kızlar günaydın saat 10 10.30 gibi evden çıkıp hastaneye gidicez test için
dualarınızı bekliyorum
lekem de gelmedi dün sabahtan beri çok şükür
inşallah hayırlı haberler alırım
hadi bakalım canım hayırlısıyla git gel bende uyuyamadım heyecandan. dualarım seninle Allahım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin.
dört gözle beklemekteyim sakın unutma...
tatalım inşallah haber edicem öğleni bulur ama çıkması :)
sendende güzel haberler bekliyorum sağlıkla al gel bebikoları sımsıkıca tutunsunlar :)
dualarınızı bekliyorum
Olmadı kızlar, değer 2,4 .
dualarınızı bekliyorum
kızlarrrrrrrrrrrrr saat 13 de transfere gidiyorum. benle birlikte birkaç arkadaş daha vardı. birbirimize dua edelim hayırlısıyla transferlerimizi olup geliriz inşallah. Bebişleri getirelim artık dimi ama
Nerelerdesiniz ben heyecandan uyuyamadım.
olsun ben beklerim şimdi laptop açık kalır ben duşa girerim. dualarımı okurum gelir kahvaltımı yaparım o zamana kadar senden güzel haber gelir inşallahhhhhhhhhh
kız hemen duşa gireyim ki sana da dua etmeye başlayım. çok öptüm seni...
kız belkide ikiz olur ne güzel olur dimi.
Canım dualarım seninle inşallah tutunmuşlardır pozitif sonucunu hep beraber kutlarız :))
Günaydın canim.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.bence sen hamilesin demedi deme :))
Tatlım inşallah herşey istediğin gibi olur. Bebişlerin sana sımsıkı tutunsun.bol şanslar diliyorum. Onunde uzun bir vakit var lütfen sukunetle geçir ve rahat ol)
kızlarrrrrrrrrrrrr saat 13 de transfere gidiyorum. benle birlikte birkaç arkadaş daha vardı. birbirimize dua edelim hayırlısıyla transferlerimizi olup geliriz inşallah. Bebişleri getirelim artık dimi ama
Nerelerdesiniz ben heyecandan uyuyamadım.
Selenciim hayırlısıyla alıp gel bebislerini onlarda sana sııııımsıkı tutunsun inşallah canım dualarım seninle :) ben bu ara pek iyi degildim feci grip oldum oksurdukce karnım agrıobi de bu progeston mudur nedir igneler beni bitirdi hangi bacagımdan oluyosam onu ertesi gün kullanamıyorum kimsede bu kadar duymadım neyse cok konustum guzel haberlerini bekliyorum canım :) buarada ozelden msj yazamıomusum henuz uff
Kizlar doktorum daha test yaptirmana gerek yok 10 gun sonra keseyi gormeye gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?