Oldu canım Suanda bile bıçakla batıya Sanki.Hamile olan bayanlarr sizlerdede adet sancisi gibi bi agri varmi
Canım hemşom halay çekmek için güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninleGuzellerr anca gelebildim bugun ise basladim ortalik toz dumannn yerime bakan arkadas sag olun. Raporlu oldugum icin gelen giden de cok oldu gecmis olsuna. Benim isyerinin arkasinda kadin hast ve dogum hast var guya oraya gitcektim sabah hemen kan vermeye benim de 11. Gun ama hal boyle olunca cikamadim tabiii ancak 11. 30 gibi cikabildim verdim geldim bakalim ama devlet hastanesi oldugu icin bugun cikmayabilir sonuc dediler saat 15 ten sonra sorun dediler bakalim nasippp kismettt kizlar bekliyommmm ben de heycanlannnn daha da cok varrrrrrrrrrr yemege cikiyom simdii vakittt gecmiyoo yaaaa
kiz sonucu yeni almaya gidiyoruz neden yazdin boyle :)canlm çok üzgünüm. ne diyeceğimi bilemiyorum.inşallah bebeğin kendiliğinden gelir.
tekrar MI test yaptın?kizlar sonucu almaya gidiyoruz ins guzel haberler veririm cok heycanlim :)
anam pardon baclm dünki arkadaşla karıştırdIM seni.Allahm inşallah güzel haberlerle geI canımmmkiz sonucu yeni almaya gidiyoruz neden yazdin boyle :)
Kizlar varmi belirti falan ben bigun hamileyim diyom ertesi gun butun belirtiler gidiyo hakkimzda hayirlisi olur insallah ama bu cok guzel bi duyguymus ya Allah bu hisleri hep devam ettirsin insallah
iyiyim iyiyim çok şükür hiç bi şeyim kalmadı,rahatça hapşırabiliyorum bile sonunda :)))) ne büyük bi rahatlıkmış. yarın arayacağım, bakalım ne diyecekler randevuyu ne zamana verecekler. çalıştığım için ve bursada sadece fakülteden alındığı için çok zaman alıyor ama başlamak lazım bir yerden... geçen defa ekimde aradım aralık da ara dediler, yine ileri bi tarih verirlerse şikayete kadar giderim ucunu da bırakmam :)
Önceki sayfaları okumayı yeni bitirebildim; bir sürü güzel haber almışız çok mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin bizim için de dua edin lütfen...:nazar
Negatif alan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin. Bebeğiniz hayırlısıysa kendiliğinden gelsin...
Bende hiçbir belirti olmadığı için arada bir biraz umutsuzluğa kapılıyorum. Sonra toparlanıp konuşuyorum bebeğimle:
"Benimle kal anneciğim. Söz veriyorum seni çok seveceğim ve sana çok iyi bakacağım. Senin iyi ve mutlu bir insan olman için elimden gelen her şeyi yapacağım. Gözüm yolda seni bekliyorum, tutun bana bebeğim" diye. Sonra kendi kendime duygulanıyorum gözlerim doluyor.
Sevgiaşk ve sonuç alacak diğer arkadaşlar, güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Olabilir canım daha önünde 6 gün var. hiç belirti olmaya. dabilir üzülme.Ya ben de onu soracaktım; transfer sonrası 6. günüm ve en ufak bir değişiklik hissetmiyorum kendimde. Herkeste aman bi ağrılar, bi batmalar, şişlikler noluyorsunuz kardeşlerim?Bir tek ben mi olduğum gibi kaldım acaba?
Olabiliyor böyle durumlar.Rahim kalınlaşmamış olabilir.Bazen dinlenmiş rahimde bebek daha güzel tutunuyorŞimdi kontrolden çıktım. Çarşamba yumurtalar toplamacak kızlar ama doktorum buay büyük ihtimalle dondurup önümüzdeki ay devam edeceğimizi söyledikafam çok karışık aynı durumu yaşayanlar varmı
gelmiş olsun canım kısmet değilmiş demekten başka elden bişey gelmiyor ne yazıkki.ilk pozitifin neden devam etmedi?Merhaba herkese..
12 gündür stresli bir bekleyiş bu gün bitti neden bilmiyorum ama duygusuzum. Bu benim 2. Denemem tecrübe olsun diye yazıyorum.ilk denememde sadece sag kasığımda batmalar oluyordu başka belirtim yoktu ve sonuç pozıtıf çıkmıstı. 2. Denememde
1. 2 dondurulmuş embriyo kullanıldı
2. Hiç belirti yaşamadım
3. 9. Ve 10 günde adet sancısı seklinde ağrım oldu
Sonuç olarak 2. Denemem de sonuç maalesef negatif.
Üzüldüm çünkü sonucu böyle bir sonuç beklemiyordum
Şükrediyorum Allah'a bu halimiz için
Su bir gerçek dinlenmenize gerek yok diyenlere aldırış etmeyin olabildiğince dinlenin
Ben dinlenemedim( sağlık olsun demekten başka bir çözüm yok
Şimdi bakım zamanı uzun zamandır boyatmadıgım nede olsa hamıle kalında boyatamayacagım dediğim saçlarımı boyanma zamanı
Ilaçların etkisiyle şişen vücudumu sporla indirme zamanı
Yani kısacası hayat devam ediyor
Kısmet Rabbim evlat isteyen herkesin kucağını dolu dolu evlatlarda doldursun
Hoşçakalın herkesin mutluluğunda mutlu oldum üzüntüsünde üzüldüm
Buraya kadarmış....
Kızlar 10 gün geçti allah kısmet ederse yarın 10.30 da keseyi görmeye gidiyoruz. Çook heycanlıyım ve korkuyorum inşallah bir olumsuzluk çıkmaz nolur dua edin :18::18::18:
Merhaba herkese..
12 gündür stresli bir bekleyiş bu gün bitti neden bilmiyorum ama duygusuzum. Bu benim 2. Denemem tecrübe olsun diye yazıyorum.ilk denememde sadece sag kasığımda batmalar oluyordu başka belirtim yoktu ve sonuç pozıtıf çıkmıstı. 2. Denememde
1. 2 dondurulmuş embriyo kullanıldı
2. Hiç belirti yaşamadım
3. 9. Ve 10 günde adet sancısı seklinde ağrım oldu
Sonuç olarak 2. Denemem de sonuç maalesef negatif.
Bu süreçte okumadığım dua kalmadı gece gündüz sürekli okudum demekki hayırlısı değilmiş
Birde Allah vermeyi istemediği için istemeyi vermedi
Dua esıyordum ama 1. Gibi içten değildi...hani 1. Tuttuğa 2. De tutar edasıyla ...yanılmışım;ss
Üzüldüm çünkü sonucu böyle bir sonuç beklemiyordum
Şükrediyorum Allah'a bu halimiz için
Su bir gerçek dinlenmenize gerek yok diyenlere aldırış etmeyin olabildiğince dinlenin
Ben dinlenemedim( sağlık olsun demekten başka bir çözüm yok
Şimdi bakım zamanı uzun zamandır boyatmadıgım nede olsa hamıle kalında boyatamayacagım dediğim saçlarımı boyanma zamanı
Ilaçların etkisiyle şişen vücudumu sporla indirme zamanı
Yani kısacası hayat devam ediyor
Kısmet Rabbim evlat isteyen herkesin kucağını dolu dolu evlatlarda doldursun
Şimdi şiddetli bir baş ağrım var gerilim tipi 12 günün stresi işte..
Hoşçakalın herkesin mutluluğunda mutlu oldum üzüntüsünde üzüldüm
Buraya kadarmış....
Hamile olan bayanlarr sizlerdede adet sancisi gibi bi agri varmi
Olabilir canım daha önünde 6 gün var. hiç belirti olmaya. dabilir üzülme.
Olabiliyor böyle durumlar.Rahim kalınlaşmamış olabilir.Bazen dinlenmiş rahimde bebek daha güzel tutunuyor
gelmiş olsun canım kısmet değilmiş demekten başka elden bişey gelmiyor ne yazıkki.ilk pozitifin neden devam etmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?