2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

herkese kocaman kocaman günaydın ..

papatyam noldu yavrum hsg sonucu ?? meraktayım ,temiz çıktı dimi ,temizdir ya 2 bebe geçti ordan

ee kızlar ayca ,özlem ,insanbul ,ve diğer arkadaşlar ,ne var ne yok ..???

iiyi canım iyi çok şükür dr ilacların hepsi sorunsuz geçti dedi bakalım beklicez

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel sevindim papatyam ,hsg den sonra gebe kalmak daha kolay oluyormuş .hayırlısı inşallah çabuk gelir .

bir arkadaşım var benim 15 yıllık ,4 yaşında oğlu var ,eşi sebepsiz yere terketti kızcağızı ,7-8 ay oldu neredeyse ..boşanacaklar ilk dava görüldü ,adam velayeti isteyince hakim reddetti davayı ,ikinci dava açılacak şimdi bekliyoruz ..
epeydir bu sıkıntılardan kendine vakit ayıramıyordu ,bende dedim amaaannn hayat senin boşver ,gel bugün gönlümüz ne isterse yapalım ,çocuklar gibi ,gezelim tozalım dedim ,o zaman sinemaya gidelim ,sonrada sahile ineriz dedi ,su ve ateşe gidicem bugün ,özcan denizin filmi dün girdi gösterime ,beyaz shovdaydı akşamda ,bakalım nasıl bir filmmiş ,ağlamaya hazır olun diyolar bakalım ..

sğl canım inş. bu ay hepimizin bebekleri gelir Rabbimin iziniyle

günaydın canım geldim bi tek sen hatırladın sğl iiyim çok şükür anestezili oldu zaten bişe anlamadım dr iyi geçti ilaçlar güzel bi şekilde geçti dedi bakalım bu ay ne olcak

tünaydın canım. çoook geçmiş olsun... hsg den sonra hamile kalanların sayısı çok fazla. dilerim sende bu duruma nail olursun

ayrıca bana cesaret verdin. tayin çıkat çıkmaz iyi bi hastanede bende çektitiricem

hoşgeldin canım. geçmiş olsun. inşallah pko değilsindir canım. eşinin de muayenesini geciktirme,eğer olmadıysa....
günaydın kızlar... malesef ben dün adet oldum ve doktora gittiğimde iltihap olduğunu öğrendim.. iltihap geçtikten sonra çalışmalara devaamm
aman canım dikkat et bu iltihap çok nalet bişey. iyi korumazsan kendini tekrar eder durur... geçmiş olsun.

papatyam noldu yavrum hsg sonucu ?? meraktayım ,temiz çıktı dimi ,temizdir ya 2 bebe geçti ordan

tünaydın canım ama gittin heralde. yine gezecek bugün hatun bende kocayla atıştım biraz evden gitti kaldım tek başıma

günaydın kızlar... malesef ben dün adet oldum ve doktora gittiğimde iltihap olduğunu öğrendim.. iltihap geçtikten sonra çalışmalara devaamm

geçmiş olsun cnm inş bir an önce iltihaplrdan kurtulursun..

iyiyiz canım benim sen nasılsın her zamanki gibi..

günaydın canım geldim bi tek sen hatırladın sğl iiyim çok şükür anestezili oldu zaten bişe anlamadım dr iyi geçti ilaçlar güzel bi şekilde geçti dedi bakalım bu ay ne olcak

iyi geçmesine çok sevindim canım
özellikle anesteziyle olması süper olmuş çok acı veriyor diye sölüyorlardıı çünkü
herkes hsg den sonra kalındığını söylüyor inş sen de de işe yarar :))

bacım azıcık evde oturda şu listeyi düzenle bi her gelene listeye bakıyorum olmadığını görünce hoş geldin diyorum ama sanki daha önce yazmış gibiler

bacım azıcık evde oturda şu listeyi düzenle bi her gelene listeye bakıyorum olmadığını görünce hoş geldin diyorum ama sanki daha önce yazmış gibiler

ahahhah ay ilahı ya ,çok güldürdün beni deli bütün hafta çalışıyorum ya ,az bırakta gezeyim ,zaten bugün bile işyerindeyim ,akşama yapcam bu anlattıklarımı ,

valla liste işine gelince ,gördüm bir kaç kişi yazmıştı ,sonra ha şimdi eklerim ha şimdi derken unuttum ,geri sayfalarada bakmadım bir daha ,çok rica ediyorum listeye eklenmek isteyenler nolur tekrar yazın ekliyim olurmu

looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım

eveetttt looney tunes ,bugün bat günün ,ne yaptın ,test yapacakmısın ??

tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım

seninde 2 gün kaldı ,varmı belirti filan ?

ınsanbul.......................................... ......yaş 26...19 kasım

topiğin demirbaşı hatun 3 gün kalmış ,hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla

ramel88........................................... ......yaş ......19 kasım

ramel nerdesin sen bakim ,yok yazdım haberin olsun .batında yaklaştı gelde güzel haberler ver ..

Son düzenleme:
inş canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..
bu arada hg aramıza sen de katıl bize bir dahaki ay verelim mutlu haberleri birbirimize

cnm insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin hamile kalma sansiniz yuksek bn bi dra gideyim de carsam ba gunu insAllah guzel haberler vereyim burada yazarim

evet 2 gün kaldı ama sabah pembe bir akıntı geldi.. acaba adet mi oluyorum dedim. şu an gelen giden yok hala.. kasıklarımda ağrı var.. göğüs hassasiyetim de biraz azaldı gibi.. sanırım bu ay da olmayacak... pazartesiye kadar kırmızı kartı yemezsem sabah test yapacağım, sonucu yazarım burdan

lekeden sonra adetin sökülmediyse canım inşallah yerleşme kanamasıdır o

daha regl belirtisi yok biraz gecikince test yapmayı düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın malum :18:

aman tembel çıktı bu hatun herkes kendini eklesin bacılar
ınsanbul.......................................... ......yaş 26...19 kasım

topiğin demirbaşı hatun 3 gün kalmış ,hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla

bende bekliyordum ama çokça adet belirtim var iki güne kalmaz patlarım olsun

iyiyim canım pozitif olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Kendimi iyi hissediyorum regl belirtisi olmasındansa hiç belirti olmaması daha iyidir diyorum

peki hiç gecikmen olur mu canım. ona göre test yaparsın.

bende iyiyim canım regl bekliyorum,belim koptu koptu kırılcak

peki hiç gecikmen olur mu canım. ona göre test yaparsın.

bende iyiyim canım regl bekliyorum,belim koptu koptu kırılcak

1 gün gecikmeli olur genelde o açıdan pazartesiyi bekleyeyim diyorum.Regl belirtisi hamilelik belirtisiyle aynı oluyomuş sende pozitif düşün olur mu tatlım ? Kendine çok iyi bak tekrar görüşürüz öptüm

bekle bekle. moral bozukluğu olmasın.

görüşürüz tatlım gene gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…