2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cok güzelmiş sütyen arkadaşım

aayyyyy koptummmm sütyennn ......kızım bizler tam ve ful destekliyiz.....sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiii.....

canım benim gecemi neşelendirdin sağol canım insan morali bozuk olunca sevgi sözlerini daha bir arıyor çok teşekkür ederim canım inşallah sende bu denemende bebişini kollarının arasına alırsında umudum olursun

canım sağol önerilerin için senin doktorun bunların hangisinde yada adını alabilir miyim biraz dinlendikten sonra hemen başlamak istiyorum o yüzden şimdiden kafamda birşeylerin şekillenmesi lazım senin ilk denemen miydi sanırım şimdi hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin zaten hep dualara sığınıyoruz canım başka çalacak kapımız yok zira

Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi umutla bekleyenlerdenim ...bugün tedavimin 4. Gunü inşallah olumlu sonuçlar alırız Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin yüzünü guldursün...

Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi umutla bekleyenlerdenim ...bugün tedavimin 4. Gunü inşallah olumlu sonuçlar alırız Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin yüzünü guldursün...
Amin İnş güzel sonuç alırsın canım

aminnnnnn cnımın içi hep beraber inş rabbim hepimize böle olmayı nasip etsinnn inş.....

Kızlar bugün amh için kan verdim sonuç ne zaman çıkar 3 4 güne Regli olucam tüp bebiş bu ay başlıcak sonuç yetişir mi?
kanda pıhtılaşma var mı diye bi ters yaptırmıştım yarında onun sonucu çıkacak 1tane düşük olduğu için sonuçtan korkuyorum

Kızlar bugün transferimin 7. Günü 2 tane 5. Gün embriyosu.. Hiçbir belirtim yok gibi birsürü belirtiler yazıo bazı yerlerde.. Korkmaya başladım..2 gün sonra kanda hcg bakılacak.. İnş inş pozitifi görürüz..

Son düzenleme:
Valla uyutmadılar canım, az bir sersemlik oldu o kadar, şu an ağrıdan ölmek üzereyim. Ağrının nasıl geçeceğine dair tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok kötüydüm şu anda.
canim yeni gordum dun aksam bende kotuydum yattim 9 da gecede az agrim vardi simdi ise geldim iyiyim biraz dinlenmen yeterli olacak :* simdi nasilsin

Benim transferim salı sabah yapıldı, pazara kadar ara ara sancılarım vardı, pazartesi günü gazdan karnım davul gibiydi işte ilk günümdü ve akşamı zor ettim. Akşam duş alıp erken yattım sabah çok güzel uyandım, hiç ağrım sızım yok gazım yok, bana biraz garip geldi inşallah hayırlara vesiledir, hiç belirti hissetmedim diyen arkadaşlar da vardı.

herkese günaydın kızlar....

kalinkam ne güzel anlatmışsın duygularımızı... allah razı olsun... inşallah bu sözler duaya dönüşür ve bir gün o odada bir beşiğimiz olur bizimde.... tv izlerken başımızı çevirmeyiz... bir çocuğu severken etraftakiler ne düşünür diye sıkılmayız... ya da gözlerimizi o çocuktan kaçırmayız.............................................

günaydın çilekçim... amiiiin inşallah duadan başka yapılabilecek bir şey yok benim durumumda.... bir yandan da içi yanan ben, bir yanda benim için üzülen ama içi rahatlamış bir koca... karmakarışık bir hayat... tüm dualarım hayırlısı ise olsun diyeydi... demek hayırlısı buymuş canım... tek birşey kaldı bunu içime anlatabilmek... bir şans daha.. bir şans daha diye kocaman çığlıklar atasım var ama hepsi boş....

sen doktora ne zaman gideceksin canım... okumalara sizler için devam ediyorum... allah sağlıkla evlatlarınız kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... tedaviye başlayanların kaliteli ve bol yumoşları olsun, sağlıklı döllensizler, annelerine tutunsuzlar sımsıkı ve bol bol güzel haberler alalım.... çok öptüm canım çilek yanaklarından...

canım allah razı olsun... tüm duaların benim içinde hepimiz içinde gerçek olur inşallah... en çok da eşim için ettiğin duaya amin dedim canım :)) hayatım eşim için söylediklerini nasıl yanlış anlarım ki sonuçta ben onu ne kadar seversem seveyim gerçekte bana haksızlık yaptığını yadsıyamam... ama sevdiğim için hakkımı ona her ne olursa olsun helal ediyorum o başka.. beni en çok üzen benim için üzülse de yaşadığı rahatlama... ben bir yerde ağlarken o türküler söylüyor... bunları beni neşelendirmek içinde yapıyor ama ben yine de üzülüyorum.. bir de insanın içindeki acıyı kimseyle paylaşamaması da çok kötü.. birinin boynuna sarılırsın hıçkıra hıçkıra ağlarsın ve biri sana sarıarak seni teselli eder... bunları da yaşayamamak içini boşaltamamak.. rabbimle konuşuyorum sadece ve allahtan sizler varsınız... hepinizden allah razı olsun...

Arkadaşınla ilgili duruma çok üzüldüm... allah inşallah benim eşime de onun eşine de merhamet versin ve bize yaşattıklarını hissettirsin.. rüyalarında yaşatsın ne biliyim... ya da bizim içinde ol desin ve onlara muhtaç olmadan bebişlerimize hamile kalalım.. ve bizler de anne olalım...

çok öpüyorum arkadaşım.. dularımdasınız hep... arkadaşında... en güzeli bu zaten bu sürecin benim için... sizler gibi gerçek dostlar kazandırdı bana... allah hepinizden razı olsun... hepimizi anne etsin inşallah...

inşallah canım... allah razı olsun hepinizden... sizlerden güzel haberler almak beni çok mutlu edecek... duayla güzel çığlıklarınız bekliyorum ona göre....:))

canım benim... bana umut oldun... allah bana da, kalbimdesinin görümcesine de böylesini nasip etsin inşşallah.. eşlerimizin ağzı şaşkınlıktan açık kalsın:)) canım benim de kızım var.... ben ona hep benim hediyemsin derim.. gerçekten de öyle hissederim... o benim canım... 15 yaşında annesini kaybetmiş.. babası onu çok sevse de baba sevgisi bir yere kadar.. eşime de derim yeri gelir benim içim kızımız senden önce gelir diye... ki öyle hisseder öyle de davranırım... ama sonuçta adım abla... anne değil.. öte yandan ben de anne olmak istiyorum onu hissetmek, onu doğurmak ana olmak... allah burada olan herkese, burada olmayıp ana olmak isteyen herkese bunu yaşatsın inşallah... o kokuyu bizde duyalım, cennetle müjdelenenlerden bizde olalım inşallah...

günaydın kızlarrr

heycanla yumişlerimden güzel haberler gelmesini bekliyorum ne heycanlı bekleyiş yaaa :18:

kızlar olumsuz sonuç alanlar RABBİM birdaha ki denemenizde yada kendiliğinden gönderiri meleğinizi inş konar göbüşünüze

güzbaharcım inş eşin ikna olur .. o baba olmuş bi kere seninde anne olmak hakkın inş RABBİM tekrar baba olma duygusunu artırır eşinin sende anne olursun inş

Kizlar kabizlik icin onerileriniz neler ben de basladi yavastan:18:

canım doktor bana kabızlık için duphalac diye bir şurup vermişti.. hamişlerde kullanıyor demişti... bir de ben kronik kabızlık çekerim... 4 kayısıyı yarım saat kaynar suda bekletirim... onları yedikten sonra suyunu da içerim... bunu yapptığım zaman bu sorun çözerim.. canım sende dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…