2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ben kesin kırmızı kartı görecem o kesin de ayaklarım dondu :2::2::2:

bi haber gelsede şenlensek

Ben kesin kırmızı kartı görecem o kesin de Ayaklarım dondu :2::2::2:

Bi haber gelsede şenlensek

bendede nedense hiç umut yok canım anlamadım neden ama geçen ay çok umutluydum çok fazla belirtim vardı ama bu ay ağlama dışında ki herbir halta ağlıyorum onuda adet olacağım ondan diye düşünüyorum kısmet rabbim ne zaman nasip ederse artık öyle rahatlatıyorum içimi

hiç umudum yok dediğin anda gelir belki

zaten bu erken gebelik belirtilerini hiç anlamıyorum. regl ile aynı.. her ay kasığım ağrıyor, yok akıntım şöyle,yok göğüslerimde nassasiyet var,yok uykum var,vs diye gebelik belirtileri var. ama ben her ay bunu yaşıyorum zaten çözemedim

zaten gebeli belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor..
belirtilere kalsa ben her ay hamile olurdum

günaydınlar canım evet 5 günüm var adetime... bugün kahverengi akıntı oldu o yüzden umutsuzlandım yarın kanda test yaptıracam bakalım hayırlısı neyse o olsun

benımde 5 gunmu war bakalım adete..gelen gıden yok suan. bende..ama kasıklarımda cok fazla agrı war..yıne adet olucam bu ay heral(( akıntın suan ne renk

merabalar canım..yanı ınsanbul :)) bende 6 aydır hamıle kalmak ıcın ugrasan ama hala kalamayan bı adayım..kasım aralıkta anne olmak ıstıorum ve sızınle paylaşmak ıstıorum belırtılerı kısaca herseyı..

az önce dr'a gittim geldim kızlar..dr muayene etti,herşeyin normal olduğunu söyledi kan tahlili istedi hormonlara bakalım dedi..26 kasımda tekrar gidecem,yumurta oluşmuş mu diye bakacak..eğer bu seferde olmazsa rahim içi film çekelim dedi,tüplerin kapalı ihtimali kalıyor bi tek dedi onuda bu filmle bakarız dedi..

ne güzel herşey normalmiş bak :)) hakkında hayırlısı olsun artık :))

hoşgeldin canım. burada birbirimizden destek alıp, güzel paylaşımlarda bulunduğumuz için her ay ki üzüntülerimizi azaltmış oluyoruz bir yıla kadar yolu var. pes etmek yok ilk bebeğin mi olacak tatlım

geçmiş olsun canım bende yarın hsg çekilicem ( rahim filmi yani ):

3 yıllık evliyim ,ilk bebek kısmetse...teşekkür ederim hepinize...

klomen felan hiç kullanmamıştın değil mi canım sen

3 yıllık evliyim ,ilk bebek kısmetse...teşekkür ederim hepinize...

sende evliliğin tadını çıkarayım demişsin benim gibi böyle olacağını bileydim hiç korunmazdık. olsun isteyince olacak sanıyoruz ama Allah ne zaman isterse o bebek o zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…