2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayy canım nasıl heyecanlısındır şimdi!!!
ben bile heyecanlandım burdan..
inşallah sonuna kadar herşey yolunda gitsin,bebeciklerini al gel,büyüt kendine bağla,daha da kopmasın senden

valla öyle yerimde duramıyorum canım. duşumu aldım. dualarımı ettim şimdi güzel bir kahvaltı yaptım çay içiyorum. ama buradan da kopamıyorum. son 1 saat kaldı.

ay inşallah yaaa. alacağım geleceğim bebişleri ve beni bırakmıyacaklar pozitif düşünmek istiyorum.

seni çok öpüyorum.

Guzellerr anca gelebildim bugun ise basladim ortalik toz dumannn yerime bakan arkadas sag olun. Raporlu oldugum icin gelen giden de cok oldu gecmis olsuna. Benim isyerinin arkasinda kadin hast ve dogum hast var guya oraya gitcektim sabah hemen kan vermeye benim de 11. Gun ama hal boyle olunca cikamadim tabiii ancak 11. 30 gibi cikabildim verdim geldim bakalim ama devlet hastanesi oldugu icin bugun cikmayabilir sonuc dediler saat 15 ten sonra sorun dediler bakalim nasippp kismettt kizlar bekliyommmm ben de heycanlannnn daha da cok varrrrrrrrrrr yemege cikiyom simdii vakittt gecmiyoo yaaaa

canım benim dualarım seninle hersey cOok guzel olacak insallahh :) ozelden yazmaya calıstım sana ama iznim yokmus uyarı veriyo?! yarın transferim cok heyecanlıyım 8 toplandı 7 embriyom var bakalım hayırlısı tatlımm :) cvp vermek istemezmiyim hiic cok mutlu oldum merak edildigime hatta hihihhh :)) Allah yardımcın olsun bitanem dualarım seninle...

hamiş haberini bekliyoruz canım. hemen bize de yaz sonucu bende seni merak ediyorum.

progestan igne kullanan arkadaslar varmı?? durumunuz nedir ?? hayattan soguttu bunlar beni hareket edemiyorum tuvalete bile annem koluma girip goturuyor ustelik daha 3. gun! normalmi bilen varmı?? bunun fitilide varmıs ama kesinlikle igne olucaksın dio doktorum gebeligin de 12. haftasına kadar hergun olucaksın diolar napıcam ben

kızlar ben kliniğe transfere gidiyorum.

Allahım sonuç bekleyenlere hamiş haberi verir inşallah.... transferi olanlara şimdiden hayırlı olsun, opusu olanlara Allahım yardım etsin. ve tedavi sürecinde olanlar tüp bebekte her aşama bekleme sabırlı olun lütfen stres yapmayın. hepimiz umarım bebişlerimize kavuşuruz.

Kızlar transferden sonra annem laptopu vermem diyor anneme rica edeceğim takip etsin. yada televizyona bağlayacak laptopu size yazmaya çalışıcağım.

Yüce rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

canımm guzel haberlerini bekliyorum alıp gel cocuklarını kavussunlar annelerine

Hayirlisi olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar 10 gün geçti allah kısmet ederse yarın 10.30 da keseyi görmeye gidiyoruz. Çook heycanlıyım ve korkuyorum inşallah bir olumsuzluk çıkmaz nolur dua edin :18::18::18:

Canım inşallah yavruların sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmazlar...

Negatif olan arkadaşlara allahim yardim etsin pozitife sonuç alan arkadaşlara da allah tamamina erdirsin inşaallah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim diyorum darisi bizlerin basina inşaallah

Kızlar merhaba transferimi oldum bugun.9hucreli bir tane embriyo yerleştirildi.ama ultrasonda yumurtaların kiste dönüştüğü ve cok olduğu görüldü aranızda boyle bir şey yaşayan var mı?sislik olabilir dedi doktorum nefes almakta zorlanırsak hemen ara dedi 😞

Kuzum dualarım seninle inş hersey güzel olacak

arkadaşlar bugün transferin 9.günü karnımda adet sancıları var. canım tatlı yemek istiyor ve adet sancılarının aynısı böyle yaşayanlar varmı. İnşallah embriyo belirtisidir.

Kızlar 10 gün geçti allah kısmet ederse yarın 10.30 da keseyi görmeye gidiyoruz. Çook heycanlıyım ve korkuyorum inşallah bir olumsuzluk çıkmaz nolur dua edin :18::18::18:
cnm bende bi hfta önce keseyi gordum yarinda ins kalp atimina gitcez umarim görürüz .sende insallah keseyi goruceksin cnm güzel düşün. Son adet tari
In neydi cnm .?
[QU]OTE=nhal83;33119097]Kızlar merhaba transferimi oldum bugun.9hucreli bir tane embriyo yerleştirildi.ama ultrasonda yumurtaların kiste dönüştüğü ve cok olduğu görüldü aranızda boyle bir şey yaşayan var mı?sislik olabilir dedi doktorum nefes almakta zorlanırsak hemen ara dedi 😞[/QUOTE]hayirli Olsunr canım.Benimde nefes darlığıM Oldu serum Verdiler.Sende haber et olur mu.

Canım senden haber bekliyordum inş bebişin annesine tutunacak moralini bozma bebişini etkiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…