2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım morelinizi bozmayın ya benimde transferimin 6.günü bendede hiçççç mii hiçç bir belirti yok ama bellimi olur belkide hamileyiz umutsuz olmamak laazımm cok öyle arkadaslar var belirti olmadan hamile kalan ben zaten belirtiyede pek inanmıyorum o kadar hormon ilaçları alıyoruz bence belirtide onların halen vucudumuzda olan etkisidir... seninle aynı gün inşaallah cok gzel sonuçlar öğrenicezzz

İns oledir cnm bugun cok sancim var ama hadi hayirlisi

Bu gün benimde belim çok ağırıyor adet olacakmışım gibi bakalım sonucunu merakla bekliyorum hayırlısıyla pozıtıf mesaj yollayalım evrene ver pozitif çıksın :) allahım yüzümüzü güldür ne olur,..,

Son düzenleme:

Amin cnm ppzitif cilsa bile yukselmesi var kese var kalp atisi surekli bi beklwme icinde olucaZ ins

Ankara yenimahalle devlet hastanesi

Bukezolsun yaptırdığın günden beri asama asama yaşadığın belirtileri bizimle paylaşırsan bize de bilgi olur. Sonuncu birlikte değerlendiririz... Hem vakitte geçer böylelikle. Ya fettah ismini sürekli oku sonucunu alana kadar ...

Son düzenleme:
Kizlar simdi gaza gelip hepimiz acile kosarmisizzz :))))) benim adami oldursem hayatta kaldirmaz bu saatte totosunu benim sansim 0 da sizi bilmiyommmmm :)))))))))))

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…