moralini bozma canım. üzülme diyemem insan üzülüyor elinde değil. önümüzdeki sınava daha iyi çalışmalısın demiyor musun sen çocuklara
kan testi yapma canım. ben bi kaç gün geçmesinden yanayım.
bende o çift çizgiyi hiç görmedim. o yüzden bende bir kerecikte olsa başkasına işetip görsem diyom
erkek olursa mert er kız olursa henüz karar veremedim bir kaç alternatif var duru, serra, berrak saf temiz anlamına gelecek bir isim arıyorum da
gelsin adıyla yaşasın mutlu mutlu
Biz beş kardeşiz.en küçükleri benim. 8 yeğenim var. Bütün isimleri tüketti hainler
evet canım çalışan bir anne aday adayıyım.
isim buluruz ya dert etme
hadi inşallah maşallah onlara
bende insanbul koyucam
keser84 üzülme canım ,umutları tüketmek yok ,bir dahaki aya nasipse ,her yeni ay yeni umutlar demek ..
benim isimlerde hazır,kız olursa tanem (istisnasız ) erkek olursa meriç ege
ay gelsinde bir an önce ben ona tavşanım bile demeye hazırım
gelsin adıyla yaşasın mutlu mutlu
biz beş kardeşiz.en küçükleri benim. 8 yeğenim var. bütün isimleri tüketti hainler
ben her ay bu sınavdan kötü not alıyorumnezmana yüzüm gülecek acaba bilemedim gece gündüz dua ediyorum bir mucize istiyorum ama malesef olmadı yine
Hahahhh ilahi insanbul cevremdeki herkes hamile hangisine isetsem acaba :)
isim buluruz ya dert etme
canım 10 yıl bekleyen yakınlarım var. bekledide olmadı mı? oldu. onca tedaviye rağmen bıraktıkları an kendiliğinden oldu. mucize bu. Allah ın mucizesi.
kimileri olur kıymet bilmez, kimileri hasretle bekler. Ayetlerde Allah'ın buyurduğu '' bazılarına çifter çifter veririm, bazılarına hiç vermem'' ben şuan olmasa ne yaparım dediğimde evlatlık alırım diyebilecek kadar motive ediyorum kendimi. sen neden yapamayasın. üzülme lütfen.
benim isimlerde hazır,kız olursa tanem (istisnasız ) erkek olursa meriç ege
ay gelsinde bir an önce ben ona tavşanım bile demeye hazırım
gelselerr isim sorun değil bebeğim annecim birirciğim meleğim dicemm satenn
inşallah canım :) hepimiz için inşallah sağ salim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
senin durum kötüymüş yahuolsun sana daha güzelleri nasip olsun
ne güzelde söylüyosun sen böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?