2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba arkadaşlar benim yıllardır araştırmalarımla öğrendiğim şu bazı kadınlarda kandaki hcg değeri çok düşük (10-20 ml) ken bile yani benim gibi idrarda silik mi denir gölge mi denir çok açık renkte mi denir 2.çizgileri görmek mümkün çünkü bu guruba girenlerde vücut sistemi ile alakalı kandaki maddelerin idrarda atılımı çok hızlı işliyo ben kanda 8 ml ken bile idrarda silik 2. çizgiyi gördüm ama sonucu kimyasal gebelikti nihayetinde boşu boşuna ümitlenmekten üzülmekten başka elime bişey geçmedi... ama bir diğer grup varki kandaki hcg 200-300 ml lere ulaşmış dahi olsa idrarda atılım henüz başlamadığı için yapılan idrar testi negatif olarak görünmektedir yani idrar testlerine bakarak üzülmeninde bi faydası yok sevinmeninde birçok kişi 2. çizgiyi göremediği için boşuna üzüldü ama kan değerleri çok iyi giderek hamile kaldı biçok kişi benim gibi idrarda 2. çizgiyi gördü ama sonuç olarak bir anlamı olmadı ... bunları neden yazdım çünkü biliyorum bu 12 gün bekleme süresi bizler için çok uzun hatta 1 yıla falan tekabul ediyo ve ben biliyorum ki bende bi sonraki denememde yine 6.7. günden başlarım idrar testi yapmaya en azından belki şu an o aşamada olan arkadaşlara biraz teselli moral olur dedim sevgilerimle :))

yani özetle kandaki değerle idrarda 2. çizgiyi görme sabit birşey değil herkeste farklı olabiliyo ne 2.çizgiyi görünce sevinmeli nede göremeyince üzülmeli ikiside doğru değil taktiri Allah'a bırakarak sabretmek en güzeli ve en hayırlısı :))

Ben de 5. Gün embriosuysa transfer günü tutunur ama yerleşmesi 2/3 gün sürer diye biliyorum.adet belirtilerim var diyor bir çok arkadaş.ben 8 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım ve gebeliğim boyunca adet belirtim vardı.yani gebelikte de adet belirtileri oluyo muhakkak sıkıntı yapmayın...

QUOTE=sevgiask01;33085448][h=1]Embriyo Transferi Sonrası Gebelik Ne Zaman Belli Olur?[/h]
Tüp bebek tedavisi sonrasında ilk gebelik sonucu embriyo transferinden 10-12 gün sonra yapılması istenen b-hCG testi sonucudur. Pek çok çiftin bilgi ve beklentisinin aksine aslında gebelik yumurta toplama işlemi sonrasında 5-7 gün içerisinde oluşmaktadır. Yani eğer embriyo transferi 5.gün blastosist aşamasında yapılmış ise ve şartlar yeterli ise aslında o gün veya bir sonraki gün embriyonun rahim duvarına tutunması ile gebelik gerçekleşir. Testin embriyo transferinden belirli bir gün sonra yapılmasının istenmesinin nedeni, gebelik tanısı konması amacı ile ölçülen hormon değerinin ancak bu aşamada sağlıklı olarak değerlendirilebilmesidir. Bu test sonucuna göre gebelik oluşup oluşmadığı ve kesin olmamakla birlikte sonuçtaki değere göre de aslında gebeliğin ilerleyip ilerlemeyeceği anlaşılır. İleriki günlerde tekrarı yapılan bu testteki hormon değerlerinin artışına bakılarak gebeliğin ilk aşaması hakkında bir yorum yapılabilir. Bununla birlikte tüp bebek merkezleri için daha önemli olan sonuç, gebeliğin 8.haftasında yapılan ultrasonografik değerlendirme sonucu kese veya kalp atışının görülüp görülmemesidir.buyrunuuzz

[/QUOTE]

iyi akşamlar kızlar bende bismilah çekerek 3 cü tüp bebeğime başladım bugün adetimin 3 gübü muaneye gittim ve yarın iğnelere başlicem inşlh busefer iyi gider herşey yoruldum çünkü herkez dlerim birgün anne olur

Eğer idrar testinde silikte olsa 2.çizgi varsa sevinilmeli.muhakkak hcg var demektir tecrübeyle sabit.tabi pozitifi almakla, 2.çizgiyi görmekle yetmiyo hatta kanda görmekle de yetmiyokimyasalı var boşu var dışı var.2.çizginin yokluğu negatifi garantilemez ama varlığı pozitifi garantiler.(pozitifi garantiler sağlıklı gebeliği değil)tabi sıkılmamak için yapmamak lazım ki kim dayanabiliyo(10 tane yapmışımdır ben yapmayacağım dediğim halde.hatta çevremdekilere bile yaptım 2.çizgi olayını garantilemek için.zor bir süreç Allah hepimize yardım etsin...

valla yarın 9. günüm sabah 1 idrar testi yapayım derkennn vazgeçtimm dün kocam bişey söyledi tedavi boyunca doktorun her dediğini yaptın iğneleri 5 dk. olsun kaçırmadın tüm talimatlara uydun şimdi adam testi 12. gün yap diyo ona uymuyosun ama diyoo valla haklı adam

Sabret canım çoğu gitti azı kaldı yarından itibaren mutluluğa son 3 doktorlar ısrarla 12 gün diyolar vardır bi bildikleri illaki idrar testi yapıcam diyosan kanda pozitifi görünce idrar testini yaparsın

Dayanabiliyosan yapma arkadaşım dinle eşini.benim eşim de benden sabırsızdı.8.günden başladı ger akşam cebinde testlerle geldi:))herşeyin hayırlısı inşallah..

Sabret canım çoğu gitti azı kaldı yarından itibaren mutluluğa son 3 doktorlar ısrarla 12 gün diyolar vardır bi bildikleri illaki idrar testi yapıcam diyosan kanda pozitifi görünce idrar testini yaparsın

evet canım hemşomm bekliyoz artık az daha bekleriz ne yapalım inşallah sonu hayırlı olsun allahın izniyle

canım benimde ilk tedavim de Çok yumarta toplandı.Şimdiki tedavinde3. embriyosu denedik tuttu çok şükür.

kızlar size umut olmak için yazıyorum şuan 2 aylık bir oğlum var kucagımda allaha çok şükür.tabiki oglum 10.yılımızda geldi ailemize ilk tüp bebek denemem negatif olunca dünya başıma yıkıldı çok agladım psikojim çok bozuldu ama yinede yılmadım 8 ay sonra 2.tüp denemesini yaptırdık ama ben transferin 7.günü merdivenlerden yuvarlandım ve herşey bitti dedim tutmuşsa bile kesin düşmüştür gözüyle baktım 11.gün test yaptırmaya giderken olmadıgından adım gibi emindim ama sonucu aldım ve POZİTİFFF dünyalar benim oldu korkumdan 36 hafta boyunca dogru dürüst evden çıkmadım ve en sonunda oglum 36. haftada ailemize katıldı .sizlere tavsiyem ümidinizi hiç kaybetmeyin ben 10.yılımda kavuştum hayalime darısı sizlere olsun herzaman hayallerinizin peşin koşun.hepinize bol şanslar.

Dayanabiliyosan yapma arkadaşım dinle eşini.benim eşim de benden sabırsızdı.8.günden başladı ger akşam cebinde testlerle geldi:))herşeyin hayırlısı inşallah..

aminn canım inşallah hakkımızda hayırlısı. idrar mantıklı gelmedi sizin yazdıklarınızdan sonra kana da yarın gidemem eşim evde ehh ptesiye kaldıktan sonra artık salıyı da beklerim yanii

Kızlar idrar testiyapmayın.kanda pozitifi görüp de idrarda negatifi görenArkadaşlarım var.Yapacaksanız kantesti yaptren 9. günde filan

Kızlar idrar testiyapmayın.kanda pozitifi görüp de idrarda negatifi görenArkadaşlarım var.Yapacaksanız kantesti yaptren 9. günde filan

O benim işte, idrar testlerinde hayır yok. Bence hatalı yapılmış o testler zaten. Gıcık testler

Hanımlar ikinizden de Allah razı olsun. Rabbim kısmet ederse inşallah kavuşuruz bebeklerimize. Kaderimiz neyse ona razı oluyoruz hayatta. Salıya kadar bekleyecek artık.
Ama o gereksiz idrar testlerine sinir oluyorum :-@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…