2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

15 kasım' da transfer oldu ve şuan 6+4 gunluk hamileyim ikizlere :) darısı başınıza

Hayirli olsun tatlim,bende sat gore 8+2 gunluk ikizlere hamileyim,crl olcumlerin var mi?benim biri kucuk ,biri daha buyuk?bu hafta tekrar kontrolum var ins saglicakla evlatlarimiza kavusuruz ve Darisi isteyen herkesin basina🙏

canım gözün aydın inşaALLAH değerlerin artar doktordan güzel haberlerini alırız.

Hayirli olsun tatlim,bende sat gore 8+2 gunluk ikizlere hamileyim,crl olcumlerin var mi?benim biri kucuk ,biri daha buyuk?bu hafta tekrar kontrolum var ins saglicakla evlatlarimiza kavusuruz ve Darisi isteyen herkesin basina🙏

amin inş başka bi dr sordum rakam düşük belki ilaçlar yükseltmiştir dedi o yüzden heycanlanamadım ama çarşamba tekrar bakıcam.. tabi benim test tarihim ayın 20 si
Canim kaçıncı gün embiryosu verdiler ve kacta ne

Herkese iyi akşamlar güzel anne adayları. .
Bir selam vermeden geçmeyeyim dedim..yazamasam da her gün okuyorum gelismeleri takip ediyorum..hepinizin Allah yardımcısı olsun arkadaşlarım. .

Selen transferin başarılı ve hayırlı olur insallah canım,güzel olacak inşallah

Sonuç alacak olan sevgi ve bt arkadaşım var yanılmıyorsam. .onlar ve herkes pozitif haberlerinizi nasip olsun inşallah!

Ve kodalcım kese görcekmissin hadi hayırlısı.o güzel anı yaşayacaksın sen de darısı kalp atışına....

Adını zikredemedigim bütün bütün herrrkesler her aşamanızda Allah yar ve yardımcı olsun,umudunuz bol olsun..

Veee ben.ben iyiyim çok şükür.bazı sıkıntılarım oluyo ama zaman geçiyo bi şekilde. ...bebeciklerim ve ben duacıyız sizlere..sizlere ve göbeciklerinize yerleşecek olan yavrularınıza...
Allah hepimizi korusun. .... (amin)

Öyle canım, nasip. Olumsuz olacak diye korkuyorum, Rabbim korktuklarımızdan esirgesin bizleri. Amayaanın uğurlu topiği :) inşallah uğurunu bozmayız :)
yok kız ne uğuru :))))) öyle olsa ben tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kalmazdım herhalde, neyse keşke tüm uğursuzluğu ben almış olsam da listede ki diğer herkese nazar boncukları koyabilsek keşke :))))

bu arada bence de sen hamilesin (yani inşallah) hissettiğim bu yönde.... ki zaten emriyo transferinden sonra hepimiz hamileyiz :))) öyle davranın nazınızı yapın demedim mi ben kaç kez.....

19 aralık test günüm stresliyim kızacaksınız ama insanın elinde değil hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah..

anammmmm hep benim yazdıklarımdan dimi..... yok kız niye kızalım... bu topiğin genel amacı aslında hoş sohbet ve stresten uzak durmak. sadece düşüncem şu; verdiğine de vermediğine de şükretmemiz gereken Rabbim, herşeyin hayırlısını bizden iyi bilir. evet biz üzülüyoruz negatif sonuca ama ya sonrasında daha çok içiniz acısa, canınız yansa.... ben hep Rabbim sonrasında seni doğurcağıma taş doğursaydım dedirtcek bi evladım olmasından sana sığınırım, beni evlatsızlıkla da evladımla da sınama ya Rabbi diye dua ederim. Rabbim iki cihanda da yüzünüzü yere eğdirmeyecek hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize....

her vücut aynı zamanda dışarı göndermiyo hormonları, hiç endişelenme canım bi kaç güne kadar görürsün inşallah Allah nazarlardan saklasın. ve bunu söylemene çok mutlu oldum

Arkadaşlar biliyorum bana kızıcaksınız ama ben gene test yaptım 7. gün ve 22 çıktı. tabi test günüme daha 5 gün olduğu için çok heyecanlamak istemedim ama nasıl.
kan testine pek kızmıyoruz(m) ben en azından kızmıyorum. ama yine de çok erken yapmışsın, hormonal ilaçlar etkilemez mi acep?

canım ben yanlış anlaşıldığıma üzüldüm sadece, evet azcık da kırıldım tabi. yani tabi ki kimseye akıl vermek haddime değil, öyle bi çabam da yok. olmaz da..... ben nacizane bildiğimi paylaşırım, zaten emin değilsem eklerim yanlış yönlendirmek istemem derim, demişimdir.... idrar testi yanıltır bir gerçektir, az önce bukezolsun arkadaşımızın dediği gibi, her vücut aynı zamanda atmaz hormonları, bazılarımız(benimki gibi) regl dönemi yakınlarında hormonları artar, ben her regl döneminden 5-6 gün önce yapsam pozitif görürüm muhtemelen :)))) bi kaç kez denedim....ama regl tarihim geçse ve regl olmamışsam negatif görürüm muhtemelen. bu arada hiç hamile olmadım şimdiye kadar....

ben de sizleri çok seviyorum canlar her daim dualarımdasınız hakkatten

Son düzenleme:
nazar sonucunu almadı mı ya.... ben onupozitif hatırlıyom sanki.... nazarboncuk aşağıda adını görüyom, burdaysan bi ses ver bana

Arkadaşlar biliyorum bana kızıcaksınız ama ben gene test yaptım 7. gün ve 22 çıktı. tabi test günüme daha 5 gün olduğu için çok heyecanlamak istemedim ama nasıl.

Kız gene duramadın dimi hadi bakalım bence 7.gün için değerin iyi İNŞALLAH kat ve kat artar.Eminim senin çocuk afacan yerinde duramaz bir yavru olacak sende buradan yazıcan bende sana anasına çekmiş diyeceğim .

kan testine pek kızmıyoruz(m) ben en azından kızmıyorum. ama yine de çok erken yapmışsın, hormonal ilaçlar etkilemez mi acep?

onuda yazdım biraz önce kendi çalıştığım hastanedeki bir dr sordum oda dedi. çok ilaç kullandın belki onlar etkilemiştir dedi bende heyecanlanmak istemedim çarşamba ve cuma günü tekrarlıycam ama şöyle avutuyorum kendimi cuma günü3,57 ydi.

canım ben yanlış anlaşıldığıma üzüldüm sadece, evet azcık da kırıldım tabi. yani tabi ki kimseye akıl vermek haddime değil, öyle bi çabam da yok. olmaz da..... ben nacizane bildiğimi paylaşırım, zaten emin değilsem eklerim yanlış yönlendirmek istemem derim, demişimdir.... idrar testi yanıltır bir gerçektir, az önce bukezolsun arkadaşımızın dediği gibi, her vücut aynı zamanda atmaz hormonları, bazılarımız(benimki gibi) regl dönemi yakınlarında hormonları artar, ben her regl döneminden 5-6 gün önce yapsam pozitif görürüm muhtemelen :)))) bi kaç kez denedim....ama regl tarihim geçse ve regl olmamışsam negatif görürüm muhtemelen. bu arada hiç hamile olmadım şimdiye kadar....

ben de sizleri çok seviyorum canlar her daim dualarımdasınız hakkatten[/QUOTE]

canım idrarda gebelik testi kesin olsaydı doktorlar kanda değil idrarda baktırın derdi.benimde kanda çıktığı halde meraktan idrar testi yaptığımda çıkmamıştı..velhasıl-ı kelam yarın üniversitede işlerin rast gitsin inşaALLAH sen rapor mu?alacaksın canım....

valla duramadım hastane görünce dayanamıyoru normalde ablam yapar iğnelerimi oda doğum yaptı benim yolum gene hastaneye düştü dayanamadım ... İnşallah rabbim nasip ederde olursa söle bana bunları

İnşallahhh canım, gebe olayım da turquoisse dediydi derim ben sen merak etme teyzesi :) bu arada bs ne?

Kızlar ne olur umutlarinizi bitirmeyin benimki bebeğim oldu hiç imkan yokken umutlarım bitmisken inanıyorum hepinizin kucagini rabbim bebekle dolduracak

işalah cnm bence sende yarın baktır artık çıkr

Yarına kadar dayanamadım, eşimle az önce hastaneye gittik kan verdim, sonuç saat 12:30 gibi çıkacakmış. Bekliyorum. Dualarınızı esirgemeyin kızlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…