- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
allahımın izniyle senin hamiş haberini duyucam öyle transfere gireceğim göreceksin. haklısın korkmakta bende olsam korkardım. benimde hiç rahme falan bakmadılar ne histeroskopi ne rahim filmi hiç birşeye bakmadılar. hemen tüp bebeğe başladılar canım.
Allah büyük hepimize tabii ki hayırlısını versin. Ama gönülde istiyor rabbim yardım etsin tüm bebiş isteyenlere.
canım inşallah yarın ikimizde güzel haber veririz
inşallah diğer arkadaşlarda çookk güzel haberler gelir inşallah
amayacımın topiğiuğurlu topik inşallah bizlere de uğur getirir
vallahi canım inan burası beni okadar rahatlattıkı anlatama cok güzel bi topik olmuş herkes cok samimi hepimizin sorunları aynı o yüzden birbirimizi anlayıyoruz belki ondan rahatlıyoruz son adet tarim 3 kasım 6 haftalık bugun itibariyle ama ultrasono göre 5 hafta 3 günlük anlamadım anlıcan..internette otomatik hesaplayıcılar var embiriyo transferine göre 5 hafta 3 günlük cıkıyo ultrasonla aynı cıkıyo anlıcan canım seninle aynı adet tahrihimiz sanırım..
İnşallahh kuzum ya Allah söyletmiş olsun :)
Bu arada sizde acayip şekilde bir gerinme isteği var mı? Biraz komik ama ben normalde hiç gerinmem sabah kalkınca falan yaparlar ya. Ama son bir keç gündür sanki belden aşağı birbirine girmiş gibi hissediyorum, gerinmek istiyorum, arada da yapıyorum ama zararı olacak diye korkuyorum. Bir de bugün bacaklarım ağrıyor, bazen ümitsizliğe kapılıyorum, adet belirtim yok şimdilik ama benimki hep bi anda gelirgıcık adet. Neyse çok konuştum gene :)
Canımmmm şimdi toparladım seninle transfer günümüz aynıydı ya bence biz 6 hafatalık yokuz şekerim bak gör İNŞALLAH ALLAH'IN izniyle her şey çok yolunda gidicek bence o kadar erken kesenin görünmesi bile çok güzel benim daha kese günüm bu salı hakkımızda hayırlısı ....
canım bende acayip gaz var çok şiş hissediyorum kendimi
dün adet ağrım vardı bugün pek yok azcıkta kasıklarımda batma oldu en önemlisi beni korkutan kahve lekem oldu
gerçi devamı gelmedi ama insan korkuyo yinedeinşallah yerleşme kanamasıdır heralde jelde yapabiliyormuş
ALLAH ım hayırlısı ile bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah
Âmin, inşallah canım. Bende lekelenme olmadı. Şu an hissizleştim resmen ne hissediyorum bilemiyorum. Acayip derecede ellerimde ve ayaklarımda üşüme var, Rabbim kısmet ettiyse bizimledir bebeklerimiz. Kısmette yoksa ne yapsak boş
olmassa da pes etmek yok yola devam
çok kötüoluyo insan ama RABBİM sabrını veriyo kuzum ama inşallah çokk güzel haberler veririz bu topik uğurlu topik
şimdi bende korkuyorum ama ne fayda nasipte yoksa ama engel olamıyosun kendinee korku oluyor
bu leke korkuttu beni ama devamı gelmedi rahatladım biraz
hayırlısı herşeyin canım benim
arkadaşlar cuma gecesi 30.70 olan değerim bugün sabah 76 çıktı henüz 10.gün değerim doktor herşey gayet iyi dedi 2.5 hafta sonra usgye cagırdı 2 günde bir kan vermeye devam ostrofeni kesti progestan iğneyide kesip clomenjele geçtik
Canım çok sevindim, darısı bize olsun inşallahhhh :)
19 aralık test günüm stresliyim kızacaksınız ama insanın elinde değil hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah..20-21 aralik sonuc alacak kac kisiyiz kizlar???? monicagaller-emha-yoncaaa baska kimler var
ayyyy Kız dövücem hepinizi :) Bende de hiç ka.nama olmadı illa oIacak diye Birşey yokki.Ben çok inanıyorum sen gebesin Allahın izniyle. Turquoissez dediydidersin:)Hanımlarrrr bugün transferin 10. Gününü de bitirdim çok şükür. Yarın kabul ederse merkez teste gidecem yoksa salıya kalacak. Bugün evde azıcık yemek falan yapayım dedim, ortada dolandım. Sağ kasığımda batma oluyor ayakta dolanınca, birde bugün hiç iştahım yokhamişlerimiz sizde böyle oldu mu?
Bir de bende öyle yerleşme kanaması falan olmadı, kanama olmadı diye bebelerim yerleşmemiş olabilir mi?
kahverengiden Korkma canım yerleşmiştir 0.kırmızı olursa kork birde kullandığımız jeIler kahve geri döne biliyor.canım bende acayip gaz var çok şiş hissediyorum kendimi
dün adet ağrım vardı bugün pek yok azcıkta kasıklarımda batma oldu en önemlisi beni korkutan kahve lekem oldu
gerçi devamı gelmedi ama insan korkuyo yinedeinşallah yerleşme kanamasıdır heralde jelde yapabiliyormuş
ALLAH ım hayırlısı ile bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah
Bs da gebelik belirtisi:)Âmin, inşallah canım. Bende lekelenme olmadı. Şu an hissizleştim resmen ne hissediyorum bilemiyorum. Acayip derecede ellerimde ve ayaklarımda üşüme var, Rabbim kısmet ettiyse bizimledir bebeklerimiz. Kısmette yoksa ne yapsak boş
Canım 1000 i görene kadar kan vermeye devam.2.5 hafta geçmez şimdi.Ben salı dr.a gitcem yarın nasıl geçer diye bekliyorum:) Bu arada bebeğin tek bebek büyük ihtimal :)arkadaşlar cuma gecesi 30.70 olan değerim bugün sabah 76 çıktı henüz 10.gün değerim doktor herşey gayet iyi dedi 2.5 hafta sonra usgye cagırdı 2 günde bir kan vermeye devam ostrofeni kesti progestan iğneyide kesip clomenjele geçtik
15 kasım' da transfer oldu ve şuan 6+4 gunluk hamileyim ikizlere :) darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?