Arkadaşlar biliyorum bana kızıcaksınız ama ben gene test yaptım 7. gün ve 22 çıktı. tabi test günüme daha 5 gün olduğu için çok heyecanlamak istemedim ama nasıl.
15 kasım' da transfer oldu ve şuan 6+4 gunluk hamileyim ikizlere :) darısı başınıza
Maşallah ne guzel darusi benim başıma katlanarak devam eder
Hayirli olsun tatlim,bende sat gore 8+2 gunluk ikizlere hamileyim,crl olcumlerin var mi?benim biri kucuk ,biri daha buyuk?bu hafta tekrar kontrolum var ins saglicakla evlatlarimiza kavusuruz ve Darisi isteyen herkesin basina🙏
Canim kaçıncı gün embiryosu verdiler ve kacta neamin inş başka bi dr sordum rakam düşük belki ilaçlar yükseltmiştir dedi o yüzden heycanlanamadım ama çarşamba tekrar bakıcam.. tabi benim test tarihim ayın 20 si
Canim kaçıncı gün embiryosu verdiler ve kacta ne
haksız değilsin şekerim... bende 2 hafta ilaç aldım kesildi tedavi, ameliyat oldum.... napıyım havlu mu atıyım hemen? senin ki kadar zor bi hayatım olmadı, şimdi yalan yok.... senin kadar dirençlimiyim onu da bilmiyorum.... ama benim inancım dağına göre karı olurmuş.... Rabbim kimseye çekeceğinden ağır yük vermezmiş, bi de vermeyi istemese istemeyi vermezmiş....
içinde bulunduğumuz her durum için şükretmeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. ama tabi ki kalbimdesin arkadaşımızın da dediği gibi herkes aynı fıtratta olmayabilir, bazıları dayanamayabilir, hemen sonuç almak isteyebilir.... bunlar tamam hiç birine lafım yok. bunları burdan paylaşa da bilir, ki burası da zaten o yüzden var. ancak ben okuyunca bazı şeyleri daraldım yemin ederim. kaçıncı sayfadayız şu an bilmiyorum, en başından beri aramızda olan arkadaşlar var, biri de benim.... burada yüzlerce kez her belirti herkes de olmuyo, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo, bu tedavi de en önemli şey rahat relaks olmak dedik. dün ben de cicibebe gibi iyi ki şu an tedavi aşamasında değilim dedim geçmiş 60 dan fazla sayfa okurken... mutlu haberler hepimizi çok sevindirdi, sözüm elbette ki onlara değil. bazı arkadaşlarımız hergün, her an belirti arayıp kendilerini ister istemez strese sokuyorlar, bazı arkadaşlarımız zamanından çok çok çok önce idrar testleriyle önce kendi canlarını sıkıyolar sonra da okuyanları üzüyolar... ben biçok kez senin yaptığını diğer sayfalarda yapmaya çalıştım, kırmadan anlatmaya çalıştım. açıkcası sen benden daha sertsin. buna rağmen bana özelden gelen mesajlar oldu, "sen kim oluyosun da ahkam kesiyosun, benim ne çektiğimi nerden biliyosun " diye. ondan sonra çok fazla etliye sütlüye karışmıyorum.... doğrudur elbette herkes kendisi için en iyi olacak olana karar verebilecek yapıya sahiptir. ama burada biri bi şey yazıyorsa karşı görüşler olabileceğini ve yazılabileceğini de göze alsın lütfen. ben kırıcı olmamak için bi mesajı 3-4 kez okuduktan sonra kaydete basıyorsam aynı özeni beklemek hakkım vardır. bunca zamandır uğramamamın nedeni de kısmen budur.
bu yüzden sana teşekkür ettim, doğrudur belki ben bazılarını anlayamayabilirim ama sen benden çok çok çok daha tecrübeli biri olarak anlarsın herhalde... arkadaşlar da en azından tecrübelerine dayanarak sana daha anlayışlı davranırlar umarım
hafif kırgınlığım oldu ama geçti elbette.... ben hepinizi çok seviyom
canım Ayşegül seni üzdük mü?sen bizim moral kaynağımızsın senin yazılarını okurken tebessüm etmemizi sağlıyorsun yaşadıklarımız hayatın gerçekleripembe gözlükle hayata bakamayız.senin kaygılarını ve bu yüzden yaptığın yorumları anlıyorum aslında herkes anlıyor ama sana özelden msj atıp kırmalarına çok üzüldüm.seni seviyoruz (um)senin sayende birbirimizin dert ortağı olduk bizleri yalnız bırakma sen bizim canımızsın
5. gün ebriyosu 2 tane
yok kız ne uğuru :))))) öyle olsa ben tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kalmazdım herhalde, neyse keşke tüm uğursuzluğu ben almış olsam da listede ki diğer herkese nazar boncukları koyabilsek keşke :))))Öyle canım, nasip. Olumsuz olacak diye korkuyorum, Rabbim korktuklarımızdan esirgesin bizleri. Amayaanın uğurlu topiği :) inşallah uğurunu bozmayız :)
19 aralık test günüm stresliyim kızacaksınız ama insanın elinde değil hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah..
bu arada idrar testi yapıp duranlar güzel bişey anlatayım hamile oldumu öğreneli 3 gün oldu o değerlerimde katandı idrar testinde çift çizgiyi görüp foto çekip facebooka koymak istiyorum ama hala negatif çıkıyor test çizgi kafayı yiyecem inat etti idrar:)
kan testine pek kızmıyoruz(m) ben en azından kızmıyorum. ama yine de çok erken yapmışsın, hormonal ilaçlar etkilemez mi acep?Arkadaşlar biliyorum bana kızıcaksınız ama ben gene test yaptım 7. gün ve 22 çıktı. tabi test günüme daha 5 gün olduğu için çok heyecanlamak istemedim ama nasıl.
canım Ayşegül seni üzdük mü?sen bizim moral kaynağımızsın senin yazılarını okurken tebessüm etmemizi sağlıyorsun yaşadıklarımız hayatın gerçekleripembe gözlükle hayata bakamayız.senin kaygılarını ve bu yüzden yaptığın yorumları anlıyorum aslında herkes anlıyor ama sana özelden msj atıp kırmalarına çok üzüldüm.seni seviyoruz (um)senin sayende birbirimizin dert ortağı olduk bizleri yalnız bırakma sen bizim canımızsın
Aynen benimde öyle belirtiler varmi paylasirsan cok sevinirim
haksız değilsin şekerim... bende 2 hafta ilaç aldım kesildi tedavi, ameliyat oldum.... napıyım havlu mu atıyım hemen? senin ki kadar zor bi hayatım olmadı, şimdi yalan yok.... senin kadar dirençlimiyim onu da bilmiyorum.... ama benim inancım dağına göre karı olurmuş.... Rabbim kimseye çekeceğinden ağır yük vermezmiş, bi de vermeyi istemese istemeyi vermezmiş....
içinde bulunduğumuz her durum için şükretmeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. ama tabi ki kalbimdesin arkadaşımızın da dediği gibi herkes aynı fıtratta olmayabilir, bazıları dayanamayabilir, hemen sonuç almak isteyebilir.... bunlar tamam hiç birine lafım yok. bunları burdan paylaşa da bilir, ki burası da zaten o yüzden var. ancak ben okuyunca bazı şeyleri daraldım yemin ederim. kaçıncı sayfadayız şu an bilmiyorum, en başından beri aramızda olan arkadaşlar var, biri de benim.... burada yüzlerce kez her belirti herkes de olmuyo, adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo, bu tedavi de en önemli şey rahat relaks olmak dedik. dün ben de cicibebe gibi iyi ki şu an tedavi aşamasında değilim dedim geçmiş 60 dan fazla sayfa okurken... mutlu haberler hepimizi çok sevindirdi, sözüm elbette ki onlara değil. bazı arkadaşlarımız hergün, her an belirti arayıp kendilerini ister istemez strese sokuyorlar, bazı arkadaşlarımız zamanından çok çok çok önce idrar testleriyle önce kendi canlarını sıkıyolar sonra da okuyanları üzüyolar... ben biçok kez senin yaptığını diğer sayfalarda yapmaya çalıştım, kırmadan anlatmaya çalıştım. açıkcası sen benden daha sertsin. buna rağmen bana özelden gelen mesajlar oldu, "sen kim oluyosun da ahkam kesiyosun, benim ne çektiğimi nerden biliyosun " diye. ondan sonra çok fazla etliye sütlüye karışmıyorum.... doğrudur elbette herkes kendisi için en iyi olacak olana karar verebilecek yapıya sahiptir. ama burada biri bi şey yazıyorsa karşı görüşler olabileceğini ve yazılabileceğini de göze alsın lütfen. ben kırıcı olmamak için bi mesajı 3-4 kez okuduktan sonra kaydete basıyorsam aynı özeni beklemek hakkım vardır. bunca zamandır uğramamamın nedeni de kısmen budur.
bu yüzden sana teşekkür ettim, doğrudur belki ben bazılarını anlayamayabilirim ama sen benden çok çok çok daha tecrübeli biri olarak anlarsın herhalde... arkadaşlar da en azından tecrübelerine dayanarak sana daha anlayışlı davranırlar umarım
hafif kırgınlığım oldu ama geçti elbette.... ben hepinizi çok seviyom
Allah tabiki dağına gore kar yagdirir burda belki 1.deneyimi belkide 7.8.9 deneymi olanlar var kim bilir sma gercek olan su hepimiz ümit yolcusuyuz kimi kavusuyor kimi devam ediyor durmadan basarmak kavusmak icin sadece bu forum icin degil disarda bile birbirimize soruyoruz insan bir isik bir umut bekliyor diger yandanda kendini telkin ediyor herkeste ayni belirtiler olmaz diye burasi duygularimizi tecrübelermizi yasadiklarimizi paylastigimiz bir platform bana ister kızın ister elestirin ama umit iste bir belirti arıyorsun kendinde
Arkadaşlar biliyorum bana kızıcaksınız ama ben gene test yaptım 7. gün ve 22 çıktı. tabi test günüme daha 5 gün olduğu için çok heyecanlamak istemedim ama nasıl.
kan testine pek kızmıyoruz(m) ben en azından kızmıyorum. ama yine de çok erken yapmışsın, hormonal ilaçlar etkilemez mi acep?
Kız gene duramadın dimi hadi bakalım bence 7.gün için değerin iyi İNŞALLAH kat ve kat artar.Eminim senin çocuk afacan yerinde duramaz bir yavru olacak sende buradan yazıcan bende sana anasına çekmiş diyeceğim .
ayyyy Kız dövücem hepinizi :) Bende de hiç ka.nama olmadı illa oIacak diye Birşey yokki.Ben çok inanıyorum sen gebesin Allahın izniyle. Turquoissez dediydidersin:)
kahverengiden Korkma canım yerleşmiştir 0.kırmızı olursa kork birde kullandığımız jeIler kahve geri döne biliyor.
Bs da gebelik belirtisi:)
Canım 1000 i görene kadar kan vermeye devam.2.5 hafta geçmez şimdi.Ben salı dr.a gitcem yarın nasıl geçer diye bekliyorum:) Bu arada bebeğin tek bebek büyük ihtimal :)
işalah cnm bence sende yarın baktır artık çıkr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?