2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Iyi aksamlar kizlar Şimdi aralik ayinda ben ilk negatifimi aldim dondurulmuş üç tane kaldi onlarada bise olmazsa eger önümüzdeki aylarda Allah izin verirse deniyecem Biz ailemizden cok uzaktayiz bana bakmaya annem geldi ama beni çok strese soktu bide sagolsun herkese soylemis hergün biri aradi ne yaptin ne ettin diye sordular bilirsiniz insanlar anlamaz halini herkes bilmislik taslar garip acima tavirlari esimin tarafida ayni ben ikincisinde kimseye söylemeden baslamayi düşünüyorum kendi kendime idare edebilir miyim ilkinde esim annem beni hic kaldirmadi beni cok gerdiler esim dedi ya senin ya bnm annem gelsin diye offf bu sefer kimseyi istemiyorum soylemicem böyle olup tek basina üstesinden gelebilir miyim sizce kizlar bir akil verin ne olur merkezimizde sehir disinda iki saatlik mesafe teşekkür ederim simdiden

H
Canim hayirli aksamlar benimde ilk transferim oldu birhaftadir tlf um kqpali kimsenin arayip devamli soru sormasini istemedim esimle tlf da cok konusan biriyim onada wasaptan msj lasark care buldum bence kendi basina idare edebilirsinesim elinden geleni yapmaya calisiyo ev temizligi haric yemek bulasik esime ait esin bakarsa sana kimseye gerek yok bence

Kalbimdesin cnm inss bugun bebislerini almissindir cnm seni merak ettim guzel haberle dön inss

Cnm iyi aksamlar nasil rahat edeceksen oyle yap cunku stres cok onemli cnm bence idare adersin cnm benimde bakanim yoktu esim sagolsun idare etti ayriyeten bide benim oglum var cnm dusun yani esine guveniyorsan kimseye soylemesende olur cnm enazindan kimseye aciklama yapmak zorunda olmuyorsun

Sağol cnm bende öyle düşünüyorum inşallah esim de razi olur Allah büyük üstesinden gelebilirim inşallah

Teşekkür ederim cnm haklisin sonra ogrendiklerinde niye soylemediniz diye kesin tavir yapacak aileler ama ne yapim bu sefer kasmicam kendimi rahat olmaya calicacam :)

Hayırlı olsun allah tamamina erdirsin. Rica etsem anlatirmisin transfer sonrasi neler yaptin.

çok teşekkür ederim darısı bütün isteyenlerin başına inşallah. bu benim dördüncü denememdi cnm.ikinci denememde ikiz gebeliğim oldu ama devamı gelmedi.hiç dikkat etmedim kendimi esirgemedim fazla ümidim yoktu. yani yatarak geçirmedim

Arkadaşım ben aynı binada oturduğum kayın validemden bile sakladım eşin yanında olduktan sonra ruhları duymaz aynen senin dediğin olayların olacağını tahmin ettiğimiz iöin 2 aileyede hatta iş arkadaşlarıma da sölemedim kimse bilmiyor

amin cnm çok saol idrar testi yaptırmadım.kan testi yaptırdım 9. gündü bugün 2 emriyo transfer edildi. biri blasttı digeri 3.gün 7 hücreliydi ama şimdi hangisinin tuttuğu belli değil sanırım.

Sağol cnm doğru soylusun halden anlayan da anlamayan sacma yorumlar yapiyor sonra

Bayanlar benimde transferim 31inde oldu aslında 5. Gün olur gibi diyolardı ama son dakkada bi sıkıntı oldu galiba 3. Gün çağırdılar. Inş hepimiz için hayırlısı olur

Canım seni merak ediyorum bugün transferin vardı nasılsın?:26:

Canım seni merak ediyorum bugün transferin vardı nasılsın?:26:

canım hastaneden eve yeni geldim.transferim oldu 2 tane embriyo transfer ettiler.herşey yolunda gidiyordu ki hangi ilaçları kullanıyorum yada ilave olacak kısmında film koptuestrofem isimli ilacı ben bırakmıştım meğerse kalp atışı duyulana kadar kullanmk gerekirmiş.kullanmadığım için tutunma şansını %30 azaltmış olmuşum canım çok sıkıldı.başıma ağrılar girdi bir kaç gün sonra adet gibi kanama olma ihtimali varmış durum içler açıcı değil yani

Kuzum içini ferah tut inşallahh hiçbirşey olmayacak bebişlerin sana sımsıkı tutunacak Rabbim ol dedikten sonra ilaçlar bahane

gözün aydın canım.vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşaALLAH

kuzum içini ferah tut inşallahh hiçbirşey olmayacak bebişlerin sana sımsıkı tutunacak rabbim ol dedikten sonra ilaçlar bahane

öyle ama yinede çok etkilendim.doktoru görmeliydin adam şok oldu onu o halde görünce ben de çok üzüldüm.bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…