2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

kızlar bu arada adak adamak bi isteğin olmasını çabuklaştırıyor bilginiz olsun
adak derken illa kurban değil
işte mesela çocuğum olursa şu kadar sadaka vercem
ya da şu kadar gün oruç tutçam yada şu kadar yasin okucam falan
aklınızda bulunsun

evet canım 15 aylık ewlıyız 6 aydır ugrasıoruz..artık olsun ıstıoruz..sız kac aydır ugrasıonuz

yok canım ama dr'a hatırlattım,şu kan tahlillerini filme gerek varsa onuda gördükten sonra tekrar konuşacağız dedi..Allahtan çok tatlı ilgili bi dr'um var...o yönden şanslıyım..

dr.unun ilgili olması moral vermesi çok önemli ve güzel..
bir güven duygusu geliyor insana..

dr.unun ilgili olması moral vermesi çok önemli ve güzel..
bir güven duygusu geliyor insana..

evet,ben dr'a bu yüzden çok geç gittim..hep iyi bi dr arayışı içindeydim,iletişim çok önemli çünkü bu süreçte..dr'um 3 ay izinliydi başka dr'a gitmedim inatla gelişini bekledim:)

eylul meraba..ben yenıyım..bende anne olmayı dort gozle beklıorum...19 kasım benımde adet olmam gerek benıde ekleyın tobıge:))

hadi bakalım herşey yolunda gider inşallah .çok sevindim sorun çıkmamasına
geçmiş olsun canım bende yarın hsg çekilicem ( rahim filmi yani ):

haydi bakalım hayırlısı olsun ,heyecanla bekliycez ..

ben kızımda adamıştım ,doğunca kestim ,etiyle de mevlüt okutup gelenlere dağıtmıştık ..

eylul meraba..ben yenıyım..bende anne olmayı dort gozle beklıorum...19 kasım benımde adet olmam gerek benıde ekleyın tobıge:))

eklerim canım hoşgeldin ..

cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım

kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım

kızlar batınız geçti ,varmı gelen giden ,yazdınızda ben mi görmedim acaba :26:

tesekkurler canım..allah hepimizin göbişini bebekle doldursun..cok zor beklemek allah kımseye aratmasın

canım sende bi belirti war mı buarada ben 26 yasındayım

bendeee varım hamile kalmak isteyen 28 yaşındayım ocakta 29 olacağım ve 30 yaşından önce doğurmak istiyorum. adet tarihim 13 aralık . adetim bitsin çalışmalara tam gaz devam edeceğiz

bendeee varım hamile kalmak isteyen 28 yaşındayım ocakta 29 olacağım ve 30 yaşından önce doğurmak istiyorum. adet tarihim 13 aralık . adetim bitsin çalışmalara tam gaz devam edeceğiz

hoş geldin canım aramıza

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ..

benim hiçbir belirtim yok ,benim adet önceside hiç belirtim olmaz zaten ..

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ..

benim hiçbir belirtim yok ,benim adet önceside hiç belirtim olmaz zaten ..

hoşbulduk eylül seni görmüşken bişey sorabilir miyim? evim evim güzel evim bölümünde perdene mekanizma taktırdığını görmüştüm. çok hoşuma gitti. ne kadara mal oldu sana? bende oturma odamda ki tüle taktırmak istiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…