2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

gızzzzzzzzzzzzzzz banın kalkmış adette olmamışsın bende hala olmadım ama belirti desen o da yok:)) diğer kızların banları kalkmamış kalkanlar varsa onlara haber ver canım ben diğer arkadaşlara haber verdim gelirler ...

anladım canım ,umarım bu topikte kavga ,tartışma olmaz ,malum amaç belli

hoş geldin canım benim kardeşlerim canlarım çok özledim sizleri iki gündür gözlerim sizi arar oldu...

hoş bulduk bende iki gündür sizleri arıyorum neyse burdasınız ya buldum sizleri ve daha bir sürü yeni arkadaş

he kalktı.olmadım eet.ama adet ağrısı çekiyorum olcam: )
kızlar banlı değil.silindiler.zaten keyifsiz oluyo buralar onlarsız.
çok can sıkıcı.

yönetimden arkadaşlarımızı geri istiyorum.

he kalktı.olmadım eet.ama adet ağrısı çekiyorum olcam: )
kızlar banlı değil.silindiler.zaten keyifsiz oluyo buralar onlarsız.
çok can sıkıcı.

yönetimden arkadaşlarımızı geri istiyorum.

ya yeni üyelik alamıyorlar mı canım?? evet tadı tuzu olmuyor ,tat varsa tuz yok yani böyle olmaz hepimiz tekrar toplansak ne iyi olur...

Son düzenleme:

hayırdır sebep neydi ,kk öyle kolay kolay silmez kimseyi ,banlar ,ceza süresi bitince de kalkar banları ,çok ciddi boyutta bişeydi sanırım silmeye varacak kadar ..:26:

hayırdır sebep neydi ,kk öyle kolay kolay silmez kimseyi ,banlar ,ceza süresi bitince de kalkar banları ,çok ciddi boyutta bişeydi sanırım silmeye varacak kadar ..:26:

kendi şahıslarına olmaması gereken cümleler kurulunca durum buralara kadar geldi tatlım.ben banlandım ama gerçekten haksız değildim.arkadaşlarda tepki kıyamet böyle şeyler oldu işte.

almıyorlar ki tatlım.alsalarda ip diye bir şey var.yine banlanırlar zaten.ama bu kadarı yetmeli..kimse kimseyi bıçaklamadı.

aaa çok şaşırdım ee bizim banlarımız kalktı onlarınki neden kalkmıyor ki anlamadım canım çok sıkıldı bu duruma ve çok üzüldüm şuan geri gelmelerini çok istiyorum...

aaa çok şaşırdım ee bizim banlarımız kalktı onlarınki neden kalkmıyor ki anlamadım canım çok sıkıldı bu duruma ve çok üzüldüm şuan geri gelmelerini çok istiyorum...

canım seni beni banladılar.sonra ben geri girdim başka bir hesapla süremi uzattılar.bizim kızlarda biliyosun işte tepki gösterdiler.
öyle böyle şöyle bu duruma kadar geldi mevzular.

durumu yönetime de anlattım.size de söylüyüm.olan bitenin çıkış noktası suff kullanıcı isimli kadındır.

Son düzenleme:

evet canım anladım ..belki ilerde kalkar şu silinme durumları falan kazen e msj atsak açıklama yapsak grei gelemezler mi ya...yönetim ne diyor sana cevap olarak...

öyle mi ,adetin 7. günü dedi ya arkadaş ondan bekliyim dedim ,e o zaman başlıyımmı ben şimdi ,faydası olurmu yinede ?

tabiki başlayabilirsin saraçoğlunun sitesinde yazıyo .ben adetin 2.günü duymuştum incir alayım derken 5.günü başladım.hiç farketmez günü hemen başla ama sakın unutma çeşme suyu değil hazır su kullanacaksın.incirleri ortadan kes 3 su bardağı hazır suyla kaağı kapalı yerde 15 dk kaynat ılıkken iç.ben çalıştğm için sabahları zor oluyor.akşam yapıp içiyorum.kalan bir bardağıda sabah kalkınca ılıtıp içiyorum çoook kolay oluyor. :))) sonra günlük hazırlıyorsun :)

kızlar ,madem o arkadaşlarınız artık giremeyecek ,aranızda olamayacak ,yeniden başlayın ,elbette yaşanmışlıklar güzeldir ,unutulmaz ama çıkış yolu yoksa yapacak bişey de yok bence ,
bu yeni bir topik ,eskiyi buraya getirmeyelim derim ,burada yeni heyecanlar yaşanıp yeni dostluklar kurulabilir ..
amacımız bebek sahibi olmak ,bebek saflık temizliktir ,saf temiz güzel bir sayfa açıp eskiyi eskide bırakalım ..

test yaptın mı sen?batın dündü yapsaydın ya.

yok canım ovulasyon testi yaptım onda silik çıkıyor ama o zaten her gün silik çıkıyor o yüzden gebelik testi daha yapmadım 2 3 gün daha geçsin bi bakim...durumumu biliyorsun canım 2 yıl üstüne olmayınca korkuyorum test yapmaya

bende bi tartışma topiğinde bişeyler demiştim banlamışlardı kızlar dün doktorum kistlerin yayılmasın tüp bebekten önce diye bir iğne vurdu 500 liraydı.muayene ücretimde 122 tl olmuş.burdan sağlık bakanlığına sesleniyorum indirin şu fiyatları gerçekten çok külfetli.

gerçekten sana ne diyeceğimi bilemedim.dersem banlanırım falan.uğraşamam tekrar.fikirlerin için teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…