:122::122::122::122::122::122::122:
hobidik hobidik herkes nerde
Merhaba ben de bu ay hamile kalmak istedim ama olmadı. Doktor rahim filmi istedi iki gün once cekildim , sonuckari temiz çıktı şükür. Oncesinde dostinex kullandim hamile kalamadim.pco hastasıyım galiba doktor yumurta takibine baslayacak.haydi hayırlısı. ..
eylul bu arada benım bat 24 kasım listeye eklersen sevinirim
kızlar hormon testi sonuçlarımıda aldım drla baktık..onda da herşey yolunda,çok iyi dedi dr..bu testte en önemli olan süt hormonlarıymış onun az yada olmaması hamile kalmayı çok etkiliyormuş...
inşallah olmazsın canım.. ondan sonra akıntım olmadı canım...
Bende aranıza katılayım.32 yaş,5 yıllık evli,2 çocuk sahibi ben 3. Bebek için bu ilk denemem. Diğerleri plânsız oldu iyiki plansızmış. Planlı gebe kalmak ne zormuş günler geçmiyor.22-25 kasım bat.bakalım hayırlısı
Merhaba bayanlar, Topiği görünce dayanamadım hemen yazmak istedim. Bende bebiş istiyorum ve dün HSG çekildim. Temiz çıktı gibi kesin sonuçları yarın alıcam. HSG den sonra gebelik oluyormuş onun heycanı içindeyim :) benim BAT ıma var daha 4 aralık… duygularım 2 ye bölünmüş gibi bir yanım heycanlı, diğer yanım ise tam tersi donuk… Allah herkesin gönlüne göre versin ya ne zor işlermiş yahu
Kızlar merhaba, bende beklemedeyim..bat 18 kasım ama çatlatma iğnesi oldum 14 gün önce ve bugün adet olacakmışım gibi karın ağrılarım oluyor aradagelmeyin kırmızılar gelmeyiinnn
Günaydın kızlar :))) Eğer bir gün bebeğim olacaksa ona kavuşmak için 1 gundaha geçti. Yeni gün yeni umutlar :)))
merhaba kizlarr benim kasim icin umidim gecti ama insallah aralikta hamile kaliriz
selam herkese korunmayı bırakalı 5 ay oldu henüz bebiş yok adetlerim düzensiz olduğu içinde biraz sıkıntılıyım
eylül ve ekim ayı ilaç sayesinde düzenli adet gördüm ekimin 8 adet günüm bugün 37 ci gün genelde 32 günde geliyor adetim
bu sefer kendimdede farklılıklar hissedince test yaptım ayın 11 de ama negatif sizce bir daha test yapmama gerek varmı
normalde negatifi görünce üstüne düşmem ama bu sefer beni belirtiler şüphelendiriyor
iyi akşamlar kızlar....
sanırım kasım aralıkta gebe kalma ihtimalim yok gibi....
sabah ürolojiye gittik eşim varikosel ameliyatı olacak tabi bebek işide bir müddet rafa kalkacak.bu arada bende kilo vermiş olurum...
yılın en iyi araştırmacı gazetecisi insanbul harikasın baby
beni deee ekleyinnn :) bat 22 kasım umarım gelmez hiç ... 6 aydır istıyoruz bu ay ovulasyonla sıkı takip ettim. beklemedeyim.
aman canım dikkat et bu iltihap çok nalet bişey. iyi korumazsan kendini tekrar eder durur... geçmiş olsun.
cnm insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin hamile kalma sansiniz yuksek bn bi dra gideyim de carsam ba gunu insAllah guzel haberler vereyim burada yazarim
daha regl belirtisi yok biraz gecikince test yapmayı düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın malum :18:
beni deee ekleyinnn :) bat 22 kasım umarım gelmez hiç ... 6 aydır istıyoruz bu ay ovulasyonla sıkı takip ettim. beklemedeyim.
çok iyi çalıştım diyosun yanihoşgeldin o halde. burası çalışmaları sıkı tutan kızlar topluluğu
Hamile kalan olmadi galiba kizlar yaa bat lari gelende yazmiyo.. benim daha 10 gunum var bat26 kasim gecmek bilmiyo gunler..sanirim bu ayda bisi olmicak gibi oyle hissediyorum
kızlar malesef pembe akıntı söküldü 2 gün erken geldi kırmızılar. pazartesi doktora gideceğim yine. tedavime 2 yıl ara vermiştim... oysaki bu ay çok umutluydum demekki bu ay da kısmet değilmiş öyle diyorum.. Rabbim doğru zamanı biliyor, demekki daha zamanı var diyorum. ama tekrar tedaviye başlamaya karar verdim. pazartesi gideceğim doktora.. 4. aşılamamı yaptıracağım... eşimle de konuştum, o da tamam dedi.. rabbim benim ve tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsun.
Merhaba hanımlar ben de bu ay istiyorum benim şafak 2 kasım, inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Pardon 2 aralık, fazla kilom da var ama hayırlısı olsun artık istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?