2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee

Ayyyy caniiimm gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah canim gozlerim doldu benim de resmen yaa rabbim bize de nasip etsin insallah bu mutlulugu

Anaaam canım m çooookkk sevindiiimmmmm. Allah sağlıkla büyütsün inşallah :') sevinç gözyaşlarımı akıtıyorum.

Rabbim sevinç gözyaşını akıtmayı isteyen tüm kullarına nasip etsin..Sağlıkla kucağına almayıda ...hepimize umutsun artık,bizler içinde dua et olur mu.

Harikaaaaaaaaa... Allahım kucağınada almanı nasip etsin canım. çok etkiledim seninle aynı sevinci paylaşıyorum. Allahım hepimiz için güzel haberleri nasip eder inşallah. Allahım nazardan saklasın

Ay ben çok mutsuzum neden baktirdiysam 4. Gunde tahtilili 3.57 çıktı belki yukselir diye ümit ediyorum

Yaaaaa arkadaşım topikte yazılanları hiçmi okumadın 4.gün çıkması im-kan-sız sinirleniyorum artık bunları okudukca sebebide bebişlerinizi üzmeniz kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum ama dün yada bu gün tuttuğunu farz etsek vücudun hemen nasıl tepki vericek hemencecik yapma ne olur bu işin en büyük sırrı moral ....

canım sakın mutsuz olma,ben de 6. Gün baktırdım 0 çıktı,bugün 8. Gün ve 30 çıktı.şimdi öğrendim çok mutluyum,darısı herkesin başına :)))))

tebriklerrrrr:) bu gece uyku yok artik size:) oh oh ne guzellll, hamilelerin duasi kabul olurmus bize de dua et arkadasimm, kucagina al saglicakla insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…