2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

eylul bu arada benım bat 24 kasım listeye eklersen sevinirim

kızlar hormon testi sonuçlarımıda aldım drla baktık..onda da herşey yolunda,çok iyi dedi dr..bu testte en önemli olan süt hormonlarıymış onun az yada olmaması hamile kalmayı çok etkiliyormuş...

inşallah olmazsın canım.. ondan sonra akıntım olmadı canım...

Kızlar merhaba, bende beklemedeyim..bat 18 kasım ama çatlatma iğnesi oldum 14 gün önce ve bugün adet olacakmışım gibi karın ağrılarım oluyor arada gelmeyin kırmızılar gelmeyiinnn

Günaydın kızlar :))) Eğer bir gün bebeğim olacaksa ona kavuşmak için 1 gundaha geçti. Yeni gün yeni umutlar :)))

merhaba kizlarr benim kasim icin umidim gecti ama insallah aralikta hamile kaliriz

eylülüm canım 100. sayfaya kadar gittim senin için. ondan öncesini blmiyorum ama sanırım bu bacılar listede yok.

kendilerine ilan edilir özel msj atamayanlar eylüle alıntı yapıp tekrar yazsın hatunlarımız hadi baken çoğalsın bereketlensin

Son düzenleme:
cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım

kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım

looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım

tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım

blumermaid........................................ ....yaş.......18 kasım

ınsanbul.......................................... ......yaş 26...19 kasım

ramel88........................................... ......yaş ......19 kasım

eylül166.......................................... ......yaş 33...22 kasım

foreveryours...................................... ....yaş 23...22 kasım

eflatun81......................................... .....yaş 32...22 kasım

mariamelikem...................................... ...... -.......23 kasım

madentuba......................................... ....yaş 28..24 kasım

tuanabatu06....................................... ....yaş......24 kasım

bernaakdmr........................................ ....yaş 25...25 kasım

BIDIK77s.......................................... ......yaş 33...25 kasım

sevgipitirciğim................................... ..........-.......28 kasım

ozlem7766......................................... .....yaş 36....29 kasım

balah............................................. ........yaş 26....2 aralık

nzlplt............................................ ........ yaş .......4 aralık

papatyamm_3474.................................... .yaş 39....6 aralık

sesszsedsz........................................ ......yaş 25....10 aralık

vegetable......................................... .......yaş 28....13 aralık :nazar

aycaaaaaaa........................................ .....yaş 24....25 aralık

listeyi düzenledim 1. sayfada da batı gelenleri takip ediyorum ..
ama listedeki arkadaşların çoğu gelmiyor ,balah ve bıdık yazardı önceden onlarda yok artık :26:

beni deee ekleyinnn :) bat 22 kasım umarım gelmez hiç ... 6 aydır istıyoruz bu ay ovulasyonla sıkı takip ettim. beklemedeyim.

aman canım dikkat et bu iltihap çok nalet bişey. iyi korumazsan kendini tekrar eder durur... geçmiş olsun.

sağol canım doktor antibiyotik verdi onları kullanıcam adetin bitene kadar kullan ben de izne çıkacam bi hafta yokum dedi geldiğimde bitmiş olur yanıma gelirsin yumurta günlerini hesaplarız dedi...

Hamile kalan olmadi galiba kizlar yaa bat lari gelende yazmiyo.. benim daha 10 gunum var bat26 kasim gecmek bilmiyo gunler.. sanirim bu ayda bisi olmicak gibi oyle hissediyorum

kızlar malesef pembe akıntı söküldü 2 gün erken geldi kırmızılar. pazartesi doktora gideceğim yine. tedavime 2 yıl ara vermiştim... oysaki bu ay çok umutluydum demekki bu ay da kısmet değilmiş öyle diyorum.. Rabbim doğru zamanı biliyor, demekki daha zamanı var diyorum. ama tekrar tedaviye başlamaya karar verdim. pazartesi gideceğim doktora.. 4. aşılamamı yaptıracağım... eşimle de konuştum, o da tamam dedi.. rabbim benim ve tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsun.

cnm insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin hamile kalma sansiniz yuksek bn bi dra gideyim de carsam ba gunu insAllah guzel haberler vereyim burada yazarim

inş canım güzel haberlerini beklicem..

daha regl belirtisi yok biraz gecikince test yapmayı düşünüyorum hayal kırıklığı olmasın malum :18:

inş hamişsindir cnm yaa hayırlısıyla tabi..

beni deee ekleyinnn :) bat 22 kasım umarım gelmez hiç ... 6 aydır istıyoruz bu ay ovulasyonla sıkı takip ettim. beklemedeyim.

hg cnm ALLAH gönlüne göre versin..

çok iyi çalıştım diyosun yani hoşgeldin o halde. burası çalışmaları sıkı tutan kızlar topluluğu

hahahaha

Hamile kalan olmadi galiba kizlar yaa bat lari gelende yazmiyo.. benim daha 10 gunum var bat26 kasim gecmek bilmiyo gunler.. sanirim bu ayda bisi olmicak gibi oyle hissediyorum

olumsuz düşünme canım yaa olur inşALLAH

evt cnm senin de dediğin gibi kısmet.. inş en iyi zamanda duyarsın mutlu haberi.. aşılamaya karar vermişsin inş hayırlısı olur
vesile olur da ALLAH verir bitane bebiş :))

kızlar burada bir ara adaçayı hamiile kalmayı kolaylaştırıyormuş diye bişeyler okudum sanki..
benim hamilelikta yapılması gerekenler dosyamda böle bir yazı buldum dikkatiimi çekti adaçayı bebeğin düşmesine neden oluyormuş!!

Hamilelikte biberiye, aloe vera, fesleğen, adaçayı içmek düşük riskini artırıyor. Zencefil bulantı gideriyor, ısırgan otu çayı ise sütü artırıyor.
Halk arasında vücuttaki şişkinlik, ödem çözme, kabızlığın giderilmesi ve hatta kısırlık tedavisinde bile yaygın olarak kullanılan bitki çaylarının sanıldığı kadar masum olmadığı ortaya çıktı.

SAKAT DOĞUM RİSKİ

Özellikle bazı bitki çaylarının hamilelik döneminde kullanımı karında kasılmaları artırarak erken doğuma sebep olabiliyor. Sakat doğum, kanama ve düşük riskini artırıyor. Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Kağan Kocatepe, “Bitki çayları deyince hamilelikte bir kez daha düşünmek gerek. İsmi yabancı gelen bitki çaylarından, uzak durun. Marketlerde satılan çayları doktorunuza danışmadan kullanmayın” diyor. Tabii ki her bitki anne ve bebeğe zarar vermiyor: Zencefil gebelik bulantılarını gideriyor. Rezene çayının sakinleştirici etkisi var. Kuşburnu ve meyve çayları sıvı alımı için alternatif olabiliyor. Bebek doğduktan sonra, rezene ve ısırgan otu çayı ise sütü artırıyor.

Zararlı bitkiler neler?

Biberiye, oğulotu, kediotu, melisa yaprağı, ginseng, lavanta, Aloe vera, fesleğen, keten tohumu, yabanmersini, adaçayı, sinameki, karakafes otu, tan otu, sarı çiğdem, ökse otu, ada soğanı, ak diken kabuğu, melek otunun hamilelikte zararlı olduğu belirlendi. Öte yandan hamilelikte kalsiyum dengesini sağlamak için bol süt içmelisiniz. Ayrıca, meyve suları (taze sıkılmış portakal suyu) ve günde 2.5 litre su içmek şart.

yılın en iyi araştırmacı gazetecisi insanbul harikasın baby

istanbull araştırmacı kişiliğini ortaya koymuş resmen enseden yakalar gibi tutmuş getirmiş bizi eylülün önüne
kaçmak yokk bu arada herkese slm arkadaşlar, hepimize uğurlu gelsin inşallah bu topik

Eylülcüm gerçi eklemişsin ama yaş 31 bat 18 kasım..1 kasımda çatlatma iğnesi oldum 2 günden beri arada adet ağrılarım oluyor beklemedeyim bakalım:18:

Bu arada sabahları yaptığım idrar testleri negatif ama aynı testlere akşam baktığımda silik pembeyi görüyorum. Belki hala çatlatma iğnesinin etkisidir, önceki aylarda yaptığım testler haftalarca dursada 2.çizgi gözükmezdi bilemiyorum.. bekliyorum canlar bu arada olan kasık ve karın ağrıları umudumu kırıyor kırmızılar gelecek diye, kısmet... haber vericem sonucu

son durum ne guzelim kanaman varmi devam ediyormu sancin agrin varmi
cok sukur ben ayni regl olmus gibi takiliyourmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…