2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sonuç ne zaman çıkıcak merak ettim :)
Canım 11 de verdim kanı 12:30 gibi çıkar dediler
canım sonucun 56 dimii? gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin....
Canım Allah söyletti :) o ödediğimiz para.

Canım valla ben biraz gaza getirdim onu, inşallah kocamın da emeklerine değer, inşallah yüzünü güldürebilirim onun.

ben 10 gün önce pozitif sonuç aldım 23 aralıkta ilk doktor kontrolümüz var inşallah Allahım sizi de çok bekletmeden pozitiflerinizi gösterir.

inşaALLAH sonuç pozitif bak ALLAH söyletti (ben diğer 46 tl yi ödediğiniz rakam sanmıştım...)

Yarına kadar dayanamadım, eşimle az önce hastaneye gittik kan verdim, sonuç saat 12:30 gibi çıkacakmış. Bekliyorum. Dualarınızı esirgemeyin kızlar.

hadi bakalım güzel haber gelir inşallah. 15 dk kaldı dimi.

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaar iyi geceler görüdğüm kadarıyla forum çok kalabalık :) :) maşalhh maşalahhh
biraz tembellik gibi olucak ama araştıramadım kafam karıştı...şimdi ben ikinci denememi özel klinikte yaptırcam da ...bi rapor hakkım daha var bunu üniversite hastaneleri dışarı veriyolar mı kullanmak için özellikle ankardaki arkadaşlarım yardımcı olabilirmi hangi hastaneler veriyor dışarıya raporu ...bütün şartlarım tutuyo bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…