merhaa arkadaşlar benim yıllardır araştırmalarımla öğrendiğim şu bazı kadınlarda kandaki hcg değeri çok düşük (10-20 ml) ken bile yani benim gibi idrarda silik mi denir gölge mi denir çok açık renkte mi denir 2.çizgileri görmek mümkün çünkü bu guruba girenlerde vücut sistemi ile alakalı kandaki maddelerin idrarda atılımı çok hızlı işliyo ben kanda 8 ml ken bile idrarda silik 2. çizgiyi gördüm ama sonucu kimyasal gebelikti nihayetinde boşu boşuna ümitlenmekten üzülmekten başka elime bişey geçmedi... ama bir diğer grup varki kandaki hcg 200-300 ml lere ulaşmış dahi olsa idrarda atılım henüz başlamadığı için yapılan idrar testi negatif olarak görünmektedir yani idrar testlerine bakarak üzülmeninde bi faydası yok sevinmeninde birçok kişi 2. çizgiyi göremediği için boşuna üzüldü ama kan değerleri çok iyi giderek hamile kaldı biçok kişi benim gibi idrarda 2. çizgiyi gördü ama sonuç olarak bir anlamı olmadı ... bunları neden yazdım çünkü biliyorum bu 12 gün bekleme süresi bizler için çok uzun hatta 1 yıla falan tekabul ediyo ve ben biliyorum ki bende bi sonraki denememde yine 6.7. günden başlarım idrar testi yapmaya en azından belki şu an o aşamada olan arkadaşlara biraz teselli moral olur dedim sevgilerimle :))
yani özetle kandaki değerle idrarda 2. çizgiyi görme sabit birşey değil herkeste farklı olabiliyo ne 2.çizgiyi görünce sevinmeli nede göremeyince üzülmeli ikiside doğru değil taktiri Allah'a bırakarak sabretmek en güzeli ve en hayırlısı :))
merhaba arkadaşlar benim yıllardır araştırmalarımla öğrendiğim şu bazı kadınlarda kandaki hcg değeri çok düşük (10-20 ml) ken bile yani benim gibi idrarda silik mi denir gölge mi denir çok açık renkte mi denir 2.çizgileri görmek mümkün çünkü bu guruba girenlerde vücut sistemi ile alakalı kandaki maddelerin idrarda atılımı çok hızlı işliyo ben kanda 8 ml ken bile idrarda silik 2. çizgiyi gördüm ama sonucu kimyasal gebelikti nihayetinde boşu boşuna ümitlenmekten üzülmekten başka elime bişey geçmedi... ama bir diğer grup varki kandaki hcg 200-300 ml lere ulaşmış dahi olsa idrarda atılım henüz başlamadığı için yapılan idrar testi negatif olarak görünmektedir yani idrar testlerine bakarak üzülmeninde bi faydası yok sevinmeninde birçok kişi 2. çizgiyi göremediği için boşuna üzüldü ama kan değerleri çok iyi giderek hamile kaldı biçok kişi benim gibi idrarda 2. çizgiyi gördü ama sonuç olarak bir anlamı olmadı ... bunları neden yazdım çünkü biliyorum bu 12 gün bekleme süresi bizler için çok uzun hatta 1 yıla falan tekabul ediyo ve ben biliyorum ki bende bi sonraki denememde yine 6.7. günden başlarım idrar testi yapmaya en azından belki şu an o aşamada olan arkadaşlara biraz teselli moral olur dedim sevgilerimle :))
yani özetle kandaki değerle idrarda 2. çizgiyi görme sabit birşey değil herkeste farklı olabiliyo ne 2.çizgiyi görünce sevinmeli nede göremeyince üzülmeli ikiside doğru değil taktiri Allah'a bırakarak sabretmek en güzeli ve en hayırlısı :))
Eğer idrar testinde silikte olsa 2.çizgi varsa sevinilmeli.muhakkak hcg var demektir tecrübeyle sabit.tabi pozitifi almakla, 2.çizgiyi görmekle yetmiyo hatta kanda görmekle de yetmiyokimyasalı var boşu var dışı var.2.çizginin yokluğu negatifi garantilemez ama varlığı pozitifi garantiler.(pozitifi garantiler sağlıklı gebeliği değil)tabi sıkılmamak için yapmamak lazım ki kim dayanabiliyo (10 tane yapmışımdır ben yapmayacağım dediğim halde.hatta çevremdekilere bile yaptım 2.çizgi olayını garantilemek için.zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin...
Sabret canım çoğu gitti azı kaldı yarından itibaren mutluluğa son 3 doktorlar ısrarla 12 gün diyolar vardır bi bildikleri illaki idrar testi yapıcam diyosan kanda pozitifi görünce idrar testini yaparsınvalla yarın 9. günüm sabah 1 idrar testi yapayım derkennn vazgeçtimmdün kocam bişey söyledi tedavi boyunca doktorun her dediğini yaptın iğneleri 5 dk. olsun kaçırmadın tüm talimatlara uydun şimdi adam testi 12. gün yap diyo ona uymuyosun ama diyoo valla haklı adam
valla yarın 9. günüm sabah 1 idrar testi yapayım derkennn vazgeçtimmdün kocam bişey söyledi tedavi boyunca doktorun her dediğini yaptın iğneleri 5 dk. olsun kaçırmadın tüm talimatlara uydun şimdi adam testi 12. gün yap diyo ona uymuyosun ama diyoo valla haklı adam
Sabret canım çoğu gitti azı kaldı yarından itibaren mutluluğa son 3 doktorlar ısrarla 12 gün diyolar vardır bi bildikleri illaki idrar testi yapıcam diyosan kanda pozitifi görünce idrar testini yaparsın
canım benimde ilk tedavim de Çok yumarta toplandı.Şimdiki tedavinde3. embriyosu denedik tuttu çok şükür.merhaba arkadaslar. bende gecen cumartesi transferim oldu yarin bir hafta olacak. bu ikinci tup bebek denememiz. birincisinde 25,26 yumurta toplandigi icin cok aci cekmistim . iki embriyo transfer edilmisti sonuc negatifti. bu seferde embriyo 3.gun transfer edildi doktor 3/4 luk embriyo tutma sansi %50 dedi . Boyle tecrubesi olan arkadaslar varmi. Insallah Allah herkese evlat verir.
Dayanabiliyosan yapma arkadaşım dinle eşini.benim eşim de benden sabırsızdı.8.günden başladı ger akşam cebinde testlerle geldi:))herşeyin hayırlısı inşallah..
Kızlar idrar testiyapmayın.kanda pozitifi görüp de idrarda negatifi görenArkadaşlarım var.Yapacaksanız kantesti yaptren 9. günde filanDayanabiliyosan yapma arkadaşım dinle eşini.benim eşim de benden sabırsızdı.8.günden başladı ger akşam cebinde testlerle geldi:))herşeyin hayırlısı inşallah..
Kızlar idrar testiyapmayın.kanda pozitifi görüp de idrarda negatifi görenArkadaşlarım var.Yapacaksanız kantesti yaptren 9. günde filan
Canim masallah ne guzel bilgilisin valla hayirlisi insallah canim benim rabbim bize bagislasin insallah
O benim işte, idrar testlerinde hayır yok. Bence hatalı yapılmış o testler zaten. Gıcık testler
Kızlar idrar testiyapmayın.kanda pozitifi görüp de idrarda negatifi görenArkadaşlarım var.Yapacaksanız kantesti yaptren 9. günde filan
merhaba arkadaşlar benim yıllardır araştırmalarımla öğrendiğim şu bazı kadınlarda kandaki hcg değeri çok düşük (10-20 ml) ken bile yani benim gibi idrarda silik mi denir gölge mi denir çok açık renkte mi denir 2.çizgileri görmek mümkün çünkü bu guruba girenlerde vücut sistemi ile alakalı kandaki maddelerin idrarda atılımı çok hızlı işliyo ben kanda 8 ml ken bile idrarda silik 2. çizgiyi gördüm ama sonucu kimyasal gebelikti nihayetinde boşu boşuna ümitlenmekten üzülmekten başka elime bişey geçmedi... ama bir diğer grup varki kandaki hcg 200-300 ml lere ulaşmış dahi olsa idrarda atılım henüz başlamadığı için yapılan idrar testi negatif olarak görünmektedir yani idrar testlerine bakarak üzülmeninde bi faydası yok sevinmeninde birçok kişi 2. çizgiyi göremediği için boşuna üzüldü ama kan değerleri çok iyi giderek hamile kaldı biçok kişi benim gibi idrarda 2. çizgiyi gördü ama sonuç olarak bir anlamı olmadı ... bunları neden yazdım çünkü biliyorum bu 12 gün bekleme süresi bizler için çok uzun hatta 1 yıla falan tekabul ediyo ve ben biliyorum ki bende bi sonraki denememde yine 6.7. günden başlarım idrar testi yapmaya en azından belki şu an o aşamada olan arkadaşlara biraz teselli moral olur dedim sevgilerimle :))
kızlar size umut olmak için yazıyorum şuan 2 aylık bir oğlum var kucagımda allaha çok şükür.tabiki oglum 10.yılımızda geldi ailemize ilk tüp bebek denemem negatif olunca dünya başıma yıkıldı çok agladım psikojim çok bozuldu ama yinede yılmadım 8 ay sonra 2.tüp denemesini yaptırdık ama ben transferin 7.günü merdivenlerden yuvarlandım ve herşey bitti dedim tutmuşsa bile kesin düşmüştür gözüyle baktım 11.gün test yaptırmaya giderken olmadıgından adım gibi emindim ama sonucu aldım ve POZİTİFFF dünyalar benim oldu korkumdan 36 hafta boyunca dogru dürüst evden çıkmadım ve en sonunda oglum 36. haftada ailemize katıldı .sizlere tavsiyem ümidinizi hiç kaybetmeyin ben 10.yılımda kavuştum hayalime darısı sizlere olsun herzaman hayallerinizin peşin koşun.hepinize bol şanslar.
Kızlar kan verdim sonuç bekliyorumm ölcem heyecandan
hadi hayirlisi cnm normalde nezaman test tarihin 17 siydi.dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?