahim içi film çekelim dedi,tüplerin kapalı ihtimali kalıyor bi tek dedi onuda bu filmle bakarız dedi..
merabalar canım..yanı ınsanbul :)) bende 6 aydır hamıle kalmak ıcın ugrasan ama hala kalamayan bı adayım..kasım aralıkta anne olmak ıstıorum ve sızınle paylaşmak ıstıorum belırtılerı kısaca herseyı..
az önce dr'a gittim geldim kızlar..dr muayene etti,herşeyin normal olduğunu söyledi kan tahlili istedi hormonlara bakalım dedi..26 kasımda tekrar gidecem,yumurta oluşmuş mu diye bakacak..eğer bu seferde olmazsa rahim içi film çekelim dedi,tüplerin kapalı ihtimali kalıyor bi tek dedi onuda bu filmle bakarız dedi..
zaten gebeli belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor..
belirtilere kalsa ben her ay hamile olurdum
hoşgeldin canım. burada birbirimizden destek alıp, güzel paylaşımlarda bulunduğumuz için her ay ki üzüntülerimizi azaltmış oluyoruzbir yıla kadar yolu var. pes etmek yok ilk bebeğin mi olacak tatlım
inş.canım benim ağzın bal yesin peşimede hepiniz sıralanın inş. canlarımm
ben bi ay bayağı abartmış mide bulantısı baş dönmesi yaşamıştım.ama hepsi yalanmış a dostlaryazık eşimde gözümün çine bakıyordu
3 yıllık evliyim ,ilk bebek kısmetse...teşekkür ederim hepinize...
klomen felan hiç kullanmamıştın değil mi canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?