kızlar çıkıyorum ben canlarım yarın görüşürüz kendinize çok iyi bakın
hoşbulduk eylül seni görmüşken bişey sorabilir miyim? evim evim güzel evim bölümünde perdene mekanizma taktırdığını görmüştüm. çok hoşuma gitti. ne kadara mal oldu sana? bende oturma odamda ki tüle taktırmak istiyorum da.
kızlar çıkıyorum ben canlarım yarın görüşürüz kendinize çok iyi bakın
ben mekanizma ile birlikte birdestor yaptırmıştım canım ,ikisi 280 tl tutmuştı ,tül benden di ama ,oturma odama da sadece mekanizma taktırdım o 60 tl tutmuştu ,tülün varsa ve sadece kruvaze yaptırmak istiyorsan 60-80 tl arası mekanizma parası ..
hoşçakal canım sende kendine iyi bak
insanbul sende çıkmışsın canım görüşmek üzere
ben kızımda adamıştım ,doğunca kestim ,etiyle de mevlüt okutup gelenlere dağıtmıştık ..
cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım
kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım
kızlar batınız geçti ,varmı gelen giden ,yazdınızda ben mi görmedim acaba :26:
bendeee varım hamile kalmak isteyen28 yaşındayım ocakta 29 olacağım ve 30 yaşından önce doğurmak istiyorum. adet tarihim 13 aralık . adetim bitsin çalışmalara tam gaz devam edeceğiz
HUUU BEBİŞ BEKLEYENLER BUGÜN YAZAMADIM.
EYLÜL BENİ SİLME HA :)
ÖPTÜM YANACIKLARINDAN EYLÜLÜM:)
HUUU BEBİŞ BEKLEYENLER BUGÜN YAZAMADIM.
EYLÜL BENİ SİLME HA :)
ÖPTÜM YANACIKLARINDAN EYLÜLÜM:)
Bende aranıza katılayım.32 yaş,5 yıllık evli,2 çocuk sahibi ben 3. Bebek için bu ilk denemem. Diğerleri plânsız oldu iyiki plansızmış. Planlı gebe kalmak ne zormuş günler geçmiyor.22-25 kasım bat.bakalım hayırlısı
Saol canım Allah isteyen herkese nasip etsin.planlı hamileliğin tek iyi yanı heyecanlı olması bide tedavi gerektiren durum varsa önceden tespit edilmesi. Onun dışında benim gibi hergün hamilelik belirtisi okuyan biriyseniz zor günler:) hamilelik belirtisi son hafta belli olur tecrübelerim yönünde yazıyorum.ben hamile olduğumu öğrenince şok olmuştum düşünmüyordum çünkü. Fakat o ay daha yorgun daha halsiz ve duygusaldım.her belirtiyi hamileliğe yormak paranoyaklaştırıyor insanıAllah bağışlasın canım ne güzel 2 yavrun var.İnşallah 3. de hemen gelir:) Evet beklemek çok zor ummadığın anda geliyormuş bebişler
Saol canım Allah isteyen herkese nasip etsin.planlı hamileliğin tek iyi yanı heyecanlı olması bide tedavi gerektiren durum varsa önceden tespit edilmesi. Onun dışında benim gibi hergün hamilelik belirtisi okuyan biriyseniz zor günler:) hamilelik belirtisi son hafta belli olur tecrübelerim yönünde yazıyorum.ben hamile olduğumu öğrenince şok olmuştum düşünmüyordum çünkü. Fakat o ay daha yorgun daha halsiz ve duygusaldım.her belirtiyi hamileliğe yormak paranoyaklaştırıyor insanı
benımde 5 gunmu war bakalım adete..gelen gıden yok suan. bende..ama kasıklarımda cok fazla agrı war..yıne adet olucam bu ay heral(( akıntın suan ne renk
Planlı hamile kalmak gerçekten çok zor marttan beri kalamadım ben örneğin. doktora gittik eşimle ikimizde çok şükür bir sorun çıkmadı ama henüz hamilelik gerçekleşmedi
Sorun olmadığına göre stresten olmuyordur.stresten adetler bile gecikiyor.birde spiral geciktiriyor sanırsam
Merhaba bayanlar, Topiği görünce dayanamadım hemen yazmak istedim. Bende bebiş istiyorum ve dün HSG çekildim. Temiz çıktı gibi kesin sonuçları yarın alıcam. HSG den sonra gebelik oluyormuş onun heycanı içindeyim :) benim BAT ıma var daha 4 aralık duygularım 2 ye bölünmüş gibi bir yanım heycanlı, diğer yanım ise tam tersi donuk Allah herkesin gönlüne göre versin ya ne zor işlermiş yahu
Bende aranıza katılayım.32 yaş,5 yıllık evli,2 çocuk sahibi ben 3. Bebek için bu ilk denemem. Diğerleri plânsız oldu iyiki plansızmış. Planlı gebe kalmak ne zormuş günler geçmiyor.22-25 kasım bat.bakalım hayırlısı
Planlı hamile kalmak gerçekten çok zor marttan beri kalamadım ben örneğin. doktora gittik eşimle ikimizde çok şükür bir sorun çıkmadı ama henüz hamilelik gerçekleşmedi
kızlar hormon testi sonuçlarımıda aldım drla baktık..onda da herşey yolunda,çok iyi dedi dr..bu testte en önemli olan süt hormonlarıymış onun az yada olmaması hamile kalmayı çok etkiliyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?