- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
kızlar kötü bişey olsa hemen ararlar dimi hastanedenaramadılar hala :18:
cancağzım sıkıntı yapma kendine
herşey yolundadır merak etme dua et sen şimdi.gönlünü de ferah tut
Canlar ben normalde hep cepten giriyorum buraya annemde şimdi telefonu elime çok aldırmiyor radyasyon yayiyor diyeara ara bakabiliyorum sizce alakası varmıdır? Bilgisi olan veya tutan arkadaşlarım siz telefonla aranız nasıldı
günaydın canım, doktor niye öyle dedi ki
ben tese hiç sperm bulunamayanlarda yapılıyo diye biliyorum
bizimde sayı 5-6 milyon civarı hızlı hareketli 0:44::44::44:
sen ne aşamadasın tüp bebek de? yerinde ve yavaş hareketli var mı?
merak ediyorum onlarıarasalar kaçı döllendi falan diye merak ediyorum daha bilgi vermedilerr ararlar galiba daha
allah sonucunu katlasın inşşallah bugün canım... güzel haberlerini alalım hep birlikte...
benim birkaç gün sonra opum var. sen öyle deyince tedirgin oldum. bizim hızlı ileri hareketli dışında hepsinden var şimdi oranları tam hatırlamıyorum da. microenjeksiyonda hareketin:44::44: bir önemi olmadığını söyledi dr, önemli olan canlı hücre bulunması demişti
benim ilk denemem tecrübem yok ama arkadaşlardan duydum hamile sonucunu alana kadar ne telefon ne bilgisayar bol bol yattığı yerden film seyrettiler. İkisi de bebeklerini kucaklarına aldılar etkili mi bilmiyorum...
Hoş bekleme süresinde ben öyle yapamayacağım malüm çalışıyorum izin de yok...
Kızlar hastaneden aradılar maşallahları var ..yarın yada perşembe transfer olabilir dediler
KIZLARRRRRRR haber vaaarrrrrrrr
13ten 9 u olgun çıkmış 8 i döllenmişaradılar işyerinde zıplıyorum heycandan RABBİM 5. güne ulaşmalarını nasip eder inş kızlar sizce iyimi
geçen sene 12 de 8 i olgun çıkmış 5 i döllenmişti bu sene daha çok şükürler olsun RABBİM e
Ayy bende dikkat edeyim o zaman teşekkür ederim canım inşallah hepimiz 9 ay sonra bizde alırız bebisleri kucagimiza ♥♥
Kızlar hastaneden aradılar maşallahları var ..yarın yada perşembe transfer olabilir dediler
KIZLARRRRRRR haber vaaarrrrrrrr
13ten 9 u olgun çıkmış 8 i döllenmişaradılar işyerinde zıplıyorum heycandan RABBİM 5. güne ulaşmalarını nasip eder inş kızlar sizce iyimi
geçen sene 12 de 8 i olgun çıkmış 5 i döllenmişti bu sene daha çok şükürler olsun RABBİM e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?