spirali taktırmadan iyice düşün derim ben canım. hatta mümkünse internettten araştır.
benim eşim asla izin vermedi spiral taktırmama.iyi de etmiş
Şubat'a kadar hamile kaldım kaldım yoksa spiral taktırcam.hayatım boyunca bu defteri kapatıcam
Neden izin vermemişti.2 doğumdan sonra taktırdım. 2 sene kaldı geçen ay çıkarttım.bu ilk planlı gebe kalma dönemim.bakalım nolcak.2 gebeliğimde hamilelikten 1 hafta önce anormal halsizlik yaşamıştım.şuan adet belirtisi var sadece otdan anlıyorum olmadığımı.spiral çok iyi koruyor. Önceki gebeliklerimde korunduğum halde hamile kaldım. Üstelik 2. Gebeliğimde kucağımda 9 aylık bebeğim vardı durmadan emzirirdim.:)
kızlar ben dr.a gittim betam sıfırlanmış..
ben aslında hiç korunmayı düşünmüyordum..
ama dr. üstüne basa basa 3 ay korun dedi
orda sölemedim de ben korunmak istemıyorum diye salaklık ettim
şimdi aklım karıştı
benim spiralden dolayı düştü bebeğim yani nedeni belli
sizce napalyım kızlar..
kızlar ben dr.a gittim betam sıfırlanmış..
ben aslında hiç korunmayı düşünmüyordum..
ama dr. üstüne basa basa 3 ay korun dedi
orda sölemedim de ben korunmak istemıyorum diye salaklık ettim
şimdi aklım karıştı
benim spiralden dolayı düştü bebeğim yani nedeni belli
sizce napalyım kızlar..
Allah o duyguyu tattırmış ne güzel...
spiralın çok büyük yan etkileri var. senin vücudun uyum salamış,sorun yaşamamışsın. ben bi arkadaşımı sırf bu yüzden kaybediyordum.
sen kaçıncıyı istiyorsun bacım
Spiralden dolayı düşük nasıl oluyomuş
canım betanın sıfırlanması hakkında hiç bir bilgim yok. keşke doktora korunmak istemediğini söyleseydin. eğer ikinci bin doktora danışma imkanın varsa danış. üç ayda uzun bir süre bizler için
yaa dr.a sölemicem korunmucamı diyerek evden çıktım ama oda vurgulamaz diye düşündüm :))
bu kadar 3ay korun deyince aklım karıştı..
ama sanırım korunmucam
hoşgeldin canımen kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım inşallah ne kadar süredir bebek düşünüyorsunuz.
hoşbulduk canım tşk ederım 2 aydır evlıyım ve 2 aydır dusunuyorum adete13 gün vardı beta yaptı doktor kasık agrım çoktu 0.00 çıktı ama adete çok vardı hamıle olabılırım galıba
hoşbulduk canım tşk ederım 2 aydır evlıyım ve 2 aydır dusunuyorum adete13 gün vardı beta yaptı doktor kasık agrım çoktu 0.00 çıktı ama adete çok vardı hamıle olabılırım galıba
canım doktor öyle söylemiş.korunmadığında bişey olmayacağından emin ol. sonra pişman olma.
evet erken yapıldığı için çıkmamıştır canım. inşallah sen bizim kadar belemezsin
tekrar ne zaman test yapacaksın bakalım
ptesi günü için farklı bir dr. dan randevu aldım onada bi danışçam bakalım o ne dicek..
yarın doktora gıtcem kanamalı sistit olmuşum bat 24 kasım bakalım ya yarın belli olur yadayoktur zaten ama yarın test yaptırmıcam sonra çok üzülüyorumm
yarın doktora gıtcem kanamalı sistit olmuşum bat 24 kasım bakalım ya yarın belli olur yadayoktur zaten ama yarın test yaptırmıcam sonra çok üzülüyorumm
bence sizin kasık ağrınız sistit yüzünden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?