2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cancağzım sıkıntı yapma kendine
herşey yolundadır merak etme dua et sen şimdi.gönlünü de ferah tut

merak ediyorum onları arasalar kaçı döllendi falan diye merak ediyorum daha bilgi vermedilerr ararlar galiba daha

Son düzenleme:

benim ilk denemem tecrübem yok ama arkadaşlardan duydum hamile sonucunu alana kadar ne telefon ne bilgisayar bol bol yattığı yerden film seyrettiler. İkisi de bebeklerini kucaklarına aldılar etkili mi bilmiyorum...

Hoş bekleme süresinde ben öyle yapamayacağım malüm çalışıyorum izin de yok...

sen ne aşamadasın tüp bebek de? yerinde ve yavaş hareketli var mı?

benim birkaç gün sonra opum var. sen öyle deyince tedirgin oldum. bizim hızlı ileri hareketli dışında hepsinden var şimdi oranları tam hatırlamıyorum da. microenjeksiyonda hareketin:44::44: bir önemi olmadığını söyledi dr, önemli olan canlı hücre bulunması demişti

KIZLARRRRRRR haber vaaarrrrrrrr

13ten 9 u olgun çıkmış 8 i döllenmiş aradılar işyerinde zıplıyorum heycandan RABBİM 5. güne ulaşmalarını nasip eder inş kızlar sizce iyimi
geçen sene 12 de 8 i olgun çıkmış 5 i döllenmişti bu sene daha çok şükürler olsun RABBİM e

canım valla bende bilmiyorum karar veremedim.doktor size kalmış direk alırsak daha iyi olur dedi.Başarı şansımız artar dedi. ne yapacağımı bilmiyorum

Ayy bende dikkat edeyim o zaman teşekkür ederim canım inşallah hepimiz 9 ay sonra bizde alırız bebisleri kucagimiza ♥♥

ayy maşallah.

Ayy bende dikkat edeyim o zaman teşekkür ederim canım inşallah hepimiz 9 ay sonra bizde alırız bebisleri kucagimiza ♥♥

rica ederim canım. sen yine de mümkün olduğunca uzak dur bir de bebeklerin tutunması için anasas yemişler. taze taze eşleri her akşam eve getiriyormuş bebişlerin tutunmasını sağlıyormuş. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.

Maşallah canım... Allahım mutluluğunu daim etsin inşallah. Hep böyle güzel haberler alman dileğiyle...

Hanımlar 13 tane yumurtam toplanmıştı. 9 tanesine işlem yapılmış, 6 tanesi döllenmiş. Transfer günü belli değil daha. Iyi mi sizce?

güzel haberleriniz daim olsun kızlar maşallah size sevgicim bak gördün mü bi sürü bebişin olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…