Benim 8.gunum bitti yarın 9 doktorum 10 nu bekleme dedi gel dedi pazar gunune kalmasın dedisenin kaçıncı günün:)
Benim 8.gunum bitti yarın 9 doktorum 10 nu bekleme dedi gel dedi pazar gunune kalmasın dedi
İnşallah canım aynı gunlerde belirtim yok benimde hastalanmam lazımdı normal şartlarda geçti yarın inşallah güzel haberler alırızcnm sende pozitif alacaksın hatırlıyomusun aynı günlerde gonalf kullanıyoduk usg günlerimiz dahi aynıydı hemde sana 5.gün verdiler daha yüksek ihtimal tutacak işalah seninde
İnşallah canım aynı gunlerde belirtim yok benimde hastalanmam lazımdı normal şartlarda geçti yarın inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım aynı gunlerde belirtim yok benimde hastalanmam lazımdı normal şartlarda geçti yarın inşallah güzel haberler alırız
Hepiniz güzel ve hayırlı haberler alın daldım sizlerle
Valla bu siteyi kuranlara binlerce teşekkür bende tüp bebek yaptırdığım zamanlarda ne kadar girer okurdumburadan tüp bebek özel bölümü kurucusu egunal arkadaşıma binlerce kez teşekkür ediyorum bana hulusi hocayı önerip telefonunu verdiği için hulusi hocamdanda allah razı olsun cok teşekkür ederim çok iyi bir hoca kendisi herkese şiddetle öneririm sadece çok yoğun
Allah hayırlısiyla kucağına sağlık huzur mutlulukla almayi nasip etsinarkadaşım beni de ağlattın. Allah kucağına almayı nasip etsin. dualarını bizden esirgeme
Kızlar adet olcak gibi ağrım var korkuyorum yaa 6.gunum bugun :18:
Karnım şiş inş bişey olmaz ......
Allahın izni ile inşallah hamilesinKızlar hiç bi belirti yoktu bende,ne karın ağrısı ne kanama.sadece 3-4 gü
n önce eksi sevmediğim halde turp üzerine limon sıkıp yedim,turşu falan yedim ama herkes psikolojik demişti.ben de hamile değilim gibi hissediyodum.darısı sizlere olsun inşallah
aminn canım inşallah hakkımızda hayırlısı. idrar mantıklı gelmedi sizin yazdıklarınızdan sonra kana da yarın gidemem eşim evde ehh ptesiye kaldıktan sonra artık salıyı da beklerim yanii
Canim bosver bu saatten hic yorma kafani artik bunlarla karnindaki bebisinle ilgilen canim bana da tamamen aynisi oldu 18 yumurta toplandi 13 olgun cikip 10u dollendi 3. Gune sadece 2 tanedi iyi durumdaydi onlari da transfer ettiler zaten canim dondurulcak bebisim kalmadi maalesef napalim nasip boyleymis kismet canim hayirlisi hakkimizda rabbim nasip ettikten sonra tutunurlar insallah
sen hamilesin cnm ztn merak etme değerin cok iyi 7.gün şimdi baksan bnmki kadar vardır belki daha fazla
sen hamilesin cnm ztn merak etme değerin cok iyi 7.gün şimdi baksan bnmki kadar vardır belki daha fazla
Transferden sonra daha ikinci gunde umutlarim bitirdim ben. Nefret ettim bu tup bebek isinden. Sanki adet olacak ayin ortasinda olan gelen isaretler basladi bile. Ben anliyorum adet olacagimi 1 hafta 10 fun onceden normalde zaten Agrilar basladi ve yemek yedikten sonra usume nobetleri basladi. Yani pes diyorum hic birsey yapmamisim gibi sanki hic tup bebek tedavisi olmamisim gibi aynen devam ediyorum. O crinone jel'ide kullanmayacagim artik. Icerde yapisip kaliyor hicbiri disari cikmiyor.Bu saatten sonra ne anlami varki. Okadar uzgunumki butun sabah agladim. Okadar derdimi anlattigim esim oturmus kenarda hicbir sey demeden dinliyor. Agliyorum yanima bile gelmiyor.Nekadar yararli degilmi? Kendi kendime ve sadece benim sorunum oldugu okadar ortada ki. Resmen bu durumu kabul etmem gerecek. Tup bebekle bu isi halletmek mumkun degil galiba.Nekadar en iyi embriyo transfer edilsede. Icerde tutunmayinca tutunmuyor. Buna cozum uretecek kimsede yok. Takdiri ilahi buymus.
Transferden sonra daha ikinci gunde umutlarim bitirdim ben. Nefret ettim bu tup bebek isinden. Sanki adet olacak ayin ortasinda olan gelen isaretler basladi bile. Ben anliyorum adet olacagimi 1 hafta 10 fun onceden normalde zaten Agrilar basladi ve yemek yedikten sonra usume nobetleri basladi. Yani pes diyorum hic birsey yapmamisim gibi sanki hic tup bebek tedavisi olmamisim gibi aynen devam ediyorum. O crinone jel'ide kullanmayacagim artik. Icerde yapisip kaliyor hicbiri disari cikmiyor.Bu saatten sonra ne anlami varki. Okadar uzgunumki butun sabah agladim. Okadar derdimi anlattigim esim oturmus kenarda hicbir sey demeden dinliyor. Agliyorum yanima bile gelmiyor.Nekadar yararli degilmi? Kendi kendime ve sadece benim sorunum oldugu okadar ortada ki. Resmen bu durumu kabul etmem gerecek. Tup bebekle bu isi halletmek mumkun degil galiba.Nekadar en iyi embriyo transfer edilsede. Icerde tutunmayinca tutunmuyor. Buna cozum uretecek kimsede yok. Takdiri ilahi buymus.
Güzel dileklerin icin TeşekkürlerGünaydınnn kızzlaarrrrBugun Bismillah diyip Lucrinime baslıyorum :18: Allahım hepimizin işini rast getirsin O kadar şey okudum buralarda, ama şimdi herşeyi unutmuş gibiyim. Başlayan arkadaslara iki sorum olcak:
1-Bu Lucrini saat kaçta vurulayım sizce???
2- ŞeyyyyLucrin kullanırken cinsel ilişki yasak mı? Yoksa yumurta geliştiricilere başlayınca mı yasaklancak?
Hepinize kucak dolusu sevgiler, dünya tatlısı bebişler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?