2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hayırlı olsun canım benim de 3. gün embriyosu olacak...Rabbim nasip ettikten sonra tutar inşallah...Aklına hep güzel şeyler getir..Dua kapısı her zaman açık..meleğinin tutunmasını gönülden diliyorum

geçmiş olsun canım inşaALLAH yumurtaların kaliteli olarak bölünürler.Rabbim gönlüne göre versin bütün aşamaları kolaylıkla atlatıp yavrularını kucağına alırsın

çok teşekkür ederim canım Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah

anladım cnm inş. Rabbim emeklerini boşa çıkartmaz hayırlı haberler alırsın inş. bende ayın 2. de aşılama yaptıracam eger tutmazsa tüp deneyecem tekrar benimde 2. tüp denemem olacak acaba banada 2 embriyo verirlermi cnm sen 2 denemenide aynı merkezdemi yaptırdın

Canim hayirli olur insallah ya surekli diye yazmışsın ne kadar zamanda bir gidiyosun benimde onceki transferimde ayni şey olmustuda

Bence iki tane verirler. Evet 2. Denemem ayni merkez. Taksim istanbul tup bebek merkezinde tedavimi goruyorum. Daha bugun transfer edildi. Ya ben yanda yatiyorum inşallah bise olmaz. Saldim bayira mevlam kayira offf offf

ekimin sonunda başlayan serüvenimizde bugün itibariyle bebişerlimiz bize yeni yıl sürprizi yaptılar ve kese görmek ve kalp atışı için gittimiz usg de ikiz bebişlerimizin kalplerinin küt küt sağlıklı attıklarını gördük eşimle allah isteyen herkese nasip etsin 2014de umarım bebişlerim sağlıklı bişekilde doğarlar Allahtan tek temennim bu 2014 için:)

Allahim hayirli evlatlar, kolay dogumlar nasip etsin . 41kere maşallah

Canlarımmmmmmmm 20014 hepimize sağlık mutluluk huzur veeeeeeee.........bol göbişli yıl getirmesi dileğiyle rabbim hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin inşllh aminnnnn ...........hepimiz böle olalım allahımın izniyle sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mutlu yıllarrrrrrrrrr

Ben sirt üstü yattim yan donmemeye dikkat ettim annemin sayesinde ama benim kabızlık sorunum vardi transfer günü kendimi zorlamistim

Offf ben suan yan yatıyorum. Allaha sığındım nasip ederse hertürlü tutar inşallah. Ne kadar zor bir surectir. Allah dayanma gucu versin canım

Amin. İnşallah bizlerde meleklerimize birgun kavusacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…