Şubat'a kadar hamile kaldım kaldım yoksa spiral taktırcam.hayatım boyunca bu defteri kapatıcam
hadi bakalım. doktorcum sen üç ay beklemek ne demek biliyo musun de
aaaa ne demek hayatım boyunca bu defteri kapatıcam ,allah 2 tane vermiş ne güzel 3. yüde istiyorsun işte ,kapatma defteri ,devam devam
ay ne rehavetli kasvetli bir hava bu ya ,bu saatte karardı gitti valla ..
aycam ,sen korunma boşver ,ben çoookk duydum doktor korun 3 ay dediği halde korunmayıp hamile kalan ..kader kısmet ,bakarsın oluverir..
papatya ne yaptı acaba hsg yi ?
insanbul bütün gün yoksun ,gelmiş bide kimse yok bugün diyosun
bakalım canım ptesi gününe tekrar farklı bi dr.dan randevu aldım
korunmamak için elimden geleni yapçam
nerdee onlar ne anlar insanın halinden :))
Niye Dr U dinlemiyosunki bi bildiği var elbet
8aydır gebelik gerçekleşmiyor,muayene olmak istiyorum dedim. doktor bana ne kadar acele ediyorsun daha çok erken dedi :122:
tatım 1. si düşüğümün nedeni belli..
2. si de bebeğim düştüğün de daha 13 14 günlük falandı
okadar küçük nasıl öğrendin diceksin spiralimi çıkarmaya gidince öğrendim
kanamam bile adet kanaması gibi geçti,50 krş kadar bir parça düştü sadece o kadar
rahmin yıpranmadığını düşünüyorum bu yüzden
bakalım canım ptesi gününe tekrar farklı bi dr.dan randevu aldım
korunmamak için elimden geleni yapçam
cevabimi aldim cnmmmmm
arkandayim yuruuuuuu seni kim tutarrrrr insallah bende ole yapcammm dusugun ardi tez gelirmisssss
Bende aranıza katılayım.32 yaş,5 yıllık evli,2 çocuk sahibi ben 3. Bebek için bu ilk denemem. Diğerleri plânsız oldu iyiki plansızmış. Planlı gebe kalmak ne zormuş günler geçmiyor.22-25 kasım bat.bakalım hayırlısı
merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum. ama yazmak bugune kısmet oldu bende bebek isteyenlerdenim aranıza katılmaktan çok mutluyum umarım hepimiz sağlıkla bebklerimizi kucağımıza alırız
papatyamm ne yaptı acaba. hsg çektirecekti. umarım iyi geçmiştir :18:
aaaa ne demek hayatım boyunca bu defteri kapatıcam ,allah 2 tane vermiş ne güzel 3. yüde istiyorsun işte ,kapatma defteri ,devam devam
ay ne rehavetli kasvetli bir hava bu ya ,bu saatte karardı gitti valla ..
aycam ,sen korunma boşver ,ben çoookk duydum doktor korun 3 ay dediği halde korunmayıp hamile kalan ..kader kısmet ,bakarsın oluverir..
papatya ne yaptı acaba hsg yi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?