- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Yarına kadar dayanamadım, eşimle az önce hastaneye gittik kan verdim, sonuç saat 12:30 gibi çıkacakmış. Bekliyorum. Dualarınızı esirgemeyin kızlar.
Allah tabiki dağına gore kar yagdirir burda belki 1.deneyimi belkide 7.8.9 deneymi olanlar var kim bilir sma gercek olan su hepimiz ümit yolcusuyuz kimi kavusuyor kimi devam ediyor durmadan basarmak kavusmak icin sadece bu forum icin degil disarda bile birbirimize soruyoruz insan bir isik bir umut bekliyor diger yandanda kendini telkin ediyor herkeste ayni belirtiler olmaz diye burasi duygularimizi tecrübelermizi yasadiklarimizi paylastigimiz bir platform bana ister kızın ister elestirin ama umit iste bir belirti arıyorsun kendinde
Yarına kadar dayanamadım, eşimle az önce hastaneye gittik kan verdim, sonuç saat 12:30 gibi çıkacakmış. Bekliyorum. Dualarınızı esirgemeyin kızlar.
bende 3 diye biliyorum ama emin değilim tatlım, elindeki raporda belirtmiyomucanım arkadaşım, bebek 34 tüp bebek raporu 3' e çıktı diyor sen duydun mu?sgk doğruladı mı?ben daha önce 2 kere kullandım gittiğim hastane rapor çıkardı meğerse 2 taneymiş eczane ile sıkıntı yaşıyoruz şuan bilgin varsa cevap verirsen sevinirim
yok tatlım mevzu zaten bişeyler aramak değil, ben uzun zaman yazmadım burda nedenini açıkladım sadece. ve yazdığım gibi kimse burda uzman değil sonuçta, elbetteki herkes hissettiğini paylaşsın, ama işte bende şu olmadı kesin tutmadı diye düşünmek yanlıştır. kendinizi bu kadar strese sokmayın. bak ilk sayfayı aç oku, ilk mesajı; konuşalım sohbet edelim bu stresli dönemi birlikte atlatalım... amacımız budur elbette. burdaki herkesin... sen nasıl fikrini söylüyosun, bende söylerim. sen kalkıp 5.-7. gün idrar testi yaptım negatif çıktı dersen bende sana saçmalama tatlım derim... ama sen bunun üzerine bana kalkıp sen daha ilk negatifini almışsın, daha evliliğinin ilk yılı ne haddine" dersen... kırıcı olursun. burda ki sen mecazi anlamda, aman diyim alınma :))))
bende benzer bi şeye kırıldığımdan uzun zaman yazmadım. bak 700 sayfa olmuş, ben ilk sayfadan beri varım, okuyorum ve yazıyorum da... her cevabımı oku, özellikle kelimelere dikkat ederim, çünkü aldığımız ilaçlar zaten çok gergin ve alıngan oluyoruz. oluyoruz derken, ben dikkat ediyorsam kelimelerime, bana laf edende edecek bi zahmet...
yok kız ne uğuru :))))) öyle olsa ben tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kalmazdım herhalde, neyse keşke tüm uğursuzluğu ben almış olsam da listede ki diğer herkese nazar boncukları koyabilsek keşke :))))
bu arada bence de sen hamilesin (yani inşallah) hissettiğim bu yönde.... ki zaten emriyo transferinden sonra hepimiz hamileyiz :))) öyle davranın nazınızı yapın demedim mi ben kaç kez.....
"""""İnşallahhh canım, Allahım ne olur, bu güzel sözleri sen söyletiyor ol canım arkadaşlarıma, senin izniyle inşallah bebeklerim bende kalsın :) canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin ki bu acılarımızı hiç görmemiş olalım inşallah.""""""
anammmmm hep benim yazdıklarımdan dimi..... yok kız niye kızalım... bu topiğin genel amacı aslında hoş sohbet ve stresten uzak durmak. sadece düşüncem şu; verdiğine de vermediğine de şükretmemiz gereken Rabbim, herşeyin hayırlısını bizden iyi bilir. evet biz üzülüyoruz negatif sonuca ama ya sonrasında daha çok içiniz acısa, canınız yansa.... ben hep Rabbim sonrasında seni doğurcağıma taş doğursaydım dedirtcek bi evladım olmasından sana sığınırım, beni evlatsızlıkla da evladımla da sınama ya Rabbi diye dua ederim. Rabbim iki cihanda da yüzünüzü yere eğdirmeyecek hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize....
her vücut aynı zamanda dışarı göndermiyo hormonları, hiç endişelenme canım bi kaç güne kadar görürsün inşallah Allah nazarlardan saklasın. ve bunu söylemene çok mutlu oldum
kan testine pek kızmıyoruz(m) ben en azından kızmıyorum. ama yine de çok erken yapmışsın, hormonal ilaçlar etkilemez mi acep?
canım ben yanlış anlaşıldığıma üzüldüm sadece, evet azcık da kırıldım tabi. yani tabi ki kimseye akıl vermek haddime değil, öyle bi çabam da yok. olmaz da..... ben nacizane bildiğimi paylaşırım, zaten emin değilsem eklerim yanlış yönlendirmek istemem derim, demişimdir.... idrar testi yanıltır bir gerçektir, az önce bukezolsun arkadaşımızın dediği gibi, her vücut aynı zamanda atmaz hormonları, bazılarımız(benimki gibi) regl dönemi yakınlarında hormonları artar, ben her regl döneminden 5-6 gün önce yapsam pozitif görürüm muhtemelen :)))) bi kaç kez denedim....ama regl tarihim geçse ve regl olmamışsam negatif görürüm muhtemelen. bu arada hiç hamile olmadım şimdiye kadar....
ben de sizleri çok seviyorum canlarher daim dualarımdasınız hakkatten
kızzz grçektenmiiii hadi bakalım inş.yarın alalılm güzel haberleriyarın senin için açacam o saatte
bu arada selam kızlar hepinize hayırlı sonuçlar hayırlı bebekler olsun inş:13::
Bu arada kan testi serbest diye ben de yaptırdım, sonuç bekliyorum. :) cevabı araya yazdım canım :)
Kızım yarın değil işte 45 dakika sonra çıkacak inşallah
anaaaa kötü bacı oldum iyi mi? kan testi de idrar testi de serbest.... sadece bilin ki idrar testi her zaman doğru sonuçlar vermiyor... hayat sizin karar sizin kızlar
bende 3 diye biliyorum ama emin değilim tatlım, elindeki raporda belirtmiyomu
ha bide roose cum dün kim olduğunu hatırlamıyorum ama bi arkadaşımız, 2.günü olduğunu hiç bir şey hissetmediğini umudu kalmadığını ve ilaçlarını bırakacağını yazdı.... yani o kadar da değil kusura bakmayın ama, daha 2.gün, yani ne denilebilir ki? bebek_34 arkadaşımızda o günlerde bi belirti olmamasının doğal olduğunu ve ilaçları bırakmamasını söyledi... konu biraz da ordan açıldı. bunu yazan arkadaşa elbette ki bikaç şey söylenir.
anaaammm ben 12 gibi diyince yarın anladımmm hadi o zaman bekliyorum sonucu hmen yaz burayaa
özel hastanede mi yaptırıyosun bu saatte devlette olmaz sanırsam:26: ne kadar tututyor canım beta hcg ?? burda 2 yl önce 40 tl demişlerdi özel has.
Canım 56,46 tl ödedik. Özelde yaptırdık. Devlete gittim kovdular. Bide ukala doktor, diyorum bugün 10. Günüm artık, salı test günüm zaten bakamaz mısınız dedim, sonuç yanıltıcı olur diyo. Ne yanıltacak dedim bende 0. Çıksa 2 günde artar mı dedim. Arta da bilir dedi, derken kendi inanmadı dediğine. Karşılarındaki herkesi cahil sanıp da ukala konuşan insanlara tahammül edemiyorum. Ayrıca cahil bile olsam sen gene benimle öyle konuşamazsın, tatlı dille anlayabilecekleri şekilde izah edersin. Oh rahatladım. Doktora sinir olmuştum da.
Canım 56,46 tl ödedik. Özelde yaptırdık. Devlete gittim kovdular. Bide ukala doktor, diyorum bugün 10. Günüm artık, salı test günüm zaten bakamaz mısınız dedim, sonuç yanıltıcı olur diyo. Ne yanıltacak dedim bende 0. Çıksa 2 günde artar mı dedim. Arta da bilir dedi, derken kendi inanmadı dediğine. Karşılarındaki herkesi cahil sanıp da ukala konuşan insanlara tahammül edemiyorum. Ayrıca cahil bile olsam sen gene benimle öyle konuşamazsın, tatlı dille anlayabilecekleri şekilde izah edersin. Oh rahatladım. Doktora sinir olmuştum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?