2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Slm kizlar allahin izniyle dün iğnelere basladim bu benim 5.denemem hepinizden bana dua etmenizi istiyorum yüce rabbim insallah bana ve benim gibi cocuk hasretiyle yanan herkese hayirli evlatlar nasip eder insallah hakkimizda hayirlisi olsun ....

Valla hic bilmiorumki cnm ortada rahim die biliom ama

bende aynı ıgneyı transferden sonra kullandım benımde kanıyordu ancak hemsırem bana ıgneyı yaptıktan sonra mutlaka buz koy dedı buz cok rahatlatıyordu benı morarmasını engelledı hep ve buz koymaya basladıktan sonra kanamada azaldı korkma kanaması morarması yanması cok normal

canım öğlen eve geldim. anastezi ile olduğu için hiçbişey anlamadım. korktuğum kadar yokmuş uyandığımda annem ve eşim yanımdaydı. klinikten hemen bir kahvaltı getirdiler. kahvaltımı yaptım eve geldim. şimdiye kadarda uyuya kalmışım. allaha şükür ağrım yok. vücudumda bir boşluk hissediyorum. bebişleri klinikte bıraktım geldim. hafif hafif sızlama var. sakın korkma şayet böyle giderse çok iyiyim.canım raporu halledemedim. babam müdürü aradı. çok rahatsız olduğumu ve ankarada doktora götüreceğini söylemiş. o da istediği kadar izin yazsın bana faxlasın demiş. şoka girdim ben söylesem binbir türlü sıkıntı çıkarırdı müdür. neyse dün 5 gün izin yazıp faxladım. transferden sonra ben bakayım bir kaç gün ondan sonra yola çık dedi haftaya hafta sonuna kadar ankarada annemin yanında olucam.

Benim 5 aralikta oldu tatlim bugun 8. Gunum sali test gunum allah nasip kismet ederse rabbim yardimcimiz olsun ilk basta fazla agri benim de yoktu bu kadar canim sona yaklastikca artiyo galiba

allahım tez zamanda sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım.

canım sende olmasan ilgilenen yok şuan nasıl ağlıyorum sinirlerim bozuldu çok kötü oldum ya çok sağol

Geçmiş olsun cnm .benimde bugün opu vardı ,inşallah sağlıkla döllenir yumurtalarımız.kaç yumurta toplandı senden? benim 11 miş inşallah hepsi döllenir ,ilk haberleri yarın alırız sanırım .

Kizlar bisi soracagim bu claxane gobek ignesi cok yakiyor.bide gobek cevrem morardi.yanlismi vuruyorum acaba??

bende kullanmıstım aynı iğneyı benımde morarıyo ve cok yanıyodu hemsıre ıgneyı vurduktan sonra buz koymamı soyledı busekılde buz kalıplarından koyuyordum morarmıyordıu yanmasındada azalma olmustu bırde bılmıyorum nasıl yapıyosun ama ıgneyı soktuktan sonra ılacı verıyosun ve ılac bıttıkten sonra ıtmeye devam edıyosun ıgneyı gobegınden kendı atıyo enjektor ıgne gobekten cıkıyo plastık bır koruyucu ıcıne gırmıs oluyo bılmem anlatabıldımmı :) ona dıkkat et cnım ben hep kendım cıkarıyodum daha fazla ıtmıyodum meger ıtılmesı gerkeıomus

Geçmiş olsun cnm .benimde bugün opu vardı ,inşallah sağlıkla döllenir yumurtalarımız.kaç yumurta toplandı senden? benim 11 miş inşallah hepsi döllenir ,ilk haberleri yarın alırız sanırım .

sağol canım benden 4 yumurta toplandı. ultrasonlarda 8-9 tane sayıyorlardı ama bugün 4 tane toplanmış. klinikten çıkarken akşam ararız dediler. bakalım telefon bekliyorum. inşallah döllenir yumişlerimiz. benim transferim pazartesi günüymüş. çok yumurtada olsa az da olda 3. günü konuluyor orada gürgan klinik genelde 3 günü transfer yapıyormuş. seninki ne zaman?

Âmin arkadaşım Rabbim yüzünü güldürsün bu defa bebişerini kucağına alırsın hepimiz alırız inş

inşaallah kaliteli embriyolarin olsunnnol onlar da sağlıklı bebisler olsun inşaallah amiinn...

kızlar yarın sabah 10 da polikinlige gidiyorum test için allah rıza için dualarnızı etksik etmeyin.(rabbim hiç birimizi boş cevirmesin inş

Son düzenleme:

cnm inş hepsi birinci kalite olur rabbim boş cevirmesin

Yani bizm transfer 16. Gün oluyor sonrası sırayla geliyor yani bu güne kadar zaten gebelik varsa implantasyon olmuş demektir. Yani sonuç belli aslında inşallah güzel çıksın betahcglerimiz kat kat yükselsin keslerimiz görünsün kalplerimiz atsın bebişlerimiz tekmeler atsın sonrada kucağımıza gelsin veeeee veeee veeee diye aşılasınlar bizde ip pişen piş yapalım inşallah....

Son düzenleme:

Canim korkma.igneyi vurmadan once yulari kaldir ve icindeki havanin iyice cikmasini bekle.hava ciktiktan sonra vur igneni ve ovalama hava yaptiginda ve ovalandiginda kanama oluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…