neler yapıyorsun pekı yatıyormusun sureklı
Arkadaslar bugun transferım yapıldı. 2 adet emriyo 1. kalite transfer edıldı. fakat 3.gün yumosları o bıraz canımı sıktı.Allah ne emrettıyse o diyorum sakinim. Neler yapayım arkadaşlar ya kafam cok karışık bugun ılk gunum daha transfer sonrası yarım saat yattım sonra idrarımı sürgüye yapıp kalkıp hastaneden çıktık eve geldık arabayla . Kımı dıyo yat kımı dıyo yatma
hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmm....
Hepimizin beklediği anlardan birini yaşıyorumAllahıma şükürler olsun değerim 183 transferin 10. Gününde.... Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
Dualarımın en başında serenaycım var sonrada diğer isteyen herkes......
kalbimdesinnn
canım kusura bakma geç gördüm.topiği okumayı anca bitirdim.nasılsın tatlım
Önemli degil cnm iyiyim cok sükür sen nasılsın
ben de iyiyim canım.yarın büyük gün hastaneden arayacaklar.embriyo çözülmesi gerçekleşirse transfere çağıracaklar
Hadi yaa insallah saglıklı cözünürler cnmbenimde adet agrım var 8. Günüm bugün iki gün kaldı testime adet olmam insallah
adet olmazsın canım.ağrıların normal ALLAH C.C hepimizin kucağını boş bırakmasın
Olmam demiiiiiiiii tutmazsa Allah korusun tabide test gününden sonra mı adet olunuyo bu kadar erken baslamaz yani demi adet agrısıgrip mi olacam bilmiyorum ama gögsümden yüzüme dogru ates basması oluyo arada bi
vücudumdaki her degisiklik düsündürüyo
canım benim elimizde değil ki her birşeyi sorguluyoruz.sıkıntılı bir süreçtesin rabbim sabır versin dondurulmuş embriyo transferi olmuştum test günümde negatif sonuç almıştım 1 hafta sonra adet olmaya başladım.o yüzden kalbini ferah tut test gününe kadar hamilesin inşaALLAH testin de pozitif çıkar Rabbim kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın
Aminnnnn cnmm cümlemize insallahhhhhhhh persembe günü hasane acılır acılmaz hastanedeyim zatenesim diyo korkarım sen geceden gidersin
Aminnnnn cnmm cümlemize insallahhhhhhhh persembe günü hasane acılır acılmaz hastanedeyim zatenesim diyo korkarım sen geceden gidersin
canım iznini istiyorum yarın belki hastaneden çağırırlar hazırlık yapayım ufaktan evi ve beni düzelteyimhabersiz bırakma öpüyorum sen ve yavrularun ALLAH'a emanetsiniz.iyi akşamlar
allahım yüzünü güldürü inşallah tatlım.
ayy cok sevindim canım bende kararsızdım acebalarım var dı . içimi rahatlattın şuan ignelerdeyiz çokk heyecanlıyım rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin darısı bize herkezeBende orada yaptirdim nesrin hnm ve ekibi harikalar
Ayy, hadi hayırlısı canım ya, Yüzün gülsün inşallah. Haber ver mutlaka bize.
merhaba inş. pozitif sonuç alırsın cnm bişey sormak istiyorum 2 tane embriyo transfer edilmiş yaştan dolayımı yoksa doktorunmu öle istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?