2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar hiç bi belirti yoktu bende,ne karın ağrısı ne kanama.sadece 3-4 gü
n önce eksi sevmediğim halde turp üzerine limon sıkıp yedim,turşu falan yedim ama herkes psikolojik demişti.ben de hamile değilim gibi hissediyodum.darısı sizlere olsun inşallah

Canım çok sevindim yarın bende test yapacağım ..ben 48 kiloyum ama şu 5 gundur yiyorum devamlı durmadan ve ekşi severim ben ama tatlı sevmezdim şimdi çikolatalar kekler

Tebrikler canım :) cok sevindim Rabbim tamamında erdirsin

Çok güzel moral verdin teşekkür ederim senin hesaba göre hiçbirşey kalmayacak sanırım. ben çok yumurta olması için dua etmedim. zaten bir tane olsun kaliteli olsun dan yanayım. Yüce rabbim ol desin başka da bişey istemiyorum.

Amin canım inşallah senin gibi bizlerde paylaşabiliriz burdan inşallah. Sıkı tut bebişini dualarına devam et.

yaa kusura bakma lutfen sabah biraz moralim bozuktu.moral bozukken buraya yazmamak lazim:) canim benimkiler bu durumda seninkiler ayni olacak diye bisey yokki..zaten hepimizin istegi bi tane olsun saglikli olsun..ben benim durumumu bildiridm sadece

Kızlar adet olcak gibi ağrım var korkuyorum yaa 6.gunum bugun :18:
Karnım şiş inş bişey olmaz ......

cnm bnm benm 6.gün kan değerim 0 8.gün kan değerim 30,70 seninde pozitif bak görürsün

arkadaşlarım hep birlikte yürüdük bu yolda işalah hepimizin pozitif olucak sizlerle kalbim dualarım sizleri seviyorum herşey gönlümüzce olsun hepinizin pozitif sonuçlarını bekliyorum

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee

canım gözün aydın kan verdim sonuç bekliyorum dediğinden beri allahım hamile çıksın pozitif çıksın diye dua etim okudukça hey can bastı çok şükür inşallah sonuç bekleyen herkez hamiledir benimde tırasferim olsaydı bende bekliyo olucaktım sizi gördükçe iyki ertelenmiş diyorum hiç hazır deyilmişim beklemeye kandimi hazırlamam lazım 22 ocak tırasferim var alahım senin ve bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…