2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım arkadaşım, bebek 34 tüp bebek raporu 3' e çıktı diyor sen duydun mu?sgk doğruladı mı?ben daha önce 2 kere kullandım gittiğim hastane rapor çıkardı meğerse 2 taneymiş eczane ile sıkıntı yaşıyoruz şuan bilgin varsa cevap verirsen sevinirim

yok tatlım mevzu zaten bişeyler aramak değil, ben uzun zaman yazmadım burda nedenini açıkladım sadece. ve yazdığım gibi kimse burda uzman değil sonuçta, elbetteki herkes hissettiğini paylaşsın, ama işte bende şu olmadı kesin tutmadı diye düşünmek yanlıştır. kendinizi bu kadar strese sokmayın. bak ilk sayfayı aç oku, ilk mesajı; konuşalım sohbet edelim bu stresli dönemi birlikte atlatalım... amacımız budur elbette. burdaki herkesin... sen nasıl fikrini söylüyosun, bende söylerim. sen kalkıp 5.-7. gün idrar testi yaptım negatif çıktı dersen bende sana saçmalama tatlım derim... ama sen bunun üzerine bana kalkıp sen daha ilk negatifini almışsın, daha evliliğinin ilk yılı ne haddine" dersen... kırıcı olursun. burda ki sen mecazi anlamda, aman diyim alınma :))))

bende benzer bi şeye kırıldığımdan uzun zaman yazmadım. bak 700 sayfa olmuş, ben ilk sayfadan beri varım, okuyorum ve yazıyorum da... her cevabımı oku, özellikle kelimelere dikkat ederim, çünkü aldığımız ilaçlar zaten çok gergin ve alıngan oluyoruz. oluyoruz derken, ben dikkat ediyorsam kelimelerime, bana laf edende edecek bi zahmet...

Yarına kadar dayanamadım, eşimle az önce hastaneye gittik kan verdim, sonuç saat 12:30 gibi çıkacakmış. Bekliyorum. Dualarınızı esirgemeyin kızlar.

kızzz grçektenmiiii hadi bakalım inş.yarın alalılm güzel haberleri yarın senin için açacam o saatte

bu arada selam kızlar hepinize hayırlı sonuçlar hayırlı bebekler olsun inş:13::

bende 3 diye biliyorum ama emin değilim tatlım, elindeki raporda belirtmiyomu

Kesinlikle haklisin canim arkadasim seni cok seviyorum ama seni kiran ve gercekten bahsettigin gibi kelime sarf eden veya ima eden kişi veya kisiler ayip etmişlerdir sen bizim sultanimizsin

Bu arada kan testi serbest diye ben de yaptırdım, sonuç bekliyorum. :) cevabı araya yazdım canım :)

Son düzenleme:
kızzz grçektenmiiii hadi bakalım inş.yarın alalılm güzel haberleri yarın senin için açacam o saatte

bu arada selam kızlar hepinize hayırlı sonuçlar hayırlı bebekler olsun inş:13::

Kızım yarın değil işte 45 dakika sonra çıkacak inşallah

ha bide roose cum dün kim olduğunu hatırlamıyorum ama bi arkadaşımız, 2.günü olduğunu hiç bir şey hissetmediğini umudu kalmadığını ve ilaçlarını bırakacağını yazdı.... yani o kadar da değil kusura bakmayın ama, daha 2.gün, yani ne denilebilir ki? bebek_34 arkadaşımızda o günlerde bi belirti olmamasının doğal olduğunu ve ilaçları bırakmamasını söyledi... konu biraz da ordan açıldı. bunu yazan arkadaşa elbette ki bikaç şey söylenir.

Bu arada kan testi serbest diye ben de yaptırdım, sonuç bekliyorum. :) cevabı araya yazdım canım :)

anaaaa kötü bacı oldum iyi mi? kan testi de idrar testi de serbest.... sadece bilin ki idrar testi her zaman doğru sonuçlar vermiyor... hayat sizin karar sizin kızlar

Kızım yarın değil işte 45 dakika sonra çıkacak inşallah

anaaammm ben 12 gibi diyince yarın anladımmm hadi o zaman bekliyorum sonucu hmen yaz burayaa
özel hastanede mi yaptırıyosun bu saatte devlette olmaz sanırsam:26: ne kadar tututyor canım beta hcg ?? burda 2 yl önce 40 tl demişlerdi özel has.

anaaaa kötü bacı oldum iyi mi? kan testi de idrar testi de serbest.... sadece bilin ki idrar testi her zaman doğru sonuçlar vermiyor... hayat sizin karar sizin kızlar

Kıızzzzz takıldım ben sana, sizler bizim kötülüğümüze bir şey demiyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun ben en mutsuz zamanlarımda burda neşe buldum. Sizleri seviyorum. Sonuç olumlu ya da olumsuz hangisi çıkarsa Rabbimden zaten. İnşallah olumlu çıkarsa sonucunu bekleyen arkadaşlara da moral oluruz.

bende 3 diye biliyorum ama emin değilim tatlım, elindeki raporda belirtmiyomu

yok canım öyle özel bir bilgi yok eczaneyede hastaneyede özellikle daha önce rapor kullandığımızı söyledik engel olsa sistem uyarırdı dediler şimdi eczane ekstra 2000 tl istiyor

Valla kuzum o arkadas daha 2 gunden pes etmisse bu süreç zor ve mesakatli hepimiz oyle veya boyle zor gunler atlatarak geciriyoruz okuyupta sinirlenmemek icin öylesine gectim yazik ya valla yazik ne cabuk pes ettin zaten bebek 34 arkadasimiz vermis cevabini

Canım 56,46 tl ödedik. Özelde yaptırdık. Devlete gittim kovdular. Bide ukala doktor, diyorum bugün 10. Günüm artık, salı test günüm zaten bakamaz mısınız dedim, sonuç yanıltıcı olur diyo. Ne yanıltacak dedim bende 0. Çıksa 2 günde artar mı dedim. Arta da bilir dedi, derken kendi inanmadı dediğine. Karşılarındaki herkesi cahil sanıp da ukala konuşan insanlara tahammül edemiyorum. Ayrıca cahil bile olsam sen gene benimle öyle konuşamazsın, tatlı dille anlayabilecekleri şekilde izah edersin. Oh rahatladım. Doktora sinir olmuştum da.

sonuç ne zaman çıkıcak merak ettim :)

canım sonucun 56 dimii? gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin....

amannnn canım sen bakma onlara yaa sen sonuca odaklan inş.pozitif çıkacak yarabbiiiimmmm ne olurrrrrr:13:
eşinin seninle gelmesi ne güzel yaa benim eşim böyle durumlarda (tabi tüp bebek farklı) bekle acele etme falan der götürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…