2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar günaydın saat 10 10.30 gibi evden çıkıp hastaneye gidicez test için
dualarınızı bekliyorum
lekem de gelmedi dün sabahtan beri çok şükür
inşallah hayırlı haberler alırım

hadi bakalım canım hayırlısıyla git gel bende uyuyamadım heyecandan. dualarım seninle Allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin.

dört gözle beklemekteyim sakın unutma...

hadi bakalım canım hayırlısıyla git gel bende uyuyamadım heyecandan. dualarım seninle Allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin.

dört gözle beklemekteyim sakın unutma...

tatalım inşallah haber edicem öğleni bulur ama çıkması :)
sendende güzel haberler bekliyorum sağlıkla al gel bebikoları sımsıkıca tutunsunlar :)

tatalım inşallah haber edicem öğleni bulur ama çıkması :)
sendende güzel haberler bekliyorum sağlıkla al gel bebikoları sımsıkıca tutunsunlar :)

olsun ben beklerim şimdi laptop açık kalır ben duşa girerim. dualarımı okurum gelir kahvaltımı yaparım o zamana kadar senden güzel haber gelir inşallahhhhhhhhhh

kız hemen duşa gireyim ki sana da dua etmeye başlayım. çok öptüm seni...

kız belkide ikiz olur ne güzel olur dimi.

kızlarrrrrrrrrrrrr saat 13 de transfere gidiyorum. benle birlikte birkaç arkadaş daha vardı. birbirimize dua edelim hayırlısıyla transferlerimizi olup geliriz inşallah. Bebişleri getirelim artık dimi ama

Nerelerdesiniz ben heyecandan uyuyamadım.

dualarınızı bekliyorum

Canım dualarım seninle inşallah tutunmuşlardır pozitif sonucunu hep beraber kutlarız :))

dualarınızı bekliyorum

Günaydın canim.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.bence sen hamilesin demedi deme :))

Tatlım inşallah herşey istediğin gibi olur. Bebişlerin sana sımsıkı tutunsun.bol şanslar diliyorum. Onunde uzun bir vakit var lütfen sukunetle geçir ve rahat ol )

Canlar günaydın hepinize, çok mutlu & umutlu, iyi haberler aldığımız, hep birlikte sevindiğimiz bir hafta olsun inşallah... İyi ki varsınız öpüyorum hepinizi.

amin canim benimde dualarim seninle simdi.ciktik gidiyoruz :)

Canım dualarım seninle inşallah tutunmuşlardır pozitif sonucunu hep beraber kutlarız :))

amin canim amin

Günaydın canim.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.bence sen hamilesin demedi deme :))

kiz tatlim.sen benim totemimdin
ins senin gibi.hamis olurum bende
bendende dun kahve leke geldi cok korktum adet oluyorum.diye ama sukur.gelmedi insallah guzel haberler veririm tatlim

Merhaba Arkadaşlar;

Henüz SSK raporu çıkartamadığımdan dolayı özel olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım.Bu sebepten dolayı en azından ilaç maliyetini azaltmak için raporlu yada uygun fiyata aşağıdaki iğneleri aramaktayım.

5 adet Cetrodite
1 adet Ovitrelle

Elinde olan arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir misiniz?

Olmadı kızlar, değer 2,4 .

Canım sabah olunca ilk işim senin sonucunu öğrenmek oldu. Görünce çok üzüldüm kısmet demekten başka birşey gelmiyor insanın aklına üzülme demeyeceğim çünkü üzülmemek imkansız hıçkıra hıçkırıa ağla rahatlarsın. (

Olmadı kızlar, değer 2,4 .

çok üzüldüm arkadaşım..
ama arkadaşların dediği gibi ilaçları bırakma ve salı günü tekrar test yaptır..
çok umutlandırmayalım seni ama Allahın da mucizesi bol,sende tecelli etsin inşallah canım

Tatlım inşallah herşey istediğin gibi olur. Bebişlerin sana sımsıkı tutunsun.bol şanslar diliyorum. Onunde uzun bir vakit var lütfen sukunetle geçir ve rahat ol )

canım inşallah. allahım senin gibi beni de hamiş eyler inşallah. Allahım güzel günler görmeyi mutlu haberler almayı cümle arkadaşlarla beraber bana da nasip eder.

Son düzenleme:

Selenciim hayırlısıyla alıp gel bebislerini onlarda sana sııııımsıkı tutunsun inşallah canım dualarım seninle :) ben bu ara pek iyi degildim feci grip oldum oksurdukce karnım agrıo bi de bu progeston mudur nedir igneler beni bitirdi hangi bacagımdan oluyosam onu ertesi gün kullanamıyorum kimsede bu kadar duymadım neyse cok konustum guzel haberlerini bekliyorum canım :) buarada ozelden msj yazamıomusum henuz uff

inşallah dediğin gibi sımsıkı tutunurlar bitanem... dualarını eksik etme lütfennnn. canım ben seni kaç gündür merak ediyorum hiç sesin çıkmadı buradan da yazdım, özelden de yazdım cevap gelmedi bende çok merak ettim. aslında aşağıdaki isim listesinde görüyordum. cevap vermek istemiyorsun sandım. biran önce iyileşirsin inşallah canım. sende durumlar nasıl çok merak ettim. allahım yardımcın olsun.

Son düzenleme:
ayy canım nasıl heyecanlısındır şimdi!!!
ben bile heyecanlandım burdan..
inşallah sonuna kadar herşey yolunda gitsin,bebeciklerini al gel,büyüt kendine bağla,daha da kopmasın senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…