2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Şubat'a kadar hamile kaldım kaldım yoksa spiral taktırcam.hayatım boyunca bu defteri kapatıcam

aaaa ne demek hayatım boyunca bu defteri kapatıcam ,allah 2 tane vermiş ne güzel 3. yüde istiyorsun işte ,kapatma defteri ,devam devam

ay ne rehavetli kasvetli bir hava bu ya ,bu saatte karardı gitti valla ..

aycam ,sen korunma boşver ,ben çoookk duydum doktor korun 3 ay dediği halde korunmayıp hamile kalan ..kader kısmet ,bakarsın oluverir..

papatya ne yaptı acaba hsg yi ?

insanbul bütün gün yoksun ,gelmiş bide kimse yok bugün diyosun

bakalım canım ptesi gününe tekrar farklı bi dr.dan randevu aldım
korunmamak için elimden geleni yapçam

Niye Dr U dinlemiyosunki bi bildiği var elbet

tatım 1. si düşüğümün nedeni belli..
2. si de bebeğim düştüğün de daha 13 14 günlük falandı
okadar küçük nasıl öğrendin diceksin spiralimi çıkarmaya gidince öğrendim
kanamam bile adet kanaması gibi geçti,50 krş kadar bir parça düştü sadece o kadar
rahmin yıpranmadığını düşünüyorum bu yüzden

cevabimi aldim cnmmmmm

Merhaba ben de bu ay hamile kalmak istedim ama olmadı. Doktor rahim filmi istedi iki gün once cekildim , sonuckari temiz çıktı şükür. Oncesinde dostinex kullandim hamile kalamadim.pco hastasıyım galiba doktor yumurta takibine baslayacak.haydi hayırlısı. ..

günaydın kızlar... malesef ben dün adet oldum ve doktora gittiğimde iltihap olduğunu öğrendim.. iltihap geçtikten sonra çalışmalara devaamm

hoş geldin canım bende üçüncü için uğraşıyorum

merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum. ama yazmak bugune kısmet oldu bende bebek isteyenlerdenim aranıza katılmaktan çok mutluyum umarım hepimiz sağlıkla bebklerimizi kucağımıza alırız

hoş geldin aramıza

herkese kocaman kocaman günaydın ..

papatyam noldu yavrum hsg sonucu ?? meraktayım ,temiz çıktı dimi ,temizdir ya 2 bebe geçti ordan

ee kızlar ayca ,özlem ,insanbul ,ve diğer arkadaşlar ,ne var ne yok ..???

papatyamm ne yaptı acaba. hsg çektirecekti. umarım iyi geçmiştir :18:

günaydın canım geldim bi tek sen hatırladın sğl iiyim çok şükür anestezili oldu zaten bişe anlamadım dr iyi geçti ilaçlar güzel bi şekilde geçti dedi bakalım bu ay ne olcak

canım eylülcüm iyiyim çektirdim çok şükür dr iyi geçti dedi bakalım bu ay bekleyip görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…