- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
Olmadı kızlar, değer 2,4 .
olmadı kızlar, değer 2,4 .
Üzme canını her olumsuz sonuçta bu bizim imtihanımız deyip yine yaradana sığınmaktan başka birşey gelmiyor elimizden sakın umudunu kaybetmeOlmadı kızlar, değer 2,4 .
Olsun kuzum üzülme vücudun dinlensin tekrar kaldığın yerden devam edersin hiçbirimiz pes etmemeliyiz Rabbim ol dedimi hersey olur belki bi bakmışsın doğal yolla hamile kalırsın benim öyle oldu 1. Denemem negatifti hemen ertesi ay hamile olduğumu öğrendim 5 yıl sonra ilk defa pozitifi görmüştüm hatta reglim geçikmişti ilaçlara yormuştuk meğersem hamileymişim bebişin kesesini gördük kalp atışını duymaya gittiğimizde kesenin içinde yoktu kürtaj oldum ama pes etmedim suan 2. Tüp bebiş çin tedavideyim iğnelerimin 7. Günü Buda olmazsa 3 oda olmazsa 4 pes etmeyeceğim Rabbim bir gün bizede evlat kokusunu tattıracak oyüzden üzülme.......Olmadı kızlar, değer 2,4 .
canını sıkma cnm allahın takdiri hayırlısı böleymiş demekki daha gencsin hem
Ne desek bos diycem tek sey güçlü ol daha pes etme Allah kabul etmeyecegi duayi kuluna diletmez
canımmmhayırlısı olsun ne denir ki çok zor çok ALLAH ım inş en kısa zamanda meleklerine kavuştursun
canım çokta düşük değil deyerin transferin kaçıncı günündü bugün...katlanma ihtimali yüksek..sonuçta 0 değil...Allahtan umut kesilmez...
Allah sabrını verir canım üzülme demek kolay ama en azından tekrar denersin
canım hata olamazmı yaaa
hakında hayırlısı arkadaşım sözün bitiyi yerdeyiz çok üzüldümyaa
Üzme canını her olumsuz sonuçta bu bizim imtihanımız deyip yine yaradana sığınmaktan başka birşey gelmiyor elimizden sakın umudunu kaybetme
canım vakti gelmemiş dahahayırlısı buymuş demekki üzülme.... inşaALLAH bir dahaki tedavinde yavrularını kucağına alırsın
Herşey Allahın takdiri. Allahım sabrını da verir inşallah. Birşeyler yazmak o kadar zor ki Allahım yardımcın olsun.
Olsun kuzum üzülme vücudun dinlensin tekrar kaldığın yerden devam edersin hiçbirimiz pes etmemeliyiz Rabbim ol dedimi hersey olur belki bi bakmışsın doğal yolla hamile kalırsın benim öyle oldu 1. Denemem negatifti hemen ertesi ay hamile olduğumu öğrendim 5 yıl sonra ilk defa pozitifi görmüştüm hatta reglim geçikmişti ilaçlara yormuştuk meğersem hamileymişim bebişin kesesini gördük kalp atışını duymaya gittiğimizde kesenin içinde yoktu kürtaj oldum ama pes etmedim suan 2. Tüp bebiş çin tedavideyim iğnelerimin 7. Günü Buda olmazsa 3 oda olmazsa 4 pes etmeyeceğim Rabbim bir gün bizede evlat kokusunu tattıracak oyüzden üzülme.......
Kızlar Allah razı olsun hepinizden, inşallah siz güzel haberler alırsınız. Ben uzun bir müddet tekrar tüp yapmayacağım, zaten rapor hakkım da yok. Allah'a emanet ol. Seviyorum sizleri. Rabbim kimseye yaşatmasın bu üzüntüyü.Slm seni tanimiyorum ama cok gecmis olsun...bende uc kez negatif gormus biri okarak bu duyguyu biliyirum ama vazgecmedim ve dorduncu denememe basladim...
Benim normalde test günüm salıydı ya ben ilaçlara devam edecek miyim? Kanama gelmedi daha.
Benim normalde test günüm salıydı ya ben ilaçlara devam edecek miyim? Kanama gelmedi daha.
2 bin mi yuh artık....yok canım öyle özel bir bilgi yok eczaneyede hastaneyede özellikle daha önce rapor kullandığımızı söyledik engel olsa sistem uyarırdı dediler şimdi eczane ekstra 2000 tl istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?