Arkadaslar bugun transferım yapıldı. 2 adet emriyo 1. kalite transfer edıldı. fakat 3.gün yumosları o bıraz canımı sıktı.Allah ne emrettıyse o diyorum sakinim. Neler yapayım arkadaşlar ya kafam cok karışık bugun ılk gunum daha transfer sonrası yarım saat yattım sonra idrarımı sürgüye yapıp kalkıp hastaneden çıktık eve geldık arabayla . Kımı dıyo yat kımı dıyo yatma
geçmiş olsun canım inşaALLAH yumurtaların kaliteli olarak bölünürler.Rabbim gönlüne göre versin bütün aşamaları kolaylıkla atlatıp yavrularını kucağına alırsın
Surekli wc ihtiyacimin gelmesi normalmi. Ya her kalkmamda korkuyorum
Benim 2.denemem oyuzden iki tane transfer edildi. Yasim 30. Ilk denemem olmadi zaten doktor demisti ilk once laporoskopi yapalim tuplerini alalim diye ama ben ilk once denemek istemistim. Tuplerim kapali oldugu icin
Alindi bir yil ara verdim simdi iste ikinci denemem. Benim gibi vajinal jel kullanan varmi. Doktor bana jeli sıktiktan sonra 20dk yuru dolan dedi kis ve kuruluk yapmasin diye. Ayin 11'inde kan testi yaptircam inşallah tutunmuslardir. Zaten ilk 20 dk icinde tutunacaksa tutunuyor nasip iste. Gobekten oksapar igne kullaniyorum yarin gidip ecz yaptirsamm mi yoksa evemi gelse ne yapcam bilmiyorum. Yeni yila bebekli giricem inşallah sonunada ererim. Allah hepimize nasip etsin. Ya evvel ya varis
Canim hayirli olur insallah ya surekli diye yazmışsın ne kadar zamanda bir gidiyosun benimde onceki transferimde ayni şey olmustuda
Canim hayirli olur insallah ya surekli diye yazmışsın ne kadar zamanda bir gidiyosun benimde onceki transferimde ayni şey olmustuda
anladım cnm inş. Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz hayırlı haberler alırsın inş. bende ayın 2. de aşılama yaptıracam eger tutmazsa tüp deneyecem tekrar benimde 2. tüp denemem olacak acaba banada 2 embriyo verirlermi cnm sen 2 denemenide aynı merkezdemi yaptırdın
Yarim saatte bir geliyor. Ama sivida cok tuketiyorum
Ben beş dakika da bi gidiyodum yaa gudene kadarda bazen tutamiyordum : (
Ben beş dakika da bi gidiyodum yaa gudene kadarda bazen tutamiyordum : (
ekimin sonunda başlayan serüvenimizde bugün itibariyle bebişerlimiz bize yeni yıl sürprizi yaptılar ve kese görmek ve kalp atışı için gittimiz usg de ikiz bebişlerimizin kalplerinin küt küt sağlıklı attıklarını gördük eşimle allah isteyen herkese nasip etsin 2014de umarım bebişlerim sağlıklı bişekilde doğarlar Allahtan tek temennim bu 2014 için:)
Sonuc ne peki ? Bu arada herkese mutlu seneler
Malesef negatif bu ay tekrar yaptiricaz
Allah herseyin hayirlisini nasip etsin. Senin yatis pozisyonun nasildi trsnsfer sonrası neler yaptin. Rica etsem anlatirmisin
Kafan rahatmi peki ben çok fazla asabi olmustumBen sirt üstü yattim yan donmemeye dikkat ettim annemin sayesinde ama benim kabızlık sorunum vardi transfer günü kendimi zorlamistim
Ben sirt üstü yattim yan donmemeye dikkat ettim annemin sayesinde ama benim kabızlık sorunum vardi transfer günü kendimi zorlamistim
Kafan rahatmi peki ben çok fazla asabi olmustum
Canlarımmmmmmmm 20014 hepimize sağlık mutluluk huzur veeeeeeee.........bol göbişli yıl getirmesi dileğiyle rabbim hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin inşllh aminnnnn...........hepimiz böle olalım allahımın izniyle sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mutlu yıllarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?