yok canım ovulasyon testi yaptım onda silik çıkıyor ama o zaten her gün silik çıkıyor o yüzden gebelik testi daha yapmadım 2 3 gün daha geçsin bi bakim...durumumu biliyorsun canım 2 yıl üstüne olmayınca korkuyorum test yapmaya
bende bi tartışma topiğinde bişeyler demiştim banlamışlardıkızlar dün doktorum kistlerin yayılmasın tüp bebekten önce diye bir iğne vurdu 500 liraydı.muayene ücretimde 122 tl olmuş.burdan sağlık bakanlığına sesleniyorum indirin şu fiyatları gerçekten çok külfetli.
bende bi tartışma topiğinde bişeyler demiştim banlamışlardıkızlar dün doktorum kistlerin yayılmasın tüp bebekten önce diye bir iğne vurdu 500 liraydı.muayene ücretimde 122 tl olmuş.burdan sağlık bakanlığına sesleniyorum indirin şu fiyatları gerçekten çok külfetli.
hoş geldin seni diğer topikten tanıyorum canım
evet ya.çok pahalıymış hakikaten.sanki çocuğu hazır kucağına veriyolar.
ve tüp bebek 2200+ilaçlar tutuyordu.tabiki bu fiyatlarda arttı.gerçekten haksızlık bir hafta önce muayene ücretim 55 liraydı.sağlık bakanlğı böyle bir yasa çıkarmş özel hastaneler %100 e kadar ücreti arttırabilir demiş.tabi kazığı bize.yuh bu ne be 500 tl mi
evet ya.çok pahalıymış hakikaten.sanki çocuğu hazır kucağına veriyolar.
ve tüp bebek 2200+ilaçlar tutuyordu.tabiki bu fiyatlarda arttı.gerçekten haksızlık bir hafta önce muayene ücretim 55 liraydı.sağlık bakanlğı böyle bir yasa çıkarmş özel hastaneler %100 e kadar ücreti arttırabilir demiş.tabi kazığı bize.ve ayrıca tutmazsa bi daha bi daha bi daha...yuh bu ne be 500 tl mi
ve tüp bebek 2200+ilaçlar tutuyordu.tabiki bu fiyatlarda arttı.gerçekten haksızlık bir hafta önce muayene ücretim 55 liraydı.sağlık bakanlğı böyle bir yasa çıkarmş özel hastaneler %100 e kadar ücreti arttırabilir demiş.tabi kazığı bize.
çıkmayabilir daha ama ya çıkarsa.yapıcaksın ama üzülmiceksin.yap sen yarın sabah.
evet canım üzülmem artık sadece o testi yapınca boş çıkması durumunu artık görmek istemiyorum:)) bakalım yarına kadar adet olmazsam belki yaparım canım söz vermeyeyim...
çocuğu yaparsak doğumu evde yapalım bari.
bir muayene için 120 lira çok fazla.
merhaba canım.
evet konuştuk ya daha önce.
yine böyle söylemiştin: )
gerçekten çok fazla oldu.benim işyerinde izin konusu çok büyük sıkıntı.biliyorsun belki yumurta takibi için hergün gimen gerekiyor doktora.bende işyerine çok yakın bir hastane bulmak zorunda kaldım.tabi sonra doktorumu sevdim.ama açıkçası buraya izin yüzünden bağlı kaldım
sabah yap dediysem yapacaksın.bitti.nokta.
elimde ovulasyon testi var canım sabah onu yapayım mı??? gebelik testi yok buradaki bütün eczanelerden her ay ayrı bi yerden test alıyordum 2 yıl boyunca artık utanıyorum başka ilçeye gideceğim günüm geçerse ordan alıp gelirim yaparım sonra:))
birtek orası değil ki.heryer aynı olacak o zaman.
yahu zaten bebek muhabbetinden yeterince stres yapıyoruz.
başbakan en az 3 çocuk demeyi biliyor.
çocuk yapmak ne kdr zor haberi var mı acaba.
doktora gitmezsek, tüp müp uğraşmazsak.kontrollere gitmezsek nasıl olucak bu çocuk.
bak şimdi nasıl sinirlendim.
öylemi kusura bakma o zaman yaşlılığıma ver nede olsa sizden yaşlıyım
netten sipariş versene hayatım.
elimde ovulasyon testi var canım sabah onu yapayım mı??? gebelik testi yok buradaki bütün eczanelerden her ay ayrı bi yerden test alıyordum 2 yıl boyunca artık utanıyorum başka ilçeye gideceğim günüm geçerse ordan alıp gelirim yaparım sonra:))
hiç sorma ya.iki günde 622 liram gittibirde para konusunu düşününce kafayı yiyor insan.sonuçta herkes zengin değil.ortalama olması lazım.inşallah ilk tüp bebekte tutarda başkasına gerek kalmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?