herkese kocaman kocaman günaydın ..
papatyam noldu yavrum hsg sonucu ?? meraktayım ,temiz çıktı dimi ,temizdir ya 2 bebe geçti ordan
ee kızlar ayca ,özlem ,insanbul ,ve diğer arkadaşlar ,ne var ne yok ..???
çok güzel sevindim papatyam ,hsg den sonra gebe kalmak daha kolay oluyormuş .hayırlısı inşallah çabuk gelir .
bir arkadaşım var benim 15 yıllık ,4 yaşında oğlu var ,eşi sebepsiz yere terketti kızcağızı ,7-8 ay oldu neredeyse ..boşanacaklar ilk dava görüldü ,adam velayeti isteyince hakim reddetti davayı ,ikinci dava açılacak şimdi bekliyoruz ..
epeydir bu sıkıntılardan kendine vakit ayıramıyordu ,bende dedim amaaannn hayat senin boşver ,gel bugün gönlümüz ne isterse yapalım ,çocuklar gibi ,gezelim tozalım dedim ,o zaman sinemaya gidelim ,sonrada sahile ineriz dedi ,su ve ateşe gidicem bugün ,özcan denizin filmi dün girdi gösterime ,beyaz shovdaydı akşamda ,bakalım nasıl bir filmmiş ,ağlamaya hazır olun diyolar bakalım ..
günaydın canım geldim bi tek sen hatırladın sğl iiyim çok şükür anestezili oldu zaten bişe anlamadım dr iyi geçti ilaçlar güzel bi şekilde geçti dedi bakalım bu ay ne olcak
hoşgeldin canım. geçmiş olsun. inşallah pko değilsindir canım. eşinin de muayenesini geciktirme,eğer olmadıysa....Merhaba ben de bu ay hamile kalmak istedim ama olmadı. Doktor rahim filmi istedi iki gün once cekildim , sonuckari temiz çıktı şükür. Oncesinde dostinex kullandim hamile kalamadim.pco hastasıyım galiba doktor yumurta takibine baslayacak.haydi hayırlısı. ..
aman canım dikkat et bu iltihap çok nalet bişey. iyi korumazsan kendini tekrar eder durur... geçmiş olsun.günaydın kızlar... malesef ben dün adet oldum ve doktora gittiğimde iltihap olduğunu öğrendim.. iltihap geçtikten sonra çalışmalara devaamm
papatyam noldu yavrum hsg sonucu ?? meraktayım ,temiz çıktı dimi ,temizdir ya 2 bebe geçti ordan
günaydın kızlar... malesef ben dün adet oldum ve doktora gittiğimde iltihap olduğunu öğrendim.. iltihap geçtikten sonra çalışmalara devaamm
günaydın canım geldim bi tek sen hatırladın sğl iiyim çok şükür anestezili oldu zaten bişe anlamadım dr iyi geçti ilaçlar güzel bi şekilde geçti dedi bakalım bu ay ne olcak
çok güzel sevindim papatyam ,hsg den sonra gebe kalmak daha kolay oluyormuş .hayırlısı inşallah çabuk gelir .
bir arkadaşım var benim 15 yıllık ,4 yaşında oğlu var ,eşi sebepsiz yere terketti kızcağızı ,7-8 ay oldu neredeyse ..boşanacaklar ilk dava görüldü ,adam velayeti isteyince hakim reddetti davayı ,ikinci dava açılacak şimdi bekliyoruz ..
epeydir bu sıkıntılardan kendine vakit ayıramıyordu ,bende dedim amaaannn hayat senin boşver ,gel bugün gönlümüz ne isterse yapalım ,çocuklar gibi ,gezelim tozalım dedim ,o zaman sinemaya gidelim ,sonrada sahile ineriz dedi ,su ve ateşe gidicem bugün ,özcan denizin filmi dün girdi gösterime ,beyaz shovdaydı akşamda ,bakalım nasıl bir filmmiş ,ağlamaya hazır olun diyolar bakalım ..
bacım azıcık evde oturda şu listeyi düzenle biher gelene listeye bakıyorum olmadığını görünce hoş geldin diyorum ama sanki daha önce yazmış gibiler
inş canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..
bu arada hg aramıza sen de katıl bize bir dahaki ay verelim mutlu haberleri birbirimize
looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım
eveetttt looney tunes ,bugün bat günün ,ne yaptın ,test yapacakmısın ??
tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım
seninde 2 gün kaldı ,varmı belirti filan ?
ınsanbul.......................................... ......yaş 26...19 kasım
topiğin demirbaşı hatun 3 gün kalmış ,hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla
ramel88........................................... ......yaş ......19 kasım
ramel nerdesin sen bakim ,yok yazdım haberin olsun .batında yaklaştı gelde güzel haberler ver ..
evet 2 gün kaldı ama sabah pembe bir akıntı geldi.. acaba adet mi oluyorum dedim. şu an gelen giden yok hala.. kasıklarımda ağrı var.. göğüs hassasiyetim de biraz azaldı gibi.. sanırım bu ay da olmayacak... pazartesiye kadar kırmızı kartı yemezsem sabah test yapacağım, sonucu yazarım burdan
looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım
eveetttt looney tunes ,bugün bat günün ,ne yaptın ,test yapacakmısın ??
tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım
seninde 2 gün kaldı ,varmı belirti filan ?
ramel88........................................... ......yaş ......19 kasım
ramel nerdesin sen bakim ,yok yazdım haberin olsun .batında yaklaştı gelde güzel haberler ver ..
aman tembel çıktı bu hatunahahhah ay ilahı ya ,çok güldürdün beni delibütün hafta çalışıyorum ya ,az bırakta gezeyim ,zaten bugün bile işyerindeyim ,akşama yapcam bu anlattıklarımı ,
valla liste işine gelince ,gördüm bir kaç kişi yazmıştı ,sonra ha şimdi eklerim ha şimdi derken unuttum ,geri sayfalarada bakmadım bir daha ,çok rica ediyorum listeye eklenmek isteyenler nolur tekrar yazın ekliyim olurmu
daha regl belirtisi yok biraz gecikince test yapmayı düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın malum :18:
nasılsın canım. kendini nasıl hissediyorsun. inşallah gelmez kırmızı kart
iyiyim canım pozitif olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Kendimi iyi hissediyorum regl belirtisi olmasındansa hiç belirti olmaması daha iyidir diyorum
peki hiç gecikmen olur mu canım. ona göre test yaparsın.
bende iyiyim canım regl bekliyorum,belim koptu koptu kırılcak
1 gün gecikmeli olur genelde o açıdan pazartesiyi bekleyeyim diyorum.Regl belirtisi hamilelik belirtisiyle aynı oluyomuş sende pozitif düşün olur mu tatlım ? Kendine çok iyi bak tekrar görüşürüz öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?