2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim bi saat sonra buzla deneycegim insllh derdime derman olur cunku cok morardi vurdugum yer daha 9gun vurucam;(( altta anlattigin nedir canim anlayamadim

Son düzenleme:

Canım korkma bir şey olmaz, yanlışlıkla kılcal damara falan denk gelmiştir iğne, kalçadan yapıyorsan. Bastırılacak üzerine durması lazım ama için rahat etmezse acile git istersen. Çamaşırındaki kan kurumuş muydu?

Izin işine cok sevindim canım şükür işlerin yavaş yavaş yoluna giriyor yumuşlar inş güzel güzel döllensin annişlerine sımsıkı tutunsun transferden sonra iyice dinlenip yola çıkarsın güzel haberlerini bekliyoruz kuzum

Canlar yarın sabah 10:30 da yumilerin kontrolü var iğnelerin 5. Günü bakalım Dr yarın nediyecek offf heyecan bastı şimdi Dualarınızı bekliyorum

Allah hepimizin yardimcisi olsun ben yeni katildim ve bende 5.denemem icin dun ignelere basladim dualarim sizinle arkadaslar

teşekkür ederim. ilgine ayrıca çok sevindim tatlım. bıraktım bebişleri akşama doğru ararız demişlerdi, henüz klinikten bir haber gelmedi. olsun bebişler iyi olsun da varsın geç haber versinler. bir boşluk hissediyorum içimde... Allahım tez zamanda hepimizin içindeki boşluğu doldursun.

Kızlar benim kocam aceleci bugün illa test yap dedi, yaptım koca bir negatif bugün 8. Günüm. Saklıya kadar değişir mi bir şeyler acaba?

kız seni allah islah etsin emiiiii acelen neydi bekleyemedinmi salıyı ne oldu şimdi moralini bozdunda iyimi oldu aferin sana dayaklıksınız yeminle yaaa .......... bozma moralini yeğenlerim tutunmuştur allahın izniyle topla kendini ahhh yakınlarınızda değilimki bi güzel dayak çekim sana yükselir gülüm mrak etme tmm strese sokma sakın kendini

Canlar yarın sabah 10:30 da yumilerin kontrolü var iğnelerin 5. Günü bakalım Dr yarın nediyecek offf heyecan bastı şimdi Dualarınızı bekliyorum

canım dualarım seninle aslında hepimizle. güzel şeyler diyecek sıkın kötü birşey düşünme

canım panık yapma buz yokmu evde kuzumm bır bezın arasına buz koy o kanayan yere koy cnım

Canim korkma.igneyi vurmadan once yulari kaldir ve icindeki havanin iyice cikmasini bekle.hava ciktiktan sonra vur igneni ve ovalama hava yaptiginda ve ovalandiginda kanama oluyor canim

yok canım göbeğimden yaptığım clexane çok kanatmış ona panik yapmıştım... abatmıyorum valla ilk defa böyle oldu

bende vardım ama

çok eşekkür ederim hepinize kanama yeni durdu çok şükür o kadar sinirlerim bozulmuştuki 1 saat ağladım baya bi kanamıştı o an kanamaya devam ediyodu ilk defa bu kadar kanadı ya morarıyo falan ama.... artık iğnede zor giriyo zaten bıktım ya bu iğnelerden... birazdanda kalçadan yaptırcam onunda üstüne oturamıyorum zaten... yarın testim ne çıkıcak onunda stresi var zaten.... bu iğnelere

hamile kaldıktan sonradamı devam ediliyo peki?

Aminnnn kuzum Rabbim bizimde kucaklarımızı doldursun için rahat etsin ararlar şimdi bebişler orda annelerine gelmek için hazırlanıyorlar

Canim bi saat sonra buzla deneycegim insllh derdime derman olur cunku cok morardi vurdugum yer daha 9gun vurucam;(( altta anlattigin nedir canim anlayamadim

soyle soylıyım igneyı gobegıne sokuyosun ılacı verıyosun ıgneyı gerıye senmı cekıyosun cnım gobegınden sen cekerekmı cıkarıyosun eegr boyle yapıyosan yanlısmıs ıgneyı soktuktan sonra ılacı ver ılac bıttıkten sonra verılmesı devam et ıtmeye arkasından sen ıtınce ıgne kendını dısarıya atıcak canım gobegınden anlatabıldımmı bılmıyorum ((umarım anlatabılmısımdır kendın derıden gerıye cekme yanı o kendısını atıyo sen ıtmeye devam et sankı ılac varmıs hala gıbı ıcınde bıraz acıyo ama dogru uygulama buymus benım babamda kullanıyo aynı ıgneden yıllardır anlatamadıysam eger baska yol bulalım anlatıcak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…