2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

moralini bozma canım. üzülme diyemem insan üzülüyor elinde değil. önümüzdeki sınava daha iyi çalışmalısın demiyor musun sen çocuklara

ben her ay bu sınavdan kötü not alıyorum nezmana yüzüm gülecek acaba bilemedim gece gündüz dua ediyorum bir mucize istiyorum ama malesef olmadı yine

erkek olursa mert er kız olursa henüz karar veremedim bir kaç alternatif var duru, serra, berrak saf temiz anlamına gelecek bir isim arıyorum da

gelsin adıyla yaşasın mutlu mutlu

biz beş kardeşiz.en küçükleri benim. 8 yeğenim var. bütün isimleri tüketti hainler

keser84 üzülme canım ,umutları tüketmek yok ,bir dahaki aya nasipse ,her yeni ay yeni umutlar demek ..

benim isimlerde hazır,kız olursa tanem (istisnasız ) erkek olursa meriç ege

ay gelsinde bir an önce ben ona tavşanım bile demeye hazırım

saolasın canım inşallah diğer ay olur ne diyeyim gün geçtikçe yoruluyorum

gelsin adıyla yaşasın mutlu mutlu

biz beş kardeşiz.en küçükleri benim. 8 yeğenim var. bütün isimleri tüketti hainler

inşallah canım :) hepimiz için inşallah sağ salim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
senin durum kötüymüş yahu olsun sana daha güzelleri nasip olsun

ben her ay bu sınavdan kötü not alıyorum nezmana yüzüm gülecek acaba bilemedim gece gündüz dua ediyorum bir mucize istiyorum ama malesef olmadı yine

canım 10 yıl bekleyen yakınlarım var. bekledide olmadı mı? oldu. onca tedaviye rağmen bıraktıkları an kendiliğinden oldu. mucize bu. Allah ın mucizesi.

kimileri olur kıymet bilmez, kimileri hasretle bekler. Ayetlerde Allah'ın buyurduğu '' bazılarına çifter çifter veririm, bazılarına hiç vermem'' ben şuan olmasa ne yaparım dediğimde evlatlık alırım diyebilecek kadar motive ediyorum kendimi. sen neden yapamayasın. üzülme lütfen.

ne güzelde söylüyosun sen böyle...

Keser84 yavrum uzulme demekki zamani var daha ya dert etme umarim en kisa zamanda hamis kalirsin canim

Insanbul sen adami oldurursun ne komik kizsin sen ya :)

Eylulcum eline saglik listeye eklemissin beni:)

Eczaneye gittim gebelik testi aldim 5 tane zulaladim artik 2 gun sonra baslarim 2 ginde bir yapmaya :)))

inşallah canım :) hepimiz için inşallah sağ salim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
senin durum kötüymüş yahu olsun sana daha güzelleri nasip olsun

aminnn
kız olursa kendi adımı koyup kurtulayım diyorum. işin ucunda kayınvalidenin adını koymakta var

Bende bir daha çocuğum olursa adını direksiyon koycam.
ne bu hal diyenlere sabaha kadar direksiyon salladım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…