2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

spirali taktırmadan iyice düşün derim ben canım. hatta mümkünse internettten araştır.

benim eşim asla izin vermedi spiral taktırmama.iyi de etmiş

Neden izin vermemişti.2 doğumdan sonra taktırdım. 2 sene kaldı geçen ay çıkarttım.bu ilk planlı gebe kalma dönemim.bakalım nolcak.2 gebeliğimde hamilelikten 1 hafta önce anormal halsizlik yaşamıştım.şuan adet belirtisi var sadece otdan anlıyorum olmadığımı.spiral çok iyi koruyor. Önceki gebeliklerimde korunduğum halde hamile kaldım. Üstelik 2. Gebeliğimde kucağımda 9 aylık bebeğim vardı durmadan emzirirdim.:)

kızlar ben dr.a gittim betam sıfırlanmış..
ben aslında hiç korunmayı düşünmüyordum..
ama dr. üstüne basa basa 3 ay korun dedi
orda sölemedim de ben korunmak istemıyorum diye salaklık ettim
şimdi aklım karıştı
benim spiralden dolayı düştü bebeğim yani nedeni belli
sizce napalyım kızlar..

Belirtileri keşke okunmasaydım paranoyak oldum kızlar. Adet olucam sanki heran ama beyaz kıvamlı akıntım var. Ne bu şimdi:) yok yok şüphelenmiyorum ne olacak.üşüttüm ben karnım belim de ağrıyor:))

Allah o duyguyu tattırmış ne güzel...

spiralın çok büyük yan etkileri var. senin vücudun uyum salamış,sorun yaşamamışsın. ben bi arkadaşımı sırf bu yüzden kaybediyordum.
sen kaçıncıyı istiyorsun bacım

Spiralden dolayı düşük nasıl oluyomuş

canım betanın sıfırlanması hakkında hiç bir bilgim yok. keşke doktora korunmak istemediğini söyleseydin. eğer ikinci bin doktora danışma imkanın varsa danış. üç ayda uzun bir süre bizler için

3. İstiyorum anacım.1 yıl izin aldım.izindeyken hamile kalayım dedim.allah verirse

yaa dr.a sölemicem korunmucamı diyerek evden çıktım ama oda vurgulamaz diye düşündüm :))
bu kadar 3ay korun deyince aklım karıştı..
ama sanırım korunmucam

yaa dr.a sölemicem korunmucamı diyerek evden çıktım ama oda vurgulamaz diye düşündüm :))
bu kadar 3ay korun deyince aklım karıştı..
ama sanırım korunmucam

canım doktor öyle söylemiş.korunmadığında bişey olmayacağından emin ol. sonra pişman olma.

hoşbulduk canım tşk ederım 2 aydır evlıyım ve 2 aydır dusunuyorum adete13 gün vardı beta yaptı doktor kasık agrım çoktu 0.00 çıktı ama adete çok vardı hamıle olabılırım galıba

evet erken yapıldığı için çıkmamıştır canım. inşallah sen bizim kadar belemezsin

tekrar ne zaman test yapacaksın bakalım

evet erken yapıldığı için çıkmamıştır canım. inşallah sen bizim kadar belemezsin

tekrar ne zaman test yapacaksın bakalım

yarın doktora gıtcem kanamalı sistit olmuşum bat 24 kasım bakalım ya yarın belli olur yadayoktur zaten ama yarın test yaptırmıcam sonra çok üzülüyorumm

yarın doktora gıtcem kanamalı sistit olmuşum bat 24 kasım bakalım ya yarın belli olur yadayoktur zaten ama yarın test yaptırmıcam sonra çok üzülüyorumm

geçmiş olsun tatlım.bata daha varmış. sabretmeyi öğrensek zaten stres bitince bebekte gelcek ama işte... :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…