2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hiracım... allah bir daha ki denemenin sonucunda bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah... sana destek olan bir eşin varlığı sanırım harikadır... ne olur eşinin kıymetini bil canım... allah ikinizinde mutluluğunu daim etsin ve sizleri ana baba yapsın en kısa zamanda...

maşallah arkadaşım... hadi bir de hayırlısı ile döllensinler ve bebişe dönüşsünler...

Canim öncelikle tedavin hayirli olsun benim de bugün 9.günüm dün önce idrarda baktim bisey cikmadi sonra kanda baktirdim 72 cikti.. Yarin tekrarlicam bakalim hayirlisi. Sana kac embiriyo transfer edildi

allah sonucunu katlasın inşşallah bugün canım... güzel haberlerini alalım hep birlikte...

kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....

Arkadaşım... söylenecek sözün olmadığı nokta... Allah büyük inşallah bir dahaki tedavinde bebeğini kucağına almayı nasip eder.

aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn... ne kadar çok yazarsam o kadar çabuk dualarımız kabul olur diye hissettim arkadaşım... inşallah bizimde dualarımız kabul olur... aslında burada kendi adıma söyleyeyim duam kabul olunmamaış gibi hissetmiyorum çünkü hayırlısı ise diye istiyoruz... Demek ki bizim için hayırlı değil ki rabbim nasip etmiyor... Rabbim evlat sahibi olmayı bizler için hayırlı klısın ve bu duaamızı nasip etsin inşallah....

canımmmm inşallah hayırlı olur ama eşime mikrotese yapsak iyi olur dediler anlamadım yaptırsak mı?
sayı 13milyon
hızlı hareketli %0
yerinde hareketli %20
yavaş hareketli %40
hareketsiz %60

dna hasarı yaptırdık %27 hasar çıktı.

Doktor tese ile yaparsak daha sağlıklı olur şansımız artar dedi ama ne yapmalıyım bilmiyorum?

canım amh testi sonucu 3 güne çıkıyor hayırlı olsun

13üncü günüm yarın test günüm daha önce 10.gün de yapmıştım neatifti. Demekki olmadı içimde arip boşluk tarif edemiyrum ((

psikocum sıkma canını olumsuz düşünme.zaten olumsuzsa nasip değilmiş dersin ama bebeiş göbüşteyse etkileme onu
evet arkadasim yurtdisindayim..insallah kaliteli yumisler olur dedigin gibi..10 dk ya cikiyorum randevuma..bizimde hiz sayi ve morfoloji sorunumuz var..birinci denememiz ve inaniyorum pozitif olacak:) herkes umutlu ve pozitif olsun lutfen:)

canım eşinde sorun olanlar 2 tüp denemede gebe kalıyor burda herkes maşallah o yüzden dert etme ne dedik stres sıkıntı yok.. Seninde 9 yumiş varmış oleyyy.bende yarın sabah yine gitcem bakalım ne durumdalar

Amin canım inşallah... sende yumişlerinden güzel haberler alırsın bugün.... hep dua ediyorum hepiniz için...

günaydın canım, doktor niye öyle dedi ki
ben tese hiç sperm bulunamayanlarda yapılıyo diye biliyorum
bizimde sayı 5-6 milyon civarı hızlı hareketli 0:44::44::44:

13üncü günüm yarın test günüm daha önce 10.gün de yapmıştım neatifti. demekki olmadı içimde arip boşluk tarif edemiyrum ((

inşallah RABBİM mucizeni göndermiştir

idrar testine takılıp üzülmee bebiş varsa oda üzülcek annesi

güzel haberlerini bekliyoruzzz

Allahım sen dualarımızı kabul et ki;

Bol yumurtalı, kaliteli embriyolu ve sağlıklı hamiş dolu bir listemiz olsun ve hepimizin kucakları dolsun...
Allahım sen darda olana yardım et yarabbim....

Yok canım almadım ben transfer de gerek yok hemde ekstra 350 tl alıyorlar mis duâ ettim bol boll :)

kızlar kötü bişey olsa hemen ararlar dimi hastaneden aramadılar hala :18:

Canlar ben normalde hep cepten giriyorum buraya annemde şimdi telefonu elime çok aldırmiyor radyasyon yayiyor diye ara ara bakabiliyorum sizce alakası varmıdır? Bilgisi olan veya tutan arkadaşlarım siz telefonla aranız nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…