2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canımmm hayırlısı olsun ne denir ki çok zor çok ALLAH ım inş en kısa zamanda meleklerine kavuştursun

Olmadı kızlar, değer 2,4 .
Olsun kuzum üzülme vücudun dinlensin tekrar kaldığın yerden devam edersin hiçbirimiz pes etmemeliyiz Rabbim ol dedimi hersey olur belki bi bakmışsın doğal yolla hamile kalırsın benim öyle oldu 1. Denemem negatifti hemen ertesi ay hamile olduğumu öğrendim 5 yıl sonra ilk defa pozitifi görmüştüm hatta reglim geçikmişti ilaçlara yormuştuk meğersem hamileymişim bebişin kesesini gördük kalp atışını duymaya gittiğimizde kesenin içinde yoktu kürtaj oldum ama pes etmedim suan 2. Tüp bebiş çin tedavideyim iğnelerimin 7. Günü Buda olmazsa 3 oda olmazsa 4 pes etmeyeceğim Rabbim bir gün bizede evlat kokusunu tattıracak oyüzden üzülme.......

Slm seni tanimiyorum ama cok gecmis olsun...bende uc kez negatif gormus biri okarak bu duyguyu biliyirum ama vazgecmedim ve dorduncu denememe basladim...

canını sıkma cnm allahın takdiri hayırlısı böleymiş demekki daha gencsin hem

Ne desek bos diycem tek sey güçlü ol daha pes etme Allah kabul etmeyecegi duayi kuluna diletmez

canımmm hayırlısı olsun ne denir ki çok zor çok ALLAH ım inş en kısa zamanda meleklerine kavuştursun

canım çokta düşük değil deyerin transferin kaçıncı günündü bugün...katlanma ihtimali yüksek..sonuçta 0 değil...Allahtan umut kesilmez...

Allah sabrını verir canım üzülme demek kolay ama en azından tekrar denersin

canım hata olamazmı yaaa

hakında hayırlısı arkadaşım sözün bitiyi yerdeyiz çok üzüldümyaa

Üzme canını her olumsuz sonuçta bu bizim imtihanımız deyip yine yaradana sığınmaktan başka birşey gelmiyor elimizden sakın umudunu kaybetme

canım vakti gelmemiş daha hayırlısı buymuş demekki üzülme.... inşaALLAH bir dahaki tedavinde yavrularını kucağına alırsın

Herşey Allahın takdiri. Allahım sabrını da verir inşallah. Birşeyler yazmak o kadar zor ki Allahım yardımcın olsun.

Slm seni tanimiyorum ama cok gecmis olsun...bende uc kez negatif gormus biri okarak bu duyguyu biliyirum ama vazgecmedim ve dorduncu denememe basladim...
Kızlar Allah razı olsun hepinizden, inşallah siz güzel haberler alırsınız. Ben uzun bir müddet tekrar tüp yapmayacağım, zaten rapor hakkım da yok. Allah'a emanet ol. Seviyorum sizleri. Rabbim kimseye yaşatmasın bu üzüntüyü.

Benim normalde test günüm salıydı ya ben ilaçlara devam edecek miyim? Kanama gelmedi daha.

Elbette... bak benim 3. Denemem de son gun yurmi olmustu sonra yukseldi ben dusurdum o ayri ama... gec tutunuyor da olabilir.... mutlaka devam et....

Benim normalde test günüm salıydı ya ben ilaçlara devam edecek miyim? Kanama gelmedi daha.

canım test tarihin gelmeden 0 görmeden doktorumn zaten bıraktırmaz sana ilaçları kullan canım bırakma..Allah büyük umut kesilmez...yaptırdığın yerdeki makinalar yanlış sonuçta vermiş olabilir...her ihitimali düşünmke lazım bence...

çok geçmiş olsun çok üzüldüm kendimde aynı sonucu görünce yıkıntı yaşamıştım ama hayat devam ediyor güçlü olup bebeğimize kavuşana kadar uğraşcaz inşalahh rabbim yardıncın olsun ....benim sonucum 0,1 di doktr ilaçları hemen bırak demişti zaten ertesi gün adet olmuştum....senin 2,4 bi değer var yani salı günü test gününse eğer o güne kadar bi artma olabilir mi acaba ben bu konudan çok iyi anlamıyorum ama bi mücize nebilim ....hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm ii geceler

canım benim test tarihin gelmeden ümitsizliğe kapılma. lütfen gün doğmadan neler doğar.Boşunamı diyorlar test tarihine kadar ilaçlarınızı kullanınız diye.

Son düzenleme:

Canim arkadasim oyle cok uzuldum ki, kendini birakma ama bide bakmissin kendiliginden hamile kalmissin.en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah.ilaclarini bence de al sonucta test yapmasan devam etcektin, Allahtan umit kesilmez canim..

kızlar günaydın saat 10 10.30 gibi evden çıkıp hastaneye gidicez test için
dualarınızı bekliyorum
lekem de gelmedi dün sabahtan beri çok şükür
inşallah hayırlı haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…