benim de test günüm 4 aralık inşallah iyi haberler alırız...
Selam kızlar,bugün test günümdü maalesef sonuç negatifHepinizden tek tek Allah razı olsun,hep beraberdik dertlerimizi paylaştık,bizi bizden başka anlayan yok,eşimle test sonucundan sonra gezdik yemeğe çıktık,sinemaya gittik yani bi güzel kafamızı dağıttık bu yüzden size geç haber verdim,sonucu pozitif çıkan arkaşlar ve tedavide olanlar transferleri yapılmış arkadaşlar inş.tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.Eşimle karar verdik 2.denemeyi Antalyada değilde bu sefer <istanbulda yapmayı düşünüyoruz.Kızlar sonuç alınmadımı vücut ne zaman normale dönüyor? bilgi verirmisiniz.
kizlar hastanedeyim cok agrim varrr 13 yumis toplanmis esimin degerleri iyiymis dr hersey guzel dedi ama agrim cok midem bulaniyo 12.30 cikmisim opudan yarim saat oldu ayilali
nazarboncukcuk massllah ins kaliteli yumislerimiz olur benide yarin aricaklarr cok agrim varrrrdrun hersey guzel dedi bize bu sefer imsi uygulanacak
Canim öncelikle tedavin hayirli olsun benim de bugün 9.günüm dün önce idrarda baktim bisey cikmadi sonra kanda baktirdim 72 cikti.. Yarin tekrarlicam bakalim hayirlisi. Sana kac embiriyo transfer edildi
kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....
inşallah güzel ahberlerini alacaız arkadaşım yarın.... allah büyük...
amin.....canım ne yapalım hep diyorum ki kuldan olsa gider yakasına yapışır alırım ama Yaradanın vardır bir hikmeti bu konudada zaten önümde iki seçenek vardı ya olacaktı ya olmayacaktı onuda Rabbim bilir elbet.... Allah tan hep isyana sürüklenmemek için yardım istiyorum hatta bugün çok ağlayınca Rabbimi üzdüm diye çok üzüldüm.... inşallah affeder ama insan beşer elbetteki şaşar demişler Rabbim şaşırtmadan muradlarımızı göndersin inşallah.... hep umudumu yeşerten bir ışık var "" Allah kabul etmeyeceği duayı kulun aklına düşürmez""
biraz önce dayanamayıp test yaptım ama neatif çıktı(( umutlarım tükeniyor....
Kaçıncı günün canım, sakin ol umudunu kaybetme stres en büyük düşmanımız
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy gülüm çok sevindim vallahi en iyisini yapmışsın.çünkü tam bebek fikrine alışıyoruz doktorlarda şu kadar bekleyi deyince o vakit geçermi sencecanım ben iğnelere başladım bugün 4.günüm.şimdilik sorun yok nasipse haftaya transferim olacak
kızlar bugün amh için kan verdim sonuç ne zaman çıkar 3 4 güne regli olucam tüp bebiş bu ay başlıcak sonuç yetişir mi?
Kanda pıhtılaşma var mı diye bi ters yaptırmıştım yarında onun sonucu çıkacak 1tane düşük olduğu için sonuçtan korkuyorum
13üncü günüm yarın test günüm daha önce 10.gün de yapmıştım neatifti. Demekki olmadı içimde arip boşluk tarif edemiyrum((
evet arkadasim yurtdisindayim..insallah kaliteli yumisler olur dedigin gibi..10 dk ya cikiyorum randevuma..bizimde hiz sayi ve morfoloji sorunumuz var..birinci denememiz ve inaniyorum pozitif olacak:) herkes umutlu ve pozitif olsun lutfen:)
canım eşinde sorun olanlar 2 tüp denemede gebe kalıyor burda herkes maşallah o yüzden dert etme ne dedik stres sıkıntı yok..evet baya bi beraber gidiyoruz:)simdi geldim doktordan benimde 9 yumurta var:) 8 i istedigi boyutta 9. Biraz minikmis..onemli olan kaliteleri dedi..hersey normalmis..birkac saate e2 ve hcg degerleri icin aricaklar..persembe cagirdi beni tekrar..insallah hepimizin tedavileri super gider ve olumlu sonuclar aliriz hepimiz...amin:)
günaydın kızlarrr
heycanla yumişlerimden güzel haberler gelmesini bekliyorum ne heycanlı bekleyiş yaaa :18:
kızlar olumsuz sonuç alanlar RABBİM birdaha ki denemenizde yada kendiliğinden gönderiri meleğinizi inş konar göbüşünüze
güzbaharcım inş eşin ikna olur .. o baba olmuş bi kere seninde anne olmak hakkıninş RABBİM tekrar baba olma duygusunu artırır eşinin sende anne olursun inş
biraz önce dayanamayıp test yaptım ama neatif çıktı(( umutlarım tükeniyor....
canımmmm inşallah hayırlı olur ama eşime mikrotese yapsak iyi olur dediler anlamadım yaptırsak mı?
sayı 13milyon
hızlı hareketli %0
yerinde hareketli %20
yavaş hareketli %40
hareketsiz %60
dna hasarı yaptırdık %27 hasar çıktı.
Doktor tese ile yaparsak daha sağlıklı olur şansımız artar dedi ama ne yapmalıyım bilmiyorum?
Amin canım inşallah... sende yumişlerinden güzel haberler alırsın bugün.... hep dua ediyorum hepiniz için...
13üncü günüm yarın test günüm daha önce 10.gün de yapmıştım neatifti. demekki olmadı içimde arip boşluk tarif edemiyrum((
Yok canım almadım ben transfer de gerek yok hemde ekstra 350 tl alıyorlar mis duâ ettim bol boll :)tahmin ediyorum canim israel bey ciktiktan sonra ariyodur muhtemelen o varken cok yogun oluyo cunku orasi heralde ogleden sonra ariyodur 3ten sonra felan yani.hayirlisi insallah canim ben kontrolleri gittigimde sonuc alan herkesin pozitifti umarim bizim de oyle olur sen anestezi aldin mi canim transferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?