- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Iyi arkadas sütyene benzer her zaman seni dik tutar ve oldugundan büyük gösterir, *RAHATLATiCiDiR
*DESTEK VERiR
*SiMSlKi TUTAR
*VE HER ZAMAN KALBiNE EN YAKiN YERDEDiR
Kötü arkadas ise "dar dona" benzer,ne yaparsan yap kicina kacar :) BU MESAJi sütyen gibi olan ARKADASLARiNA YOLLAMAZSAN MEMELERiN SARKSiN :))
kızlar sizde benim sütyen gibi arkadaşlarımsınız....
Iyi arkadas sütyene benzer her zaman seni dik tutar ve oldugundan büyük gösterir, *RAHATLATiCiDiR
*DESTEK VERiR
*SiMSlKi TUTAR
*VE HER ZAMAN KALBiNE EN YAKiN YERDEDiR
Kötü arkadas ise "dar dona" benzer,ne yaparsan yap kicina kacar :) BU MESAJi sütyen gibi olan ARKADASLARiNA YOLLAMAZSAN MEMELERiN SARKSiN :))
kızlar sizde benim sütyen gibi arkadaşlarımsınız....
cnm asla pes etme ben 14 yıldır uğraşıyorum bu ay 5 ci denemem olucak inş nasipse yılmadım sende yılmıcaksın bizler her daim yanındayız biz burda kocaman bi aileyiz bi sürü kardeşlerimiz ablalarımız var benim gitmediğim merkez kalmadı hemen hemen şimdi umutta denicem inş... sana gelince en az 2 ay dinleniyosun toparlanıyosun ve mücadelene kaldığın yerden devam ediyosun dediğim gibi bizler her daim yanındayız bitanem unutma bideeeee............SENİ SEVİYORUZZZZZ BALIMMMMMM
canım üzülmen çok normal iyi ki ağlayıp dışarı atmışsın.yılmamakla çok iyi bir karar vermişsin.sana kendi doktorumu önerebilirim gerçekten çok tatlı dilli ve her anında dilinde dua olan bir insan ama kendisi çok fazla istanbulda olmuyor.ama istanbulda bahçeçi tüp bebek merkezini ya da memorıal hastanesini ya da medical park ta aynur hanımı tavsiye ederim.inşallah bu sefer rabbim gönlünüze göre verecektir.ve tedaviye başladığında muhakkak yasin tefriciye dağıt kendinde mümkünse ayetel kursi ve fatiha oku bol bol inan çok iyi geliyor.sonuçta yaradandan başka kimden isteyeceğiz ki.kısa zamanda dualarımız kabul olacak inşallah sende hayırlı iyi haberleri alacaksın
Amin İnş güzel sonuç alırsın canımMerhaba arkadaşlar bende sizin gibi umutla bekleyenlerdenim ...bugün tedavimin 4. Gunü inşallah olumlu sonuçlar alırız Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin yüzünü guldursün...
canım benim gecemi neşelendirdin sağol canım insan morali bozuk olunca sevgi sözlerini daha bir arıyor çok teşekkür ederim canım inşallah sende bu denemende bebişini kollarının arasına alırsında umudum olursun
canım sağol önerilerin için senin doktorun bunların hangisinde yada adını alabilir miyim biraz dinlendikten sonra hemen başlamak istiyorum o yüzden şimdiden kafamda birşeylerin şekillenmesi lazım senin ilk denemen miydi sanırım şimdi hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin zaten hep dualara sığınıyoruz canım başka çalacak kapımız yok zira
Sende mi bekliyorsun arkadaşım)) inşallah inşallah .. Ne kadar kaldı sonuca ...???
canim yeni gordum dun aksam bende kotuydum yattim 9 da gecede az agrim vardi simdi ise geldim iyiyim biraz dinlenmen yeterli olacak :* simdi nasilsinValla uyutmadılar canım, az bir sersemlik oldu o kadar, şu an ağrıdan ölmek üzereyim. Ağrının nasıl geçeceğine dair tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok kötüydüm şu anda.
Kızlar bugün transferimin 7. Günü 2 tane 5. Gün embriyosu.. Hiçbir belirtim yok gibibirsürü belirtiler yazıo bazı yerlerde.. Korkmaya başladım..2 gün sonra kanda hcg bakılacak.. İnş inş pozitifi görürüz..
bizler kadınız ...
ama farklıyız başka kadınlardan bizim içimiz dumansız ateşlerle kaplı dumanımız yok çünkü saklamalıyız o ateşi herkesten canımızın en çok acıdığı yerlerde bile gülümsemeliyiz anlamasınlar diye,bizim kocaman özlemimiz var kucağımızda yüreğimizde kocaman bir boşluk var...
peki sizler.....
bizi hep anladıklarını söyleyen hep yanımızda olduklarını söyenler...
size hiç çift çizgi hayal gibi geldimi?
acaba benim hiç bebeğim olmayacak mı endişesini duydunuz mu?
reklamlarda bile bir bebek gördüğünüzde başınızı önünüze eğdiniz mi?
yakınlarınızdaki kadınlar bebeklerini kucaklarına aldıklarında sizin içiniz çız etti mi?
ablanızın bile bebeğini kucağınıza alamadığınız oldu mu?
rüyalarınızda hep bebeğinizi yanınızda görüp boş odada uyandınız mı?
en büyük hayaliniz yatak odanızda bir bebek beşiği oldu mu...
...
nunları yaşamadıysanız sizler bizi asla anlayazsınız
bizi ancak biz anlarız ...
Ne diyeceğimi bilemedim, çok üzüldüm gerçekten guzbahar. .Allah inşallah kendiliğinden nasip eder.olmazları olduran Allah sana da mucizeni nasip eder inşallah. .kim bilir..hakkında her zaman hayırlısı
Olsun..
sevgili güzbahar; inan çok üzüldüm,hep aklımdaydın hatırladıkça dua ettim.vakti saati dolmamış .ALLAH C.C sabır versin.dilerim mevladan sana doğal yollardan göndersin cennet kokulu yavrularınıeşinin kalbine merhamet versin yeniden çocuk hasreti çeksinde senden önce doktora gitmek için koştursun.sana destek olsun.(canım eşinle ilgili söylediklerim için beni yanlış anlamamışsındır umarım, arkadaşımda 2.evliliğini yaptı,eşinin 1.hanımından 2 erkek çocuğu var oda yanaşmıyor tedaviye biz çok üzülüyoruz oyüzden cesaret alıp yazdım)İnşaALLAH senin içinde güzel günler gelecek umudunu yitirme....Rabbim hepimize cennet meyvelerinden tattırsın
Arkadaslar simdi geldim eve sonucumu aldim :) 386.4 degerim. Cok mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada 2 tane cikolata kistim ve yumurta rezerve azligim vardi. Olmaz demeyin her zaman pozitif olun sevgilerrr :))[/QUOTE
çok sevindim binnuacım... allah tamamına erdirsin.. inşşalah öyle de olacağını hissediyorum... sağlıkla kucağına alıp mis gibi koklayacaksın bebeğini... bizler içinde dua et canım ne olursun....
Tatlim rabbim sabir versin yar ve yardimcin olsun insallah
Güzbahar çooook üzüldüm aynı sonucu iki ay önce bende yaşamıştım çok ağladım üzüldüm neden dedim ama yılmadım bak ben ikinci denememi yaptım transfer oldum bide sonuç bekliyorum sende öyle yap lütfen kendini hazır hissettiğinde yine başla bu sefer hayırlısıyla olucak inşallah
Rabbim inşallah tedaviye gerek kalmadan hayırlı evlatlar nasip etsin... benim görümcemde ikinci evliliğini yaptı ve doktorlar asla anne olamazsın demişti evlendiği kişinin üç evladı vardı ve onları kendi evlatları gibi büyüttü,sevdi,bağrına bastı ve sürprizzzzzzzz elinde bebek sahibi olamaz raporu olan kadın hamile kaldı hemde kaç sene sonra ve doğdu büyüdü bebeği şimdi fıstık gibi birr kız o yüzden umut her zaman var rabbim güzbaharada böyle güzellikler yaşatsın inşallah tabi bizlere de
Kizlar kabizlik icin onerileriniz neler ben de basladi yavastan:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?