2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kizlar ya bu gobegin altinda belde bide mide altinda cok batmalar var bunlar ne olabilir acaba arada bacagimda agriyo hamilelige yormak istemiyorum bu bi belirti falan degildir dimi yaa

Birde simdi adetime 11 gun kaldi ama herhangi bi belirtim yok ne goguslerde sislik ve hassasiyet ne mide bulantisi ne akinti ne kahverengi lekeler hicbiri yok acaba bu ayda hamile kalamicakmiyim yaa yoksa kişiden kisiye belirtiler degisiyomu yada bu belirtiler ne zaman basliyo..

Lütfen beliretilere takılmayın bu kadar,adet belirtisi ile gebelik aynı,ben ilk hamileğimde hiçbir belirtti yaşamadım ,günüm geldi test yaptım çıktı,batınızı bekleyin sonra psikolojik olarak etkileniyoruz.

Tabi arkadasim oyle ama ben hicbirzaman adet belirtisi yasamadim benim adet sancimm adet olduktan yarim saat sonra baslar ondan dolayi boyle her agrida etkileniyorum

reglıme 13 gün varken kasık ağrılarımın şiddeti nedeniyle doktora gittim bıde kan testi yaptı hamıle değilim 0.00 çıktı 24 kasım bat sizce hamıle olabılırmıyım kanamalı sistit olmuşum buda var tabı

eylul bu arada benım bat 24 kasım listeye eklersen sevinirim

eklerim canım hoşgeldin aramıza

benimde adetime 7 gün var ve bugün başlayan çok şiddetli bir kasık ağrım vardı ,o dereceki işe bile gelecek durumda değildim eşim bıraktı bugün beni ,şu an geçti ama gaz sıkışması gibi bişeydi ,ben belirtileri fazla kafama takmıyorum çünkü belirti oluyor umutlanıyorum sonra bişey çıkmıyor malesef ..
zaten 13 gün kala kan tetsi de yapmışsın ki çok erken bu tarih ,bence adetin geçerse yada yakınken yap ..o zamna daha kesin sonuç olur ..

geçmiş olsun canım işte dayanamadım burdanda okudum kasık agrıısı falam belırtı olunca gttım ama baska bışey çıktı sistit :)

yani gelenler hoşgelmişler sefa gelmişler..
ben bugün fazla giremem eşim izinli onla ilgilencem dr. randevum var oraya gitçem betam sıfırlanmış mı diye bakılcak..
hepinizi ço çok kocaman kocaman

geçmiş olsun canım işte dayanamadım burdanda okudum kasık agrıısı falam belırtı olunca gttım ama baska bışey çıktı sistit :)

sistitte çok fena bişeydir ya ,wc n gelmiş gibi olur gidersin bişey yok ,yanma olur kasık ağrısı olur ,ben bir iki kez oldum da ne beter bişemiş dedim ,en iyi sıcak su torbası geliyor sistite ,birde arkadaşım bitkisel bir toz vermişti bir dozluk ,o iyi gelmişti bana ..

Adete 1 hafta kala öğrenenler oluyor.sanırım o adet döngü süresi ve döllenme tarihi ile ilgili.herkesinki farklı olabilir canlar.ama ben bu ay hamile olmam gibi. Çünkü adete 1 hafta kala başlayan belirtilerim başladı

merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum. ama yazmak bugune kısmet oldu bende bebek isteyenlerdenim aranıza katılmaktan çok mutluyum umarım hepimiz sağlıkla bebklerimizi kucağımıza alırız
hoşgeldin canım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım inşallah ne kadar süredir bebek düşünüyorsunuz.

canım adete kadar iki üç kez kan veren var. bunu asla yapmam. insan her seferinde heyecan yaşar. gerek yok bedenin döngüsünü etkilemekten başka bir şeye yaramıyor. eğer riskli bir durum olmadıkça regl gecikmeden test yapmayın bence.

benimde adet belirtilerim başladı. fakat gebelikle adet belirtileri çok benzer. dilerim yanıltır bizi

Şubat'a kadar hamile kaldım kaldım yoksa spiral taktırcam.hayatım boyunca bu defteri kapatıcam

spirali taktırmadan iyice düşün derim ben canım. hatta mümkünse internettten araştır.

benim eşim asla izin vermedi spiral taktırmama.iyi de etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…