cnm inş hepsi birinci kalite olur rabbim boş cevirmesin
bende kullanmıstım aynı iğneyı benımde morarıyo ve cok yanıyodu hemsıre ıgneyı vurduktan sonra buz koymamı soyledı busekılde buz kalıplarından koyuyordum morarmıyordıu yanmasındada azalma olmustu bırde bılmıyorum nasıl yapıyosun ama ıgneyı soktuktan sonra ılacı verıyosun ve ılac bıttıkten sonra ıtmeye devam edıyosun ıgneyı gobegınden kendı atıyo enjektor ıgne gobekten cıkıyo plastık bır koruyucu ıcıne gırmıs oluyo bılmem anlatabıldımmı :) ona dıkkat et cnım ben hep kendım cıkarıyodum daha fazla ıtmıyodum meger ıtılmesı gerkeıomus
Ayy cnmm ins hayirli haberlerini alicaz
teşekkür ederim canım inşallah. senin de Allahım yardımcın olsun. yarın için sana dua edeceğim canım
Bendede yok cnm batma gecti onlar bel agrim yogun bugun
kızlar yarın sabah 10 da polikinlige gidiyorum test için allah rıza için dualarnızı etksik etmeyin.(rabbim hiç birimizi boş cevirmesin inş
arkadaşlar bu clexane iğneyi yapyığım yerden sürekli kan gelmiş bugün zıbınım hep kan olmuş şimdi pamukla üstüne bastırdım... aranızda böyle olan oldumu nolur yardım edin çok korkuyorum niye böyle oldu.... yarın test günüm
Izin işine cok sevindim canım şükür işlerin yavaş yavaş yoluna giriyor yumuşlar inş güzel güzel döllensin annişlerine sımsıkı tutunsun transferden sonra iyice dinlenip yola çıkarsın güzel haberlerini bekliyoruz kuzumcanım öğlen eve geldim. anastezi ile olduğu için hiçbişey anlamadım. korktuğum kadar yokmuş uyandığımda annem ve eşim yanımdaydı. klinikten hemen bir kahvaltı getirdiler. kahvaltımı yaptım eve geldim. şimdiye kadarda uyuya kalmışım. allaha şükür ağrım yok. vücudumda bir boşluk hissediyorum. bebişleri klinikte bıraktım geldim. hafif hafif sızlama var. sakın korkma şayet böyle giderse çok iyiyim.canım raporu halledemedim. babam müdürü aradı. çok rahatsız olduğumu ve ankarada doktora götüreceğini söylemiş. o da istediği kadar izin yazsın bana faxlasın demiş. şoka girdim ben söylesem binbir türlü sıkıntı çıkarırdı müdür. neyse dün 5 gün izin yazıp faxladım. transferden sonra ben bakayım bir kaç gün ondan sonra yola çık dedi haftaya hafta sonuna kadar ankarada annemin yanında olucam.
Inşallah canımYarın buyuk gun kızlar :) heycan var fenaa inşallah guzel haberler verebilirim sizlere
Izin işine cok sevindim canım şükür işlerin yavaş yavaş yoluna giriyor yumuşlar inş güzel güzel döllensin annişlerine sımsıkı tutunsun transferden sonra iyice dinlenip yola çıkarsın güzel haberlerini bekliyoruz kuzum
Kızlar benim kocam aceleci bugün illa test yap dedi, yaptım koca bir negatifbugün 8. Günüm. Saklıya kadar değişir mi bir şeyler acaba?
Âmin canım inş bu sefer yüzün güler benimde 2. Denemem iğnelerin 5. Günü yarında kontrol varAllah hepimizin yardimcisi olsun ben yeni katildim ve bende 5.denemem icin dun ignelere basladim dualarim sizinle arkadaslar
Canlar yarın sabah 10:30 da yumilerin kontrolü var iğnelerin 5. Günü bakalım Dr yarın nediyecek offf heyecan bastı şimdiDualarınızı bekliyorum
canım panık yapma buz yokmu evde kuzumm bır bezın arasına buz koy o kanayan yere koy cnım
Canim korkma.igneyi vurmadan once yulari kaldir ve icindeki havanin iyice cikmasini bekle.hava ciktiktan sonra vur igneni ve ovalamahava yaptiginda ve ovalandiginda kanama oluyor canim
Canım korkma bir şey olmaz, yanlışlıkla kılcal damara falan denk gelmiştir iğne, kalçadan yapıyorsan. Bastırılacak üzerine durması lazım ama için rahat etmezse acile git istersen. Çamaşırındaki kan kurumuş muydu?
bende vardım ama
Aminnnn kuzum Rabbim bizimde kucaklarımızı doldursun için rahat etsin ararlar şimdi bebişler orda annelerine gelmek için hazırlanıyorlarteşekkür ederim. ilgine ayrıca çok sevindim tatlım. bıraktım bebişleri akşama doğru ararız demişlerdi, henüz klinikten bir haber gelmedi. olsun bebişler iyi olsun da varsın geç haber versinler. bir boşluk hissediyorum içimde... Allahım tez zamanda hepimizin içindeki boşluğu doldursun.
Allah hepimizin yardimcisi olsun ben yeni katildim ve bende 5.denemem icin dun ignelere basladim dualarim sizinle arkadaslar
Canim bi saat sonra buzla deneycegim insllh derdime derman olur cunku cok morardi vurdugum yer daha 9gun vurucam;(( altta anlattigin nedir canim anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?