olsun6 gün azmı?Bak bukezolsuna 8. gün 30.Yeni başlamış bhcg salmaya.Bir daha sakın yapma en azından 9. güne kadar.Yok 6 gun var tatlim 5.gun embriyo su
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sonuc:30,70 hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlıyoruz eşimlee
Canım çok sevindim yarın bende test yapacağım ..ben 48 kiloyum ama şu 5 gundur yiyorum devamlı durmadan ve ekşi severim ben ama tatlı sevmezdim şimdi çikolatalar keklerKızlar hiç bi belirti yoktu bende,ne karın ağrısı ne kanama.sadece 3-4 gü
n önce eksi sevmediğim halde turp üzerine limon sıkıp yedim,turşu falan yedim ama herkes psikolojik demişti.ben de hamile değilim gibi hissediyodum.darısı sizlere olsun inşallah
senin kaçıncı günün:)Canım çok sevindim yarın bende test yapacağım ..ben 48 kiloyum ama şu 5 gundur yiyorum devamlı durmadan ve ekşi severim ben ama tatlı sevmezdim şimdi çikolatalar kekler
Kızlar hiç bi belirti yoktu bende,ne karın ağrısı ne kanama.sadece 3-4 gü
n önce eksi sevmediğim halde turp üzerine limon sıkıp yedim,turşu falan yedim ama herkes psikolojik demişti.ben de hamile değilim gibi hissediyodum.darısı sizlere olsun inşallah
gozun aydin arkadasim,,yumurta toplamada hic korkulacak bisey yok evet..simdi de dolleneceklermi telasibenimde 8-9 gorunuyordu 6 toplandi 1 i olgun degilmis 1 i dollenmedi kaldik 4 e, bugunde 2 si cok iyi biri below avarage dedi..hayirlisi olsun hepimizi icin insallahh
Kızlar hiç bi belirti yoktu bende,ne karın ağrısı ne kanama.sadece 3-4 gü
Çok güzel moral verdin teşekkür ederim senin hesaba göre hiçbirşey kalmayacak sanırım. ben çok yumurta olması için dua etmedim. zaten bir tane olsun kaliteli olsun dan yanayım. Yüce rabbim ol desin başka da bişey istemiyorum.
Yaaaaa arkadaşım topikte yazılanları hiçmi okumadın 4.gün çıkması im-kan-sız sinirleniyorum artık bunları okudukca sebebide bebişlerinizi üzmeniz kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum ama dün yada bu gün tuttuğunu farz etsek vücudun hemen nasıl tepki vericek hemencecik yapma ne olur bu işin en büyük sırrı moral ....
Anaaam canım m çooookkk sevindiiimmmmm. Allah sağlıkla büyütsün inşallah :') sevinç gözyaşlarımı akıtıyorum.
Cnmmmm tebriklerr gozun aydinn cok sevindim darisi bizlere ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?