2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

gozun aydin arkadasim,,yumurta toplamada hic korkulacak bisey yok evet..simdi de dolleneceklermi telasi benimde 8-9 gorunuyordu 6 toplandi 1 i olgun degilmis 1 i dollenmedi kaldik 4 e, bugunde 2 si cok iyi biri below avarage dedi..hayirlisi olsun hepimizi icin insallahh

merhaba arkadaslar. bende gecen cumartesi transferim oldu yarin bir hafta olacak. bu ikinci tup bebek denememiz. birincisinde 25,26 yumurta toplandigi icin cok aci cekmistim . iki embriyo transfer edilmisti sonuc negatifti. bu seferde embriyo 3.gun transfer edildi doktor 3/4 luk embriyo tutma sansi %50 dedi . Boyle tecrubesi olan arkadaslar varmi. Insallah Allah herkese evlat verir.

aaaaaaaaaaaaa benim eski dr

Kızlar benim kocam aceleci bugün illa test yap dedi, yaptım koca bir negatif bugün 8. Günüm. Saklıya kadar değişir mi bir şeyler acaba?
cnm test gününde bir daha tekrarla üzme kendini eger kanda yapılmadıysa test yanılma payı oluyor cnm benim arkadaşımın evdeki testlerde çıkmadı yannış hatırlamıyorsam 7. gündü 13 gün test günüydü 3. gün emryosuydu ve hamile çıktı inş seninde öyle çıkar

3/4luk embriyo ne canim ilk defa duydum

Hanımlar 2012 yılında kadınlar kulubünde olan bir kullanıcı arkadaşımız, aşağıya kopyalayacağım yazıyı yazmış, içim rahatladı biraz :)

"canım özelden de yazdım ama belkı görmezsin diye burayada yazayım dedim benim 12, gün pazara gelıyordu bu yüzden pazartesi yaptırmak zorundaydım , burda bazıları idrarda silik gördük diyorlardı bende meraktan 11. gün yani cumartesi sabahın köründe yaptım eşime müjdeyi veririm diye ama çıkmadı eşim uyanana kadar ağladım bana yaptığım için çok kızdı stresten varsa birşey olur diye hastaneye gidip kan tahlılı yaptırdık orda bekledığım 2 saat asır gibi geldi ve sonuç 251 di bu kadar yüksek değer idrarda çıkmamıştı sende sakın idrardan bakma çok istersen kan tahlılı yaptır"

Mesajda hiç oynama yapmadım :) hatta adresi de ekleyim

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sonrasi-betahcg-degerlerimizi-yazalim-31.html

Kuzummm biz soyledik ama sana cok erken diye tatlimmm bosuna uzdun kendini canimmm yapma 1 daha boyle kocana da soyle seni strese sokmasinnnn

canım sizde sorun neydi sperm sorunları için keçiboynuzu kürü inanılmaz bir nimet benim eşimin ilk test yaptığımızda sonuçları sayı olarak 12.000.000 hareketllik olarak %60-70 gibi hareketsizdi sonuçları aldıktan sonra keçiboynuzu kürünü 3 ay boyunca yapmıştım sonrasında yapılan testlerde ise birinde 50.000.000 birinde 60.000.000 hareketlilikte %50 hareketliydi yani gerçekten çok faydası olmuştu benim eşimde ilk başlarda çok mırın kırın etti içmek istemedi ama ben küstüm trip attım inatlaştım bişekilde içirmiştim senin içinde sorun ne olursa olsun önce soğan kürü arkasından kuru incir kürünü uygulamanı tavsiye ederim bu kürlere en doğru saraçoğlunun sitesinden ulaşabilirsin yanlız ÖNEMLİ NOT:süt hormonun yüksekse sakın incir kürünü yapma çünkü o dahada yükseltiyo benim sağ gösümde doğum yaptığımdan beri hala üretim devam ediyo ölçtürdüm yüksek değil ama baya sınırda çıkmıştı ben o yüzden korkumdan incir kürünü yapamıyorum onun yerine bu ay bal çörek otu tarçın kürüne başladım soğan kürünüde geçen ay ki dondurulmuş tedavie başlamadan yapmıştım inanırmısın hep çok geç gelen adetim ileç kullanmadan günü gününe geldi bide son aylarda hep kistim oluyodu ama soğan kürünü yaptığım ay tertemizdi müthüş bişey gerçekten benim bugün adetimin 6.günü adetime 10 gün kala yine soğan kürüne başlıcam eşimede keçiboynuzuna başlıycam bugün bakarsın ikinci tedaviye başlamadan Rabbim doğal yolla verir o ol derse neden olmasın Allah'ım inşallah dualarımızı kabul eder yüzümüzü güldürür dualarında benide unutma canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…