2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

neler yapıyorsun pekı yatıyormusun sureklı

Yok bu hafta ise basladim bankaciyim ben dakika bir gol bir misali kavga gurultu ile gecti dunum bugun fena diildi.. Bu arada pazartesi yaptirdigima gore bugun 8. Gunum oluyormus yarin gebelik testi yapsammi acaba dye dusunup duruyorm.. Gun boyunca karnim agridi sanki her an hasta olcakmisim gbi.. Umarim bu husran olmaz cunku sagir sultan bile duydu herkes benle gun sayiyo ve olmazsa herkese tek tek ne dicegimi ve nasil uzulecegimi dusunmek dahi istemiyorym (

Ben dr uma sordum herkes yatiyo dye.. Biz penguenmiyiz yatarak mi urucez dedi.. :))) bana da mantikli geldi cunku normal hamile olanlar napiyoki yatmiyo taa sonra ogreniyo.. Ama bi tedbir iste insan yatmak gerekiyo dye dusunuyo.. Ben 2 ameliyat oldum ikisinde de yatamadim zaten braz hareketliyim olece yatamam hic :) ama sen gene de dinlen cok ayakta kalma..

canım gözün aydın.allah tamamına erdirsin

canım inşaALLAH herşey yoluna girer yavrun sağlıkla kolaylıkla sana gelir.yelizin de dediği gibi değerlerin artıyor boş gebelik olsaydı artmazdı diye düşünüyorum.ALLAH C.C gönlüne göre versin

adet olmazsın canım.ağrıların normal ALLAH C.C hepimizin kucağını boş bırakmasın

Olmam demiiiiiiiii tutmazsa Allah korusun tabide test gününden sonra mı adet olunuyo bu kadar erken baslamaz yani demi adet agrısı grip mi olacam bilmiyorum ama gögsümden yüzüme dogru ates basması oluyo arada bi
vücudumdaki her degisiklik düsündürüyo

canım benim elimizde değil ki her birşeyi sorguluyoruz.sıkıntılı bir süreçtesin rabbim sabır versin dondurulmuş embriyo transferi olmuştum test günümde negatif sonuç almıştım 1 hafta sonra adet olmaya başladım.o yüzden kalbini ferah tut test gününe kadar hamilesin inşaALLAH testin de pozitif çıkar Rabbim kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın

Aminnnnn cnmm cümlemize insallahhhhhhhh persembe günü hasane acılır acılmaz hastanedeyim zaten esim diyo korkarım sen geceden gidersin

Aminnnnn cnmm cümlemize insallahhhhhhhh persembe günü hasane acılır acılmaz hastanedeyim zaten esim diyo korkarım sen geceden gidersin

canım iznini istiyorum yarın belki hastaneden çağırırlar hazırlık yapayım ufaktan evi ve beni düzelteyimhabersiz bırakma öpüyorum sen ve yavrularun ALLAH'a emanetsiniz.iyi akşamlar

canım iznini istiyorum yarın belki hastaneden çağırırlar hazırlık yapayım ufaktan evi ve beni düzelteyimhabersiz bırakma öpüyorum sen ve yavrularun ALLAH'a emanetsiniz.iyi akşamlar

İyi aksamlar cnm kolay gelsin sende Allah a emanet ol insallah yarın en güzel sekilde olur transferin

merhaba inş. pozitif sonuç alırsın cnm bişey sormak istiyorum 2 tane embriyo transfer edilmiş yaştan dolayımı yoksa doktorunmu öle istedi

Benim 2.denemem oyuzden iki tane transfer edildi. Yasim 30. Ilk denemem olmadi zaten doktor demisti ilk once laporoskopi yapalim tuplerini alalim diye ama ben ilk once denemek istemistim. Tuplerim kapali oldugu icin
Alindi bir yil ara verdim simdi iste ikinci denemem. Benim gibi vajinal jel kullanan varmi. Doktor bana jeli sıktiktan sonra 20dk yuru dolan dedi kis ve kuruluk yapmasin diye. Ayin 11'inde kan testi yaptircam inşallah tutunmuslardir. Zaten ilk 20 dk icinde tutunacaksa tutunuyor nasip iste. Gobekten oksapar igne kullaniyorum yarin gidip ecz yaptirsamm mi yoksa evemi gelse ne yapcam bilmiyorum. Yeni yila bebekli giricem inşallah sonunada ererim. Allah hepimize nasip etsin. Ya evvel ya varis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…