Canim öyle tabiki ama benim elimde olan bişey degildi o ben bike kendime inanamıyordum hatta 2. Denememdede ayni şey olurmu diye korkuyordumRahat tabiki bakma ben hareketlerimden biraz korkuyorum. Olmazsa yine deniyecegiz .Allah bizi boyle sevmis ne emretmisse o elden ne gelir. Yilmak yok ole dusun.
Canim öyle tabiki ama benim elimde olan bişey degildi o ben bike kendime inanamıyordum hatta 2. Denememdede ayni şey olurmu diye korkuyordum
Transferden once daha heycanliydim ben ki düşün goz tandiyonu firlamis. Neyseki şuan yok heyecan yalnizca korku.
İstanbul sen hangi şehirdesin
Transferden once daha heycanliydim ben ki düşün goz tandiyonu firlamis. Neyseki şuan yok heyecan yalnizca korku.
İstanbul sen hangi şehirdesin
Istanbul umraniye
Istanbul umraniye
Himmm hangi hastahaneye gidiyosun
ayy cok sevindim canım bende kararsızdım acebalarım var dı . içimi rahatlattın şuan ignelerdeyiz çokk heyecanlıyım rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin darısı bize herkeze
Herkese çok güzel, sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yıl diliyorum. 2014 bol bebekli bir yıl osun inşallah. 20 Aralıkta yumurtam toplandı, 23 Aralıkta transferim yapıldı. O günü de sayarsam bugün 10. günü yani. Test tarihim de 6 Ocak. Yumurta toplama gününü çatlama günü sayarsam Cumartesi de adet günüm. Kaç gün önceden karar vermiştim bugün test yapmaya.Dün bir predictor aldım. Ama kendimi herşeye hazırladığımı sanıyordum.Aklım sıra şöyle diyordum.
1- Hiç bir şey çıkmayabilir, en ümitsiz vaka da bu olacak. Sonuçta 27 Aralıkta ikinci bir hcg iğnesi yaptırdın, onun etkisi bile yoksa kesin bu sefer de olmamıştır. 6 Ocağa kadar bekler, negatifi alır otururum.
2- Açık renkte bir çizgiyle karşılaşabilirsin. Hemen ümitlenme, sonuçta bu bebeğinin ilk sinyali olabileceği gibi hcgnin 6. gün etkisi de olabilir. Henüz hiç birşey belli değil.Cuma bir test daha aır, cumartesi yaparsın, hem tam adet gününde olur, hem de koyulaştı mı açıldı m kontrol edersin.
3- Koyu bir çizgi çıkarsa ümitlenmek için daha çok sebebin olacak. Cumartesi testi gene tekrarlarsın.
Düşünceleri bunlardı. Testi yaptım, 2 dakika sonra baktım, hiç bir şey yok. Allahım dedim yok işte, olmadı, hcg etkisi bile çıkmamış baksana. Yok işte bir şey. O kadar üzüldüm ki, meğer bu seçeneğe hazır değilmişim. 6-7 dakika sonra tekrar baktım, soluk bir çizgi belirdi.
Ve soluk çizgi hala duruyor. Evirip çevirip bakıp duruyorum. Ama biliyorum ki bu hamile olduğum anlamına gelmediği gibi, olmadığım anlamına da gelmiyor. Buna da şükür. Hiç çıkmasaydı daha çok üzülecektim. Şimdi Cumartesiyi bekleyip idrar testini tekrarlamayı düşünüyorum. Yeni senenin bu ilk gününde benim için de dua etmeyi unutmayın lütfen.
Allah hiçbirimizin umutlarını soldurmasın, kucaklarını boş bırakmasın. Yeni yıl taptaze umutlarla, taptaze sesler getirsin hayatımıza. Bebeklerimizin sesini.
Kizlar opu transfer derken hic giremedm gunlerdir takip edemiorm bu arada izin konusunda sorun yasadigim icin isten ayrildim ama iste o guzel ani yasadim herseye degdi amayaa nin tabiriyle ışığımı aldim geldim dun transferm oldu yeni yila bebegimizle girdik insallah hep bizimle kalir ..dualarimdasiniz
Kizlar opu transfer derken hic giremedm gunlerdir takip edemiorm bu arada izin konusunda sorun yasadigim icin isten ayrildim ama iste o guzel ani yasadim herseye degdi amayaa nin tabiriyle ışığımı aldim geldim dun transferm oldu yeni yila bebegimizle girdik insallah hep bizimle kalir ..dualarimdasiniz
9. gün değerim 96 hamileyimmmmm
ekimin sonunda başlayan serüvenimizde bugün itibariyle bebişerlimiz bize yeni yıl sürprizi yaptılar ve kese görmek ve kalp atışı için gittimiz usg de ikiz bebişlerimizin kalplerinin küt küt sağlıklı attıklarını gördük eşimle allah isteyen herkese nasip etsin 2014de umarım bebişlerim sağlıklı bişekilde doğarlar Allahtan tek temennim bu 2014 için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?